Bildirim
Switch Lite drifting sorunu hk.
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oncelikle normalde ve litede joy conlar ayni, dogru tornavidalari bulup islemi zarar vermeden yapmayi basarirsaniz yeni joy conunuz calisir. Liteyi bilmem ama normal switch’te joy conlar genelde basit toz birikmesi sebebiyle drift yapiyo ve temizleyici sprey WD-40’i plastigin altindaki etekleri kaldirip sıkınca cogunlukla problemi nerdeyse bitiriyo. Yeni joy con takmaya ugrasmak yerine wd40 denemenizi oneririm onu da pesinen siparise gerek yok lite kullanicilarinin %75i anketlerde henuz drift sorunu yasamadigini soyluyo. Wd 40 olmazsa degistirme isine girisebilirsiniz tabi ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, teşekkür ediyorum hocam. Ben de farkındayım soylediklerinizin. Yine de temin edip elimin altinda bulunsunlar. Duruma göre bakarız.
Ayni olmasi iyi oldu
Teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 10 Mayıs 2020; 18:32:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X