Şimdi Ara

Swarm App WP 8'e gelecek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8.1'de var ama 8'de yok. Tam sürümü beklediğimden 8.1e geçmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 geride kalacak bir sistem yeni gelen her uygulama 8.1 için yapılmış olacaktır.

• hayır gelmez bildiğim kadarı ile.

• 8.1de de düzgün çalışmıyor zaten. Önce bir foursquare güncellensin bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracygrady

8.1de de düzgün çalışmıyor zaten. Önce bir foursquare güncellensin bakalım.

şaşırmadım açıkçası. Düzelene kadar yine 1 sene geçer heralde.
  • foursquare güncellenirse artık check in yapmamıza imkan vermeyecek yani siz check inci tayfadaysanız swarm'a mecbursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

foursquare güncellenirse artık check in yapmamıza imkan vermeyecek yani siz check inci tayfadaysanız swarm'a mecbursunuz

ben de swarmı çok istiyorum ama 8.1 dekinde hala eksikler varmış. Bu kadar uğraştılar eksik cıkarıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutfak Artisti

quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

foursquare güncellenirse artık check in yapmamıza imkan vermeyecek yani siz check inci tayfadaysanız swarm'a mecbursunuz

ben de swarmı çok istiyorum ama 8.1 dekinde hala eksikler varmış. Bu kadar uğraştılar eksik cıkarıyorlar.

Görsel ara yüzü foursquare den iyi ama nedense bende yavaş çalışıyor ve bazen atıyor. Bildirim leri swarm dan alıyorum diğer işlemleri foursquare den hallediyorum öyle saçma birşey oldu

• bencede büyük ihtimalle gelmez geçen hafta iyilerdi neredeyse her gün bir modele 8.1 güncellemsi veriyordu nokia ama bu hafta durgun gibiler ama ben yinede çok kısa bir süre içinde lumiaların tamamına 8.1 güncellemesinin geleceğine inanıyorum
  • 8.1e geldide ne oldu sanki.Bu kadar saçma bir iş görmedim ya ben.Sürekli kitlenme,uygulamadan atma sorunu var.
  • bu firmaların sorunu ne anlamadım gitti. rudy hyun adında biri çıkacak tek başına mis gibi uygulama yapacak. koskoca instaram foursquare uygulaması yarım olacak. wp karşı kin güdüldüğünü düşünüyorum
  • Yakında adamımız ortaya çıkar ve olayı kökünden çözer: 6warm
  • O kadar sevdigim bi yazilim olmasina ragmen su wp i bi sorunsuz hale getiremediler bi turlude cesaret edip gecemedim

• Abicim şu konuları neden hortlatıyorsunuz nesi eksik ki hem Swarm'ın ben de anlamadım pek kullanmıyorum ama bildirimler maşallah eksiksiz geliyor konum da atıyor basit bir uygulama zaten.Bu konunun son mesajı yazıldığında benim telefonum 19 günlük idi hortlatmaya ne gerek var?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.