Şimdi Ara

SwiftKey uygulamasıyla artık Android ve Windows arasında kopyala/yapıştır yapılabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SwiftKey uygulamasıyla artık Android ve Windows arasında kopyala/yapıştır yapılabiliyor

iPhone ve Samsung telefon sahiplerinin uzunca bir süredir kullandığı pano senkronizasyonu özelliği, SwiftKey'in son sürümüyle birlikte artık tüm Android ve Windows cihazlarda kullanılabiliyor.

SwiftKey'in 7.9.0.5 numaralı sürümüyle kullanıma sunulan pano senkranizasyonu özelliği sayesinde kullanıcılar, metinleri Android cihazlarında kopyalayıp Windows bilgisayarlarına yapıştırabilecek. Elbette tam tersi bir senaryo da mümkün. Peki SwiftKey'in yeni pano senkranizasyonu özelliği nasıl kullanılır?

Android-Windows arası kopyala/yapıştır nasıl yapılır?

Pano senkronizasyonu özelliği, Android cihazınızda SwiftKey'in son sürümüne sahip olmanız koşuluyla hem Windows 10 (Ekim 2018 güncellemesi veya üstü) hem de Windows 11'de kullanılabiliyor. Bunun için Android cihazınızdaki SwiftKey uygulamasına giriş yapıp SwiftKey Klavye Ayarları >> Zengin giriş >> Pano adımlarını izleyip ardından “pano geçmişini senkronize et” özelliğini aktif etmelisiniz. 

Sonrasında ise Windows bilgisayarınızdan Ayarlar >> Sistem >> Pano adımlarını izleyip pano geçmişi bölümünden, "cihazlarınız arasında senkronize edin" seçeneğini aktif hale getirmelisiniz. 

Kaynak:https://mspoweruser.com/swiftkey-keyboard-copy-and-paste/

• Telefonda benim kullandığım uygulama SwiftKey güzel be ya.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 2 Kasım 2021; 14:49:18 >
  • Windows 10 ile kullanılabilmesi çok iyi oldu yarın ekmacilar konuşup duruyordu. Bence büyük eksiklikti ve giderilmiş oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazdığınız ayarları yaptım. Ancak bu özelliğin nasıl kullanılacağını hala çözemedim. Özellikle Windows tarafında panoya nasıl ulaşıyoruz?
    Bir de telefonda Microsoft Launcher olmak zorunda mı?
    Nasıl kullanacağımızı da anlatsaydınız ne iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 31 Ekim 2021; 21:11:04 >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    windows tuşu + v

• T9 klavyesini getirirse TouchPal yerine swiftkey'e geçerim. Hala bekliyorum. Mecbur TouchPal kullanıyorum. Yoksa çoktan swiftkey ya da Google klavyeye geçerdim.

• Bu özellik geleli 1 aydan fazla oldu ama gerçi windows pano özelliğini kullanan kaç kişi var ki haberleri olsun.
    Bilmeyenler için windows+v panoyu aktif eder ve burada pano açıldıktan sonra yapılan geçmiş kopyalamalar yer alır. Gelen bu özellik ise iki cihazın panolarını eşitliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Swiftkey'i Sony XZ'ye gömülü gelmesi sebebiyle kullanmaya başlamıştım, şimdi başka klavye kullanamıyorum. Pano senkronizasyonu çok iyi olmuş, özellikle uzun yazılar yazıyorken ani elektrik kesilmelerine karşı Telegram'daki saved messages bölümüne ara ara yazdığımı yapıştırırdım, şimdi daha da rahat olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.