< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ev Telefonu ile port yok Yalın da port var ??
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ev telefonu adresiniz hatalı. Telekom müdürlüğüne gidip yada müşteri hizmetlerini arayıp adrs güncellemesi yapınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müdürlük yeni güncelleme yaptı şuan tesis adresü güncel ama hala bu sorun devam ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pstn portu yoktur boşta, yalın portu vardır. Bu sebeple yalın portu üzerinden hizmet vermek istiyorlardır. Ya da şöyle yapalım hocam daha detaylı bilgi için @ö1f1 hocamıza ulaşabilirsiniz.
-
Müdürlük altyapı birimi telefon numarasından kontrol ediyor problem yok psntli başvuru alabilir diyor ama alamıyorlar işin garip tarafı şuan komple altyapı gitti adresimde altyapı gözükmüyor yalın dahil port yok değil bildiğiniz altyapı yok 😡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji41 -- 14 Ağustos 2024; 16:18:45 >
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresinizi yazıp buradan kayıt açabilir misiniz hocam?
-
Kayıt açmadığım bir nokta kalmadı hocam :) her birim farklı bir şey söylüyor müdürlük+mh+ttdestek+btk şikayet
Verdiğim adresten gelen yanıtta ne diyor hocam?
-
Normalde benim de aklıma @XpressMusic34 hocamın dediği gibi boşta PSTN port kalmafıpı gelir ancak bu da pek muhtemel bir durum değil.
Zaten Telekom'un verdiği cevap da böyle bir durum olmadığını gösteriyor ama neden tanımlayamıyorlar bilmiyorum. Aslında herhangi bir sebeple yalın vermek zorundalarsa telefonu VoIP üzerinden versinler, daha mantıklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sebebini bilmiyorum bilemiyoruz, bugün müdürlükteki satış danışmanı bu sorunu çözebilecek kişinin min. 10 yıl tecrübesi olması lazım oda burada yok farklı müdürlükten birine soracağız dedi kafam attı, sabit hattı netgsm voip'e taşıdım yalın alacağım aslında beceriksiz bir şirketten yalın da alamak istemiyorum ama maalesef ki tekel 🥺 Dün satış da aldıkları hata Seçilen pakete uygun altyapı mevcut ancak hizmet tahsis edilebilmesi için uygun port bulunmamaktadır gibi bir şeydi. Yetkili arkadaşları aradılar port ayarlayın diye yine yapamadılar komedi gibi koskoca kocaeli telekom müdürlüğünde bunu çözebilecek bir kapasitede tekniker veya teknisyen yok 🫡
Yanıt yok hala müdürlükten bilgi bekliyoruz diyorlar. Genel müdürlük müdürlüğe ulaşamıyor sanırım onların da devrelerinde sorun var sanırım (olsa çözebilecek yeterlilikte biri olacağını sanmıyorum 🤣🤣)
Benim ev telefonu tam 10 gün arama yapamadı, arama alıyordum ama arama yapamıyordum, direkt meşgule düşüyordu arama yapınca, 10 günde anca çözdüler.
TT devri bitti, bilgisizler TT kullanır artık bu devirde, artık alternatif altyapı kullanma zamanı
-
Kalifiye personel yok bunu farkettim yada yavaş yavaş ev telefonu olayını kaldırmaya niyetliler tarife ücretlerinden de belli olduğu üzere
Hocam Kocaeli büyükşehir yani bu arızayı giderecek personel nasıl olmaz orada bunu tam anlayamadım. Size demişler ya 10 yıllık personel lazım ben bu kısmı anlamadım doğrusu.
@NitroNos hocam sen de bir bak müsait olduğunda fikirlerini konuyu açan hocamıza paylaşırsan güzel olur.
-
Anladığım kadarıyla kalifiye tecrübeli biri yok demek istedi kendi fikrince, hadi müdürlük halledemedi sözde ceo ümit önalın özel ekibi hergün arıyor onlar bile çözemediler.
Çözülür inşallah hocam siz de buradan bilgi paylaşımı yaparsınız
-
Hocam güzel bir şekilde açık kapı, cimer, akim, btk tüketici şikayet hepsine yazın çözülmezse gelin konuşalım yeni Türkiye’de çözüm böyle sağlanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabit hattı netgsm'e taşıdım sonrasında geri TT ye taşıdım sabit telefon aktif oldu üzerine tivibulu internet aldım kullanıyorum bu şekilde çözdüm sorunu
Geçen süre içerisinde port problemi ortadan kalkmıştır hocam
-
Port problemi olduğunu başından beri düşünmüyorum çünkü port var ama sistemde yok gözüküyor demişlerdi, binada adres değişikliği olmuştu telekom sistemden adresi güncelleyemediği için ev telefonuna internet veremiyordu git gel oldu haliyle ve telefonun tesis adresi de güncellendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- fatura üst sınırı nedir
- 444 0 375 sürekli arıyor
- kapanan hat nasıl açılır
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- statik ip öğrenme
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X