Şimdi Ara

svchost.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc yi açtığımda C:/WINDOWS/ svchost.exe. windows tarafından bulunamıyor.Tamam butonuna basıyorum.C:/WINDOWS/ svchost.exe. yüklenemedi veya çalıştırılamadı dosyanızda bulunduğundan emin olun veya kayıt defterindeki başvuruyu kaldırın yazıyor.karspersky ile tarattım birşeyler buldu ama sorunum devam ediyor.Bunu çözebilmek için ne yapmam lazım.Teşekkürler...

• http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/svchost/
    bu siteye gir
    search et bakalım ne çıkıcak. sanırım virüs olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 23 Kasım 2007; 10:19:50 >
  • Kardeş svchost.exe direk windows klasöründe olduğu için o bir virüs Kaspersky gibi bir antivirüs programıda onu bulup silmiş. svchost.exe daha önce bilgisayar açılışına kendini atmış yani bilgisayar her açılışında açılıyormuş. ama şimdi silindiği için. açılamıyor hata veriyor. düzeltmen için.
    Başlat>Çalıştır'a msconfig yaz açılan pencerede üstteki menülerde Başlangıç sekmesine gel orda svchost.exeyi bul yanındaki kutucuktaki işareti kaldır sorunun hallolur Kolay gelsin.
  • arkadaşım burayı bi incele istersen belki işini görür :

http://support.microsoft.com/kb/319161/tr
  • Hepinize teşekkür ederim.
    Egegkhn, registry mec verdiğin site tarzı bir program kurdu taradı birşeyler buldu ama sorun devam ediyor; Alwaysleader başlandıçtan ilgili işlemi kaldırıyorum tekrar açılıp çalıştırman lazım diyor; Asus-ati link için teşekkürler.
    Arkadaşlar performans şu bu herşey iyi, sadece başlangıçtaki hata devam ediyor.
  • sanırm sistemden kople silinmiş biriisnden reg dosyası şeklinde bulup çalıştır çözülür.
  • acaba bu reg dosyasını nerden bulabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu dediğin program ctrl+alt+del yaptığında işlemlerde çalışan bi program ve sistem programı....bunu tekrar çalıştırabilmek için aynı ismi uygulamalardan yeni görev yazan yere tıkladıktan sonra yaz ve tamam de bakalım bulup çalıştırabiliicekmi tekrar eğer bulamassa büyük ihtimalle silinmiştir.....windowş u onarırsan büyük ihtimelle düzelir veya format at.... kolay gelsin....
  • Sorunu cözdüm. Alwaysleader dediği gibi başlangıçta çalışan bir programdan kaynaklanıyormuş. Sanırım onun dediği gibi de oluyor du ama tekrar aç kapada bu iletiyi gösterme gibi bir şey var. onu tıklamak gerekiyormuş. Onu bilemediğim için microsoft web sitesinden almış olduğum online yardım da şunu önerdiler;
    Operatör: bu başlangıçta çalışan bir programınız nedeniyle olabilir.Başlattan çalıştıra gelip "msconfig" yazarak enter'a basın.
    Siz: evet
    Operatör: Sistem yapılandırma yardımcı programı karşınıza açılacaktır.
    Operatör: Burada "seçmeli başlangıcı seçip" altındaki seçeneklerden "başlangıç öğelerini yükle" işaretini kaldırın.
    Operatör: sonrasında "hizmetler" tabına geçin ve burada bulunan "Tüm microsoft hizmetlerini gizle" kutucuğunu işaretleyin.
    Operatör: sonrasında geri kalan servisleri "tümünü devre dışı bırak" tuşu ile devre dışı bırakın
    Operatör: uygula ve sonrasında kapat tuşuna tıklayın sistem yeniden başlangıç isteyecektir.yeniden başlayıp tekrar deneyin
    .........................

Herkese teşekkürler.

• sorunu çözmene sevindim ayrıca nasıl çözdüğünü anlattığın için ayrıca teşekkür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.