Şimdi Ara

svchost.exe Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Bilgisayarımda Windows 10 Pro versiyonu yüklü, ilk zamanlar gayet memnundum lakin şu svchost.exe problemi yüzünden bilgisayarı açasım gelmiyor. Görev yöneticisinden kaynak izleyicisi ile hangi programların ne kadar internet tükettiğine baktığımda başı svchost.exe çekiyor. Hatta o kadar fazla tüketiyor ki, steam'den ne oyun yükleyebiliyorum ne de youtube'dan video izlyebiliyorum.

Kaynak izleyicisinin görüntüsü aşağıda yer almaktadır.

svchost.exe Problemi

İnternette yer alan bazı çözümleri denedim fakat işe yaramadı. Bu çözümlerden ilki "Hizmetler" altındaki "Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmetini" devre dışı bırakmaktı. İkincisi ise de "Güncelleştirmelerin Nasıl Teslim Edileceğini Seç" kısmındaki seçenekleri kapatmaktı. Fakat dediğim gibi bu çözümler bir işe yaramadı. Varsa bir çözümünüz, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.
    İyi günler.

• aynı sorun bendede vardı sorunun format attığım iso dosyasında oldugunu düşündüm ve haklı cıktım farklı bir iso dosyası ile format attım düzeldi
  • Hizmetlerden Windows Update i devre dışı bırak rahatlayacaktır. svchost un bi suçu yok üzerine gitmeyin garibanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sysinfocab ve svchost
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.