Şimdi Ara

SW VERMEYEN ROGUE LER!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR BURDAN SW VERMEYEN ROGUE LERE DUSUNCELERINIZI ILETEBİLİRSİNİZ UMARIM ETKISI OLUR VE ARTIK SW VERIRLER.BEN SUNU DEMEK İSTİYORUM 2 TUSA TIKLAMAK MI ZOR GELIO,MANA MI YETMIYO,GICIK MISINIZ?

• oylede birde onlari dusun kaç pm geliodur hatta czde adam kovalarken bile mage tarafından cekilip sw istenir
  • sw wermek zorundalar mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _:___:_

ARKADASLAR BURDAN SW VERMEYEN ROGUE LERE DUSUNCELERINIZI ILETEBİLİRSİNİZ UMARIM ETKISI OLUR VE ARTIK SW VERIRLER.BEN SUNU DEMEK İSTİYORUM 2 TUSA TIKLAMAK MI ZOR GELIO,MANA MI YETMIYO,GICIK MISINIZ?

sen hiç asasin olmadın galiba...nolursa olsun hakveriyorum ben bufferım birinden sw isteyince once party atıp buff ac istiyo sonra sw veriyo . peki biz bufferloar napalım he soleyinnn party dışınbdan olupta buff isteyenlermi dersin rezz lasım deyipte bufferım deyince azına geleni söleyenlermi dersişn aklıma şimdi gelmiyo :D en rahatı warıor kimse bişi istemiyo onlardan

ayrıca kimse sana sw vermek zorunda diil

• ben herkese veriyorum walla
  • yaw bu kadar mantıksızlık olmaz sw roguelere verilen bi özellik adam ister verir ister vermez

sen yoldan geçen bufferdan buff istediğinde olay aynı oluo

madem bilion mage prıest warrior'a sw lasım olmak kardeşim
  • Kardes sana hak werıorum orda 5manası gıdıo partyden yarım saatte yazıorum we 30 dk sonra wrıo cunku heal basmam gerekıoıı partyde 3 kısı yattıda Ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sende rouge ol başka char olma allahallah sana sw wermek zorundamıyız
  • bazıları gelip warriordan bile sw istio bende çok oluo gelio sw pls gidio sw pls
    normalde anladımda partide mageyim nie sw vermioLar tabii ki görmüoLar adam combo yaparken alta bakmaz ki aa biri sw istemiş veriyim demez ben mageyim ama hem priestlere hem roguelara hak veriorum zaten swsiz dolaşıom
  • ben warıorum ole sw ıstemem roguelerden cunku bende beramusta 62 lvl bı rogue sahıbıyım mage'ler cekıo ana avrat kayıyorum ya adamı alcam tam town'a cekıo uyuz oluosun delırcem bak walla sınırlendım sw ısteyenlere gıt sw scrool al dıorum kardesım ala alla
  • hollow bı reklam yapma be
  • roguelara sinir oluyorum sanki sw verirse ölecek
  • aynen.bu bi takım oyunu buffer buffını verecek mage tp yapacak rogue de sw verecek mecbur verecek adamı atarlar zaten vermeyen çıksın gitsin oyundan kimseyi de sinir etmesin.online oyun ruhu olanlar oynasın.ana avrat kayıyorum vala vermeyenlere
  • sw vermeyen roguelerin alayını ( SAVAŞ GİBİ ÖZEL DURUMLAR HARİÇ KEYFİ VERMEYENLERDEN BAHSEDİYORUM ) cem yılmaz öpsün
  • BENİMDE EN GICIK KAPTIGIM ŞEY ŞUDUR.MAGE SANA PARTY ATAR SEEKTEN SENİ CEKER YALNIZCA SW İSTER VE SORA DİSBAND BEN ÖLE DURUMLARDA ŞAHSEN MAGE Yİ YATIRTTIRANA KADAR URASIRIM NEREYE GİDİYORSA NE PARTYSİNE ORAYA YA LAMENTATİON YADA TW CEKERİM VE O MAGEYİ YATIRIRIM
  • topici açan arkım işallah magesindir çok küfür ettim !magelere gıcık oluorum tpleyip yatırırlar ,nova ile vururlar,ve en gıcığı apos ve deru kurup kendini kastırırlar.tam bir parazit onlar!!! KATILMAYAN ROGUE WARİOR VE PRİEST VARMI?
  • ben de rogueyim katılıyorum dediklerinize. savaşlarda olsun yolda yürürken gördüğüm adam olsun hiçbişey demeden sw basıyorum. ama gel görki savaşlarda hapisanede 1 tane ac alabilmek için kaç dk yırtınıyorum. dlw lerde zaten 30 np geliyo toplam o yüzden tek kasıyorum. buff yok ac yok. bi ac alabilmek için de 10 dk dil döküyosun adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: acrobatuu

BENİMDE EN GICIK KAPTIGIM ŞEY ŞUDUR.MAGE SANA PARTY ATAR SEEKTEN SENİ CEKER YALNIZCA SW İSTER VE SORA DİSBAND BEN ÖLE DURUMLARDA ŞAHSEN MAGE Yİ YATIRTTIRANA KADAR URASIRIM NEREYE GİDİYORSA NE PARTYSİNE ORAYA YA LAMENTATİON YADA TW CEKERİM VE O MAGEYİ YATIRIRIM

bende öyle adamı çekmiştim swift istedim verdi. benmde ona 80 ir ve Defans verdim. sonra attım. başladı niye attın lan diye küfürler yağdırmaya. bende sana defans verdim dedim. haa pardon görmedim dedi gitti karşılıklı yani. swift alıp atmıyo ya. defans verir buff verir. bişiler verir.

• sanki harpy kuran swciler yok kastırmak için
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.