Şimdi Ara

SW VERMEYEN ROGUE LER!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler harpy kuran swci gördünüzmü siz bu nedio muhahhaa
  • keyfı vermeyenlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LiDeR:::

beyler harpy kuran swci gördünüzmü siz bu nedio muhahhaa

nedir bu aşağılayıcı tavır?harpye gidersen göürüsün.olgunlaş bence biraz
  • olgunlaşmakmı?zuhahaha yeter be kardeşim!
  • senin gibiler çok net ortamında.alışmak lazım tabi.
  • sana ban magelere ban,ve mage charı olanlara ban banabanabanaban
  • Yani sw de onları party e alsınlar die bi ozellik.Al party e kas versin sw yi!Heee cz de kurdun party i adam party içine sw vermio işte o zaman kızıom biz nova town party e seni adam kes die mi aldık sw ver die aldık ulen! çekerim walla yanıma

• sana bin kere
  • en güzeli warrior kimse bişey istemiyo bu arada party içinde dayanışmak lazım rogue sw, wolf verecek priest buff ac verecek mage resist verecekki çabucak xp gelsin.

rogue ve mageleri sevmiyom oyunda rogue milleti tw çeker lamentation çeker, mage milleti goleme tp eder... olgun rogueler ve mageler istiyoruz
  • bende bi asas bide priest var size anlaşılması güç bi durum anlatıcam bende neden yapıyorum anlamayorm
    asasla oynarken sw isteyen pm leri genelde direk kaparım ama priestle oynarkende sw vermeyenlere içimden düz giderim neden böle anlamış diilim
  • Bir rogue olarak

gunde en az 60 kişiye sw veriyorum..... düşünün bişi yaparken yada bişi derken ard arda 60 kişi.... bi wc ye gidiorum pm kutuları tawana değmiş

-sw ploss
    -- aga bi swif allah rızası için
    -swwwwwwwwwwwwwwwwwwwww>>>>
    ->>>>11111
    - pardon swf atarmısınız?

gibi bir dünya mesaj tavana değiyor....

Bi noktadan sora insanın siniri bozuluo
    ----------------------------------------------------

Ayrıca Boss cıkar yada partin vardır bir yere koşarsın o anda bi pm gelir açar bakarsın adam swf istemiş... ki koştugum işin adam teee geride kalmıs şimdi o kadar yolu geri doner swf mi verirsin yoksa hiç bişi olmamış gibi yoluna devam mı edersin?

----------------------------------------------------

Harpy partisi kurarsın partiden olmayan bi mage gelir swf ister hadi dersin insanlık namına verelim.. adam gider senin slotuna ks yapar....

---------------------------------------------------

Cz desin karşında düşman hararetli bi savaş var bi pm gelir swf ister yine bi mage pm ye bakıp swf atana kadar zaten 50 nowa yemişindir hadiii press ok bas. (ayrıca swf isteyip uzaklaşanlarda ayrı konu 2 saat bakın kim istedi die)

Cz desin adamın biri ile 1v1 kapısıosun adamı indiricen son vuruş bi bakıyosun göruntu değişir magenin biri tp ler swf ister .. ee küfürmü edersin swf mi verirsin.... yada biri buna dalmıştır senin bufun varmı yokmu dinlemez ceker seni swf ver yada dal die haydaa press ok yine

Ayrıca.... bazıları swf için partiye alıp swf basınca atması ayrı konu....... - yada pc basında değilsindir adam pm atmıs swf istemişdir sora kufur etmişdir geldiğinde sebebini bilmediğin bişiden kufur yeöişsindir..

YA ŞİMDİ SORUYORUM BUNLARI YAŞAMAK ZORUNDAMIYIZ? ELBET BOŞ ODLUGUMUZDA MUSAİT OLDUGUMUZDA SWF ATARIZ BİŞİ OLMAZ FAKAT SEBEBİNİ BİLMEDEN BÖLE Bİ KANIYA WARIRSAN YOK ÜŞENDİ YOK GICIK FELAN YANILIRSIN.... GICIKLIGINA VERMEYENLER VAR TABİ ONLAR AYRI GENELLEME YAPMA

• Sevgili kardeşim, sen bu oyunu biliyor musun?

quote:

• Arkadaşım sen hiç rogue kullanmamışsın belli oluyo bi rogue yolda yururken en az 10 kişi sw ister işim gücüm ok önüme gelene sw vercem başka bişi ...
    Partyde vermiolarsa katılıorm ama her yolda gordugumle de ugrasamam işim gücüm var lvl kasıom
  • quote:

Orjinalden alıntı: acrobatuu

BENİMDE EN GICIK KAPTIGIM ŞEY ŞUDUR.MAGE SANA PARTY ATAR SEEKTEN SENİ CEKER YALNIZCA SW İSTER VE SORA DİSBAND BEN ÖLE DURUMLARDA ŞAHSEN MAGE Yİ YATIRTTIRANA KADAR URASIRIM NEREYE GİDİYORSA NE PARTYSİNE ORAYA YA LAMENTATİON YADA TW CEKERİM VE O MAGEYİ YATIRIRIM

aynen bende nefret ediyorum onlardan
  • o3 eslantda herkes benı tanır sw ıstemeden bıle sw dağıyırum herkese

mouse elıme yapısmadı kı
  • amelemiyiz ???? magelere tptptptptptptp dıye dıye klavye nın T ve P tusları eskıdı beee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dungeonking

Harpy partisi kurarsın partiden olmayan bi mage gelir swf ister hadi dersin insanlık namına verelim.. adam gider senin slotuna ks yapar....

ben PB ' de mage dim. para için lamia kesiyodum. orda DTS lerden swift alıp lamia kesmeye gidiyorum.
    orda swift istedim. baya durdum hep istedim. swift verin gitcem diyorum. ks yapmayacağın ne malum falan diyolar. kimseye ks yapmam diyorum. gitcem lamia kescem. adam verdi sonunda bende teşekkür edip gittim. sonra her sw bittiğinde gidip sw pls dediğimde hemen veriyodu Allah razı olsun.
  • sw weririm ama önemli bir işim olmadığı zaman dlw de adamları çizerken sw istemeleri uyuzuma gdiyor işte o zaman sw wermiyorum
  • 60 lık charım var!
    quote:

Orjinalden alıntı: @dizzy

Sevgili kardeşim, sen bu oyunu biliyor musun?

quote:

• benimde bi rogue çarım ve elimden geldiğince herkese veriyorum sw cz de olsun lufersonda olsun nerde olursa olsun farketmez ama bazen öyle bi oluyor ki insan sinirden kuduruyo pmler üst üste bide bazen moradonda istiyorlar sanki nolcaksa pazarı daha hızlı dolaşmak için istiyor herhalde.

ve en uyuz olduğum nokta czde ki magelerin olur olmaz zamanda sw istemesi bi yazıyorlar swwwwwwwwwwwwwwwwwwww diye,ben tam adamı kovalıyorum yatıcak nerdeyse adam 1-2 vuruşluk canı kalmış küt diye kendimi magenin yanında buluyorum işte bu çok sinir ediyo adamı.

anlıyorum swsiz dolaşmak çok koyuyo adama yavaş yavaş ama sizde biraz roguelara karşı anlayış gösterin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.