Şimdi Ara

Switch ile internet paylaşımı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir binada interneti paylaştırmak istedim. Elimde tplink adlı bir switch var. Airties adlı modemden gelen internet bağlantısını bu switche bağlayarak paylaştırmak istedim. İki bilgisayar sorunsuz bağlanıp internete girebilmesine rağmen diğer bir bilgisayar bir türlü otomatik ip almıyor. Bilgisayarı yeniden kurmama, yeni ağ kartı takmama, manuel ip vermeme rağmen bir türlü internete giremedim. Sürekli sınırlı bağlantı sorunu çıkıyor. Fakat modemin ethernet kablosunu internete girmeyen bilgisayara direk bağladığımda bilgisayar internete girebiliyor. Bilen biri varsa yardım edebilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_y. -- 3 Ocak 2011; 11:50:56 >

• bağlanmayan bilgisayar switchten modeme girebiliyormu?yani ağdakileri felan görebiliyormu?bide son olarak işletim sistemi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_y.
    Bir binada interneti paylaştırmak istedim. Elimde tplink adlı bir switch var. Airties adlı modemden gelen internet bağlantısını bu switche bağlayarak paylaştırmak istedim. İki bilgisayar sorunsuz bağlanıp internete girebilmesine rağmen diğer bir bilgisayar bir türlü otomatik ip almıyor.

Merhaba,
    İnternete bağlanma sorunu olan bilgisayar ile switch arasındaki kablo mesafesi ne kadar? Bu kablo ucundaki konnektörde renk sıralaması nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.