Şimdi Ara

SW VERMEYEN ROGUE LER!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • harpy partilerinde bazı dengesiz rogueler adamı deli ediolar. 2 saat sw die bagırıom, adam bakıyo öyle bişey olmamış gibi. Sonra bunu partiden atarsın, gelir basar küfürü. Bunlara ne demeli
  • BEN ROGUE İLE GİRDİĞİMDE İSTEDİKLERİ ZAMAN DAHA SWİFT AÇILMADI DİYORUM LVL 50 30-50 SAVAŞI İÇİN KASTIM
  • sen benim kaç kere sw isteyen salak bi mage tarafından olduumu iblonmu...cde buff almadım ddaha adam weriim die çekti geldi dayadılar ordan soora gittim bide n-t da yattım.....artık wermiorum magelere sw gidin pot alın...eiskler...(soz meclis dışına)
  • bende zamanında rogue oldum tam adam kesecen çat çekiolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned

ayrıca kimse sana sw vermek zorunda diil

çok doğru bide sw vermeyincede ağzından ne geliyosa sallıyo küfürleri tmm anladık istiyon vermeyince niye küfür ediyon doğru deilmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 28 Nisan 2006; 18:46:21 >

• arkadaşım haklısın 2 tuşa basmak zor değil. ama o kadar çok kişi istiyo ki arada vermediğim oluyor. kusura bakmayın ben oyunu sw dağıtmak için oynamıyorum.

• bende herkese veriorum (yanlış anlaşılmasın)
  • bazılarıda para istio
  • eğer party dfeki admdan istiosan wermesi gerekir rogue nin ama her gelen geçen istio cok kötü oluo party dışı werme isteğe bağlı ister wrir ister wermez
  • ben şundan şikayetçiyim adam sw istiyo gel verem diyo olmaz sen gel inn deyim diyo siz olsanız ne dersiniz ben direk pm yi kapatıyom bi de bufferler war sw istiyom adam sende buff ver ama diyo diyom seni partyme almadan veremem diye party atıyom kabul etmiyo adamı siniz ediyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned

quote:

Orjinalden alıntı: _:___:_

ARKADASLAR BURDAN SW VERMEYEN ROGUE LERE DUSUNCELERINIZI ILETEBİLİRSİNİZ UMARIM ETKISI OLUR VE ARTIK SW VERIRLER.BEN SUNU DEMEK İSTİYORUM 2 TUSA TIKLAMAK MI ZOR GELIO,MANA MI YETMIYO,GICIK MISINIZ?

sen hiç asasin olmadın galiba...nolursa olsun hakveriyorum ben bufferım birinden sw isteyince once party atıp buff ac istiyo sonra sw veriyo . peki biz bufferloar napalım he soleyinnn party dışınbdan olupta buff isteyenlermi dersin rezz lasım deyipte bufferım deyince azına geleni söleyenlermi dersişn aklıma şimdi gelmiyo :D en rahatı warıor kimse bişi istemiyo onlardan

ayrıca kimse sana sw vermek zorunda diil

quote:

roguelere verilen bi özellik adam ister verir ister

sw rogue verilen bir özellik..o zman party girdiğinde buff isteme bakayım.Warrior sww dışında hiç bir şey istemende solo yapar valla...seni kınıyorum..

• bende assasım bıktım artık ilk sw pls diyo ben mecburmuyum kardeşim sw vermeye zorunlumu bu sonra adam bidaha küfür etmeye başlıyo bana ne bize verilen bi özellik istersem verrim istersem vermem zorlamayın artık
  • ben istedim bi kere adam benden 10k istedi o 10k ile en büyük mana pot alınır 1 tane be
  • ADAMLAR PM ATIP SWiSTERSEN BAŞKa PARTY DEYSEN WeRMEk ZorUNDA DEĞİL tabi party şeklindeyse adamı zıert pırt çekip sw de istenmez zamanıgelince SW wermeyen rogeulara buf isteyip sw wermeden gidenler için

saolsunlar czde nezaman birinden pm atıp sw istesem no cwp bı gelmedi onlara teşekkür ediyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aâmet -- 29 Nisan 2006; 15:21:09 >

• Ben Ares'te El Moradian rougeydim gerçekten de adamı sıkıyodu.Partide adama dönersin sw yi basarken bile adam 3-5 satır <<<<<<<<< yazmıştır Sonra resw derler yarısı siler yarısı silmez al da takip et hangisi yavaş hangisi hızlı.Hele de Harpyde.
    Bi de sw pls deyip partiden atan adamlar yok mu sinir olurum.Adamlar demeyim adam da değil onlar nereye kadar alıp atacaksa...
    Şİmdi de bi Priest açtım yeni kasmaya başladım lvl 42 oldum o rougeden de zor.Partide sırayla buff geçiyosun herkes aşşaya ++++++++ ları diziyo.Adamın iki saat sana söyleniyo buff diye ama bufını silmemiş.Bi de "rez?" yazarlar "no" deyince söverler ben de söverim...Partide buffera heallemedi diye küfreden de çok olur ki ağzımı bozup dümdüz giderim,partiden de çıkmam otururum köşeye kastığı kadar kassın kar kardır

• quote:

Orjinalden alıntı: modena2003

oylede birde onlari dusun kaç pm geliodur hatta czde adam kovalarken bile mage tarafından cekilip sw istenir

canim onlarda 1 dakka durup versinler
    sw ye ihtiyac cook..
    hatta sw istedim adam bana 10k dedi verdim parayi
    oda öylelikle verdi
  • Kardeş lafını ettiğin şeye bak ugrasmaya bile değmez sw istemeye oyun bedava ama yinede eglence için biraz para vermek de gerekir.Git 1000 cash cek onunla git speed pot al yaklasık 14 tane alabilirsin bu 14 pot ile küçük bi hesap yaparsak
    14 x 30= 420 tane speed pot
    420 x 30 dakika =12.600 dakika
    yani 12600 dakika boyunca sw derdin olmaz bişey olmaz bırak ugrasma kimse ile bu oyunda adam olanların sayısı cok azaldı(üstünüze alınmayın).Bu yüzden bosver git buff ac speed scr ne varsa kendin al !!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.