pazar kurmuştum bir gün +3 swordum vardı satmadın inventroyde duruyordu. birgün sonra bir baktım silah yok. sadeces ilah diğer herşey tam. neden olbilir. biri keyloggerdı heralde ondan yerleştirmişse nasıl silecez. evden oynuyorum cafeden diğil.
pc ye format atcan ama sanmam yani seni soyacak adam herseyi alır o kendi kaybolmuştur da nası kaybolcak çelişkili walla ama sen pc ye format at en iyisi belki sword da geri gelir
ben düşünüyom adam swordu almış ve kasmamı bekliyor yüksek lvlde toptan hacklicek
Bence İnventory e falan bi yerden bi yere taşırken dışarıya tıkladın öle yere düşmüş olabilir. Yada satmışsındır ucuz bi fiyata gittiği için farkında diilsindir. Yada storageye ödemediğin Depozit yuzunden Haciz gelmiştir kılıcı almışlardır
bende bugun aynısı oldu bazen oldugunde inventory'inde olan item dusuyor gitti gul gibi 3 int 2 str itemim.O yuzden inventıry'de item bekletmemek lazım salaklık yaptım satarım diye inventory'imde gezdiriyordum
ölunce item dusme sansı cok az da olsa var ya ole olmustur ya yere atmıssındır yada belki npc satmıssındır.
benimde bir kere 50 tane medıum pot um düşmüştü.Nasıl düştü anlamıyorum hala ne katildim,ne de ölmüştüm.Durduk yere oynarken düşmüş
ben invertory de sos +6 item tasıyorum.Dusuk lvl oldugu icin degisiklik olsun diye alıyorum elime belki 1 aydır bu sekilde devam ediyorum.Ve o item hala oldugu yerde duruyo..Mutlaka bi acıklaması vardır.Ama durup dururken silinen item olmaz..
bnım de cok oldu oyle elımde 24+2 lık sword vardı olmemıstım bı baktım gıtmıs neymıs yanımızda ıtem tasımıycakmısız dımı
bende çantamda 2 çeşit elbise yani kıyfet taşıyorum pvp de ve trade de garment canavar keserkenede armor giyiyorum heç biride daha yere düşmedi
onu bi araştırmak lazım geçende yolda bi trader görmüştüm ölmüştü yanında medium pot vardı 1 tane diyye aldım 35 tane medium çıktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme