Şimdi Ara

switch den gelen interneti tekrar modem ile kablosuza çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben internetimi arkadaşımdan almaktayım. Ancak bana evin içinde bir kablosuz internet lazım. Modem arkadaşımda ve switch den gelen kabloyu benim bir modem ile kablosuza çevirme imkanim var mı acaba ?

Switch den gelen kabloyu modeme takmayı denedim ancak gelen kablonun ucu cok kalın, modeme ise daha incesi oluyor. Bunu çözebileceğim bir adaptör, kablo çevirici, modem.... gibi araçlar var mı acaba .. ?

Şididen teşekkürler...

• Modem'i de kullanabilirsin ama asıl olarak sana AP lazım. Modem ile uğraştırabilir en basiti Access Point.

Örnek resim
  • Anladığım kadarıyla Access Point sinyal güçlendirici. Fakat modem ile bilgisayarım arasında 3 daire kadar bir uzaklık var. Bu cihaz sinyal gücünü o kadar arttırabilecek mi ?
  • Kablo sana kadar geliyor demişsin. O kabloyu bu alete bağlayıp ayarladıktan sonra istediğin gibi kullanırsın.
  • Evet bana geliyor ama switch den geliyor kablo. Yani dolayısıyla switch den gelen kablonun ucu direk bilgisayarın ethernet kartı girişine uyumlu oluyor. Fakat modem veya access point in arkasına takılacak olan internet kablosunun ucundaki parça daha küçük oluyor..
  • Access Point'in ucunda ethernet girişi bulunur bir yanlışlık olmasın?
  • Yani ben switch den gelen kabloyu access point e takabilirm dimi benim anlamadığım bu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhn18

Yani ben switch den gelen kabloyu access point e takabilirm dimi benim anlamadığım bu ?

Evet takabilirsin yeri vardır.
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.