Şimdi Ara

Switchle iki bilgisayarı bağlama yardım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar evimde 2 bilgisayar var.Eski bilgisayarıma internet bağlamak için switch aldım fakat 15 m lik kabloyu switchden eski pc me bağlayınca saniyede 1 internet gelip gidiyor ama aynı kabloyu yeni bilgisayarıma bağlayınca hiç bi problem yaşamıyorum eski pc mi modemin yanına getirip kısa kablo ile bağlayınca onda da problem yaşamıyorum ama eski bilgisayarım başka oda da olduğu için uzun kablomu kullanmak zorundayım bu sorunun nedeni nedir yardım ederseniz sevinirim.

• 15 m lik kablonda kopukluk olabilir. Başka bi koblo ile yeniden dene bakalım
    Eğer kabloda bi problem yoksa bağlantını bir kontrol et.
    Bende senin gibi evde 2 pc kullanıyorum ve bağlantımı şu şekilde yaptım;
    Adsl kullanıcısı isen adsl koblosunu modeme tak modemden çıkan kabloyu swich 1 nolu yuvasına gir ve swichi besle ordan yine swich vasıtasıyla sırayla diğer yuvalarından çıkarak pc lerine dağıtıyosun
  • Aynen dediğin gibi yapmıştım zaten.Ama 15 m lik kablom yeni pc de çalışıyor bi anlama veremedim hala:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnipeR MsT

Aynen dediğin gibi yapmıştım zaten.Ama 15 m lik kablom yeni pc de çalışıyor bi anlama veremedim hala:D

Merhaba,
    Bahsettiğiniz olay kablo sorununa benziyor.
    Kablo DÜZ mü yoksa ÇAPRAZ kablo mu? Birde kabloyu ethernet portuna takınca yuvaya rahat oturuyor mu?
  • Düzmü çaprazmı bi bilgim yok ama yerine rahatça oturuyor ve daha önceden aynı kabloyu üst kattan internet çekmek için kullanmıştım ve sorun yaşamamıştım.
  • [Arkadaşlar yardım eden herkese teşekkür ederim sorun kablomun jacklarındaki renkli kablonun dizilimindeymiş ayarlattım düzeldi :)/color]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC'yi Birbirine Bağlama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.