ARKADASLAR BURDAN SW VERMEYEN ROGUE LERE DUSUNCELERINIZI ILETEBİLİRSİNİZ UMARIM ETKISI OLUR VE ARTIK SW VERIRLER.BEN SUNU DEMEK İSTİYORUM 2 TUSA TIKLAMAK MI ZOR GELIO,MANA MI YETMIYO,GICIK MISINIZ?
En uyuz oldugum Şey Cz de Tam Mageyi alıcam zıııt çekiolar yanlarına Sw pls sonra hadi canım naşş sw vermeden partiden çıkarım direk ne öle ya ala ala insan sorar çekem mi die
Ya abi dünyanin pm si geliyor swift pls diye ben siwft vermekten hoşlanan birisiyim.Ama sürekli 'sw pls swift pls >>>>' yazilarini görünce bunalti geliyor insana biraz anlayiş gösterinin...
Rogue'lara Acımak Lazım Bi Yerde Mage Konusuna Gelince En Kolay Kasılan Char Bence Mage. 50 lr açtınmı ver elini apos 10dk. bir lr ver yat aşağı bide arkadaşların varsa tmm yerin her zaman hazır
lk başlarda veriyordum ama artık vermyorum sıkıyor bi yerden sonra
arkadaşlar roguelar knıghttta buffer gıbı party nın kullandığı iki şeye sahip bunlar sw ve wolf nasıl buffer buff ve ac yı unutunca kızıyoruz ve hemen uyarıyoruz aynı şey rogue için de gecerlidir ama rogue daha aktif olduğundan fazla üstüne gıdılmez ama işte ozaman rogue da bunu düşünücek benım partyde sw ve wolf sorumluluğum var dıycek kendı kendıne. haa cz ye gelınce iş değişio gerçekten orada sw ı silinen yada sw ibiten arkların ortam uygun değilse cz town da beklemesi hatta beklerken de pk ya çıkmamış arkladan sw istemesi gerekir bence , rogue nın de pk sının sonlan masını beklemesi zorunludur. Kağıt çekmek baya masraflı bılıorum yani party ile hareket etmeyen serbest dolaşan bi rogue den sw istemek hem bizim için hemde rogue için eziyet olur onları da anlamak gerek.
quote:
Orjinalden alıntı: assasain sw weririm ama önemli bir işim olmadığı zaman dlw de adamları çizerken sw istemeleri uyuzuma gdiyor işte o zaman sw wermiyorum
+1905 yavaş giden herkese veririm. Bide adam gibi istemeyi bilmeyen arkadaş çok ( sw ver lan gibi kendini konsolos köpeği zannediyo galiba nese ) biz assasianlar sw vermek zorunda diiliz böle adamlara ama mageler tptptptptp deyene kadar çoğu zaman party nin olduyere vardığım çok oluyo sonra çekiyo ben ne anladım bu işten yada bene mı dek geliyo bunlar bilmem bufferlere lafım yok bufferde oldum zamanında bilirim ne kadar zor olduğunu onların hakkını kimse yiyemez kısaca özetlersek Warrior ve pristten başkasına genelde sw vermem.
Cevaplara bakılırsa bir çok rogue var ve bunların da bir çoğu sw vermek istemiyo... Gıcıksınız işte :
Gerek Cz de gerek hiçbir yerde sw vermiyorum kimseye artık. Sıkıntı geliyor. Apos dönerken town a tamire gidiyorum hop 2-3 pm swswsw bu nedir ya ? Ya da inn deyim bakıyorum pm geliyor içerik belli "sw" lan inn in yanında ne istiyorsun sw. En gıcık olduklarım ise sw için seekden partiye alan mageler. Adam sw istemek için partiye alıp çekiyor. Magelerden bıktım artık.
quote:
Orjinalden alıntı: Hard_Soldier
sw wermek zorundalar mı ?
partiye girdiysen zorundasın
quote:
Orjinalden alıntı: Dungeonking
Bir rogue olarak
gunde en az 60 kişiye sw veriyorum..... düşünün bişi yaparken yada bişi derken ard arda 60 kişi.... bi wc ye gidiorum pm kutuları tawana değmiş
-sw ploss -- aga bi swif allah rızası için -swwwwwwwwwwwwwwwwwwwww>>>> ->>>>11111 - pardon swf atarmısınız?
gibi bir dünya mesaj tavana değiyor....
Bi noktadan sora insanın siniri bozuluo ----------------------------------------------------
Ayrıca Boss cıkar yada partin vardır bir yere koşarsın o anda bi pm gelir açar bakarsın adam swf istemiş... ki koştugum işin adam teee geride kalmıs şimdi o kadar yolu geri doner swf mi verirsin yoksa hiç bişi olmamış gibi yoluna devam mı edersin?
Cz desin karşında düşman hararetli bi savaş var bi pm gelir swf ister yine bi mage pm ye bakıp swf atana kadar zaten 50 nowa yemişindir hadiii press ok bas. (ayrıca swf isteyip uzaklaşanlarda ayrı konu 2 saat bakın kim istedi die)
Cz desin adamın biri ile 1v1 kapısıosun adamı indiricen son vuruş bi bakıyosun göruntu değişir magenin biri tp ler swf ister .. ee küfürmü edersin swf mi verirsin.... yada biri buna dalmıştır senin bufun varmı yokmu dinlemez ceker seni swf ver yada dal die haydaa press ok yine
Ayrıca.... bazıları swf için partiye alıp swf basınca atması ayrı konu....... - yada pc basında değilsindir adam pm atmıs swf istemişdir sora kufur etmişdir geldiğinde sebebini bilmediğin bişiden kufur yeöişsindir..
YA ŞİMDİ SORUYORUM BUNLARI YAŞAMAK ZORUNDAMIYIZ? ELBET BOŞ ODLUGUMUZDA MUSAİT OLDUGUMUZDA SWF ATARIZ BİŞİ OLMAZ FAKAT SEBEBİNİ BİLMEDEN BÖLE Bİ KANIYA WARIRSAN YOK ÜŞENDİ YOK GICIK FELAN YANILIRSIN.... GICIKLIGINA VERMEYENLER VAR TABİ ONLAR AYRI GENELLEME YAPMA
yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum benmde rogueyim kesinlikle ugraasmiyorum benden sw istiyecek adam genelde cz de oluyo bu sorun partimde olur yada rogue olan bi partiye girer yoksa bosuna sw istemesin tek sen degilsinki orada bekleyecek olsam ben disari cikamam ardi arkadasi kesilmiyo
ben isteyen herkese sw veriyom.ama cz de bi mageden fr priestten ac istesen yarım saat bagırtıolar buna ne demeli
quote:
Orjinalden alıntı: :::LiDeR:::
sana ban magelere ban,ve mage charı olanlara ban banabanabanaban
bu cümlenden sonra seninde zeka ve beden yaşının kayda değer olmaığını düşünüyorum ve ayrıca Ben Kaç Roge Biliyorumki Kendini Kastırmak için Harpy lerde sıra beklio
yaa ben 36 saat 61 olmak için aralıksız apos dönerken onlar sadece kutu açarak lvl kasıo bence sende onlardanısn üzülerek belirtiyorum geçen hafta sonu Ares de beni görmüşsünüzdür resmen Kıçımda NAsır çıktı altımdaki sandalye pörsüdü sende saçmalıosun ve ayrıca adam kovalarken kafasına göre tp leyen magelere sinir oluom prty başkanı bile sw için çekiorum dio sonra çekio ... Bir kere çekio bişe demioz Sonra sw bitmesiyle hemen tp edio o adam küfürü kayarım kardeşim kusura bakmasın .(((
uzatmaya gerek yok mage tp sini yapacak prest buff-heal-defans-str sini verecek (en zoru prestinki) rogue de sw sini verecek olay bu kadar basit. warior kütük zaten boşuna bişey istemeyin yani sw vermiyeceksen partide o zaman buff istemiyeceksin teleport istemeyeceksin olucak işmi oyun çekilmez olur.
Ya geçen CZ ye gittim adamla party kurduk.Adama SW diyoz vermiyo alttaki yazı yerini normal,party,shout vb. kapatmış PM yide Blocklamış artık nabcağımı şaşırdım adamın dibine gelip oturup kalktım en sonunda SW verdi SW yi almak için kendimden geçtim
İstisna durumlar dışında kimseye muhtaç olmam oyunda...
Buffım, defansım için zaten scroll basıyorum... Swift yerine sprint'ım var ki zaten genelde speed potion kullanıyorum... Lighting resistance için LR pot içiyorum... ve eslanttaki deruvish slotlarında 960 healler ile tek başıma donerim...olmadı acil durumda pot kırarım
Bi tek eksiğim var wolf basamıyorum tp yapamıyorum :))
quote:
Orjinalden alıntı: _:___:_
ARKADASLAR BURDAN SW VERMEYEN ROGUE LERE DUSUNCELERINIZI ILETEBİLİRSİNİZ UMARIM ETKISI OLUR VE ARTIK SW VERIRLER.BEN SUNU DEMEK İSTİYORUM 2 TUSA TIKLAMAK MI ZOR GELIO,MANA MI YETMIYO,GICIK MISINIZ?
valla ben gıcık degılım seni bilmem:)
quote:
Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned
quote:
Orjinalden alıntı: _:___:_
sen hiç asasin olmadın galiba...nolursa olsun hakveriyorum ben bufferım birinden sw isteyince once party atıp buff ac istiyo sonra sw veriyo . peki biz bufferloar napalım he soleyinnn party dışınbdan olupta buff isteyenlermi dersin rezz lasım deyipte bufferım deyince azına geleni söleyenlermi dersişn aklıma şimdi gelmiyo :D en rahatı warıor kimse bişi istemiyo onlardan
ayrıca kimse sana sw vermek zorunda diil
sadece o mu...benim eski magemde ıce değilim die ağzına geleni sölemişlerdi
şunu eklemeyi unutmuyim harpy partide RB RZ zamanı geldiğinde sw sini geç silip daha sonra sw nie wermion diye çıkışan (hatta azarlmaya kalkan) tüm mage ve prestlere
quote:
60 lık charım var!
quote:
Orjinalden alıntı: @dizzy
Sevgili kardeşim, sen bu oyunu biliyor musun?
quote:
beyler harpy kuran swci gördünüzmü siz bu nedio muhahhaa
sözüm sana değil 60 lvl olupta bi tik bilmeyenlerde var