Twink warrior yapıyorum son aşamalara geldim. Bişeyi merak ediyorum; bu talent abilitilerde procluyomu? misal; whirlwind. Yoksa sadece düz beyaz extra attack mı veriyo?
Bence lvl 39 yap warriorunu eline de güzel bi axe al ki crit şansın artsın biraz.. Malum o levelda resilience yok zaten bi de üstüne savagery falan bastırırsın.. Parası bol olan öyle bi twink yapar ki aman allah AP yi düşünemiyorum
şu Twink olayını kawrayamadım gitti yani ne zewk alıosunuz kendinizden gear we çoğunlukla LVL farkı olan adamları öldürmekten? bence asıl zewk kendinden yüksek LVL lı yada iyi gear lı bi adamın karşısında ayakta kalabilmek..mesela hiç unutmama 60 ken 66 mage dewirmiştim felaket hoşuma gitmişti o an..işte zafer budur
bende 29 lvl twink var 39 luk adamı alıyorum güzel bir zevk
ama admdan üstünsün ondan bahsediorum bende 60 ken 66 adamı alırkende bendeki item lar Quest item larıydı onunkide benim dezawantajım 6 LVL we o halde yen mek bence ondan daha zewkli bişi...
Lvl 39 yapıyorum ztn pendulum of doom bulana kadar nightblade kullancam o yüzden sword spec yapıyorum bide soruma yanıt alabilirsem iyi olcak bilgin varsa :D
@black.rain twinkin zevki ayrı karşındakilerde twink olunca asıl zevk o zaman başlıyo ztn. onun dışında 29 bi war twinkim daha war onu oyundan hiç anlamayan arkadışma veriyorum o bile sağ clickle adam öldürüo ztn :D