Şimdi Ara

SWTOR Gelecek olan Yeniliklerin Videosu Yayınlandı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5730 m ati ekran kartı ile highda oynuyorum bf3'ü.Hatta bazı auarlar ultrada.Crysis 2 yi gelişmişde oynuyorum,bazı şeylerden kısabilsem kararlıda oynayacam nerdeyse.Ama gel görki lanet sw:toru oynayamıyorum.Abi ben conanı 30 fpsde rahat oynuyordum bu pc ile.Sw:tor da,mini gamede adım atamıyorum.Yok ciddi ciddi adım atamıyorum.
    Dostum sw:tor optime özürlü,hatta bizim yıllardır optime özürlü dediğimiz conandan bile daha fazla optime özürlü.

Kısaca kimsenin elini filan öpmene gerek yok.Arkadaşın yazdıkları doğrudur.Firma düzgün optimize ederse sorun yok.Ben 5730m gibi leş ekran kartı ile oynuyorum o derece.
  • PuSaT28

Ben Sw nin optimizasyonundan bahsetmedim, sadece arkadaş ben bunu oynuyorum dedi bu kartla bende modelini istedim, konu buralara geldi.

Gel gelelim Şimdi Sw ye ewet bir grafik motorunda bir hata olduğu açık mesela son gelen güncelleme ile beraber bende sorun kalmadı diyebilirim, oyun bug dolu, AOC den bahsettin 3 yıl oynadım onu ilk çıktığında köprülerden geçemiyorduk, geçerken aşağıya düşüyorduk, çok iyi hatırlıyorum, Failcom oazamanlar oyundaki ciddi bug ları düzelteceğine adam gidip bir havuzda bug lı olan balıklar için düzeltme yapıyordu, kısaca 3 yılda age of conan bir düzen tutturamamış, ve sabretmişiz, 1 aylık olan bir oyunamı optimizasyon yok diyoruz?

Bu oyuna oynaya herkes para verir verirken kimseyi zorla oyna diyerek başlatılmadı, bırakmamaması içinde kimse zorlamıyor, hoşunamı gitmedi yapılacak şey çok basittir oyunun cancel edip pc den kaldırmak, forumda hesabını satan bir çok kişi var seçimlerini yaptılar.

NOt: bu mesaja kadar oyundan bahsederek konuşmadım bilgi istedim sadece.

• @D4V3 :

Dostum conanın grafiği nere,sw nin grafiği nere.Neyle neyi kıyaslıyorsun.Bir diğer olay sw nin grafik motorunun ucuza kaçılmak için,leş gibi ortaya sunulması ki ea'ya yakışırda,bio ya hiç yakıştırıamadım.

Bir diğer olay sen lafın başında ;''chip üreticisi kimse saygıyla eğilmek lazım önünde. '' diye,sanki bunu söyleyen adam yalan söylüyormuş gibi konuşmuşsun.

Dostum chipini filan bilmem,oyun optimize edilirse oynanıyor.Adam gibi yapmak gerekiyor.Bio. gibi ne olduğu belirsiz ucube motor kullanmıyorlar.

Zaten bir diğer olay,bilmem oynadın mı da,bf3'ün low ayarları ile ultra ayarları arasında çok çok bi fark yok.Yani aa'da sorun oluyor,birazda motionda.Bu lafımıda inanmazssan ,http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-1e1_Battlefield_3un_Donanim_Rehberi-3546.htm al sana inceleme.Ki 64 kişiyle bu oyunu low ayarlarda dahi oynasan,sw ye fark atar.Sw nin mini game rezilliğini artık bilmeyen kalmadı.

Neyse konu çok dağıldı.
    Saygılar.

• Bioware'e yakıştıramamak değilde artık inanmak istemesemde Bioware'de Ea'nın altında kayboluyor yavaş yavaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Bioware'e yakıştıramamak değilde artık inanmak istemesemde Bioware'de Ea'nın altında kayboluyor yavaş yavaş...

Düşüncesi bile tüyler ürpertici.Birgün pc oyunculuğu ölürse,bunun nedeni kesinlikle ea olucak.
  • BF3 ile SWTOR karşılaştırmadığınız kalmıştı o da olmuş forumda bravo diyorum.
  • Oynayanlar icin ben bu videoyu paylastim.. Riftciler veya BF ile bu oyunu karsilastirma gibi sacma konulara girecekler icin degil..

Ea bilmem ne.. Bioware rezil.. Gidin rift oynayin gidin bf oynayin kardesim.. Celeron islemcilerinizle swtor oynamak icin cirpinmayin artik..

Kotu bir giris yapmis olabilir oyun.. Bir suru rezillikte olabilir.. SIRF HIKAYESI VE ISLENISI yeter suan sabir etmek icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGreenleaf

Oynayanlar icin ben bu videoyu paylastim.. Riftciler veya BF ile bu oyunu karsilastirma gibi sacma konulara girecekler icin degil..

Ea bilmem ne.. Bioware rezil.. Gidin rift oynayin gidin bf oynayin kardesim.. Celeron islemcilerinizle swtor oynamak icin cirpinmayin artik..

Kotu bir giris yapmis olabilir oyun.. Bir suru rezillikte olabilir.. SIRF HIKAYESI VE ISLENISI yeter suan sabir etmek icin..

kardeşim i7 işlemcim var bu oyunu en azından medium ayarlarda oynatması gerekiyor ben orda bf3 örneğini yeni çıkan oyunlardaki ekran kartımın performansını örnek göstermek için yaptım. yenilik getireceklerine bu grafik sorununu çözseler çok daha iyi olur. fanboyluğu bırak severek oynuyorum oyunu bende.
    bf3 ile karşılaştırmış diyenler var nerelerinden okuyolar yazıları bilmiyorum.

• Official forumda yaz bu tür sorunları o zaman..
  • Kyle Butler hayatımda senin kadar çarpık konuşanını görmedim, bir dediğin bir dediğine uymuyor.
  • LGreenleaf oyun ile ilgili video paylaşıyor geçmiş bebekler gibi ağlıyorsun sonrda ben oyunu severek oynuyorum diyorsun, şimdi tutup bana yok optimizasyon kelimesini yazıp durma o yazdığını herkes biliyor ama senin gibi çarpık ağlamıyor kimse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4V3

Kyle Butler hayatımda senin kadar çarpık konuşanını görmedim, bir dediğin bir dediğine uymuyor.

Adamın bir tek kelimesinde çarpıklık yok ne enteresan adamlarsınız ya.Bu kadar fanboyluk yapmayın kardeşim.Ulan sabahtan beri adamın bir cümlesini bir türlü anlayamayan jeton düşünce kıvırp ben sadece bunu sormuştum diyip geçiştirmeye çalışan sensin bir kişi gelip laf söyleyince gaza gelip adamı post yağmuruna tutan sensin.Sorunlumusun kardeşim adam sabahtan beri bir şey anlatmaya çalışıyor ki altı üstü bi optimizasyonu eleştirdi başkada birşey yazmayacaktı sen cevap yazmaya çalışmasan sürekli.
  • Yazuach

Bu oyun bana para vermiyor tutturmuşsun bir fanboy, sen önce ilk bana yazdığın mesajı oku ondan sonra gel senlede konuşalım, şuda var doru söze laf bulunamaz sadece saçmalanır. Enterasan dedinya gerçekten enterasan birisin.
  • Kimsenin bf3 le sw:toru kıyasladığı yok.Sizin okuduğunuzu anlama probleminizmi var?Piyasaya en iyi grafikle çıkmış-mmo yada single fark etmez-bir oyunda bile sistemlerimizin fazla zorlanmadığını dile getiriyoruz.Biow. paket çıkarmak yerine oyunu optimize etmesi gerektiğini vurguluyoruz.Oyuna yeni başlayacak olan arkadaşlara,oyunu denemeden satın almamalrı gerektiğini,DOLAYLI yoldan dile getirip,milleti bir nebzede olsa bilgilendiriyoruz.Birileride çıkmış ahkam kesiyor,yok chipi neymişde,yok celeronmuşda.Arkadaş 580 li ekran kartlarının dahi oyunda zorlandığını dile getirenler var,sizin derdiniz ne?

Konuyu açan konu kirliliği diyebilir,bir miktar katılırım.Lakin,farklı oyunlar ile kıyaslamalar yapmak,grafik değerlendirmelerinde bulunmak,her nekadar konu ile alakasız olsa bile,genel itibari ile bütünlük sağlamakta.Tekrar etmem gerekirse;Bu tip paketler oyunda iyidir,lakin millete oyun oynatamadıktan sonra hiçbir halta yaramaz.Oyun daha yeni çıktı muhabbeti biraz absürb oluyor.Çünkü oyunun acele bir şekilde piyasaya sürüldüğü gerçeğini hiçkimse inkar edemez.Wow katili diye adlandırıalan bir oyunun-ki star wars mit'ini çok severim-bu şekilde inanılması güç teknik bir sorunla çıkartılması,oyunu,katillikten mmo dünyasında kenar süsü konumuna götürür.

• @PuSaT28, Yazdıklarının bir çoğuna katılıyorum. Fakat şuda bir gerçektir ki. Her konuya SWTOR grafik sorunu var gibi şeyler veya buna paralel şeyler yapmak, bilgilendirmek veya bütünlüğü sağlamak için yapılmıyor.

Madem kişileri bilgilendirme amacı güdülüyor. Bi başlık açarsınız veya açarız deriz SWTOR'daki sorunlar. Grafik sorunları, pvp sorunları, x sorunları herkezi bilgilendirmek için birşeyler yazarız.. Bende gelir altına yazarım her türlü sorunu...

Her yeniliğin, her başlığın altına.. "bi çözemediler şu sorunu" , "x kartı ile bile oynayamıyorum" , "5bin liralık pc ile oynayamıyorum" gibi abuk şeyler yazmak düpe düz eleştirmek veya bilgilendirmek değilde ÇAMUR ATMAKTIR.

Görüldüğü üzere son patch ile birkaç düzeltme yapılmaya çalışıldı.. Hoş herkezin sorununu çözmese de ufak bir ilerleme görüldü.. (Ama bu patch ile başka sorunlarda çıktı, pvp dekiler gibi.. neyse..) Bu yüzden sorunları daha doğru başlıklarda dile getirip, oyunun ufakta olsa takdir edilesi özelliklerini öne sürmek gerekir.

• Oyundaki en büyük problem optimasyon.. Bunu kabul etmemek doğru olmaz.. Ama oyun oynadıkça güzelleşiyor. İlk başlarda 50 de sıkılırken artık zevk alıyoruz herkes 50 oldukça İlumda bir grup toplayıp avlanma çok zevkli
  • quote:

@PuSaT28, Yazdıklarının bir çoğuna katılıyorum. Fakat şuda bir gerçektir ki. Her konuya SWTOR grafik sorunu var gibi şeyler veya buna paralel şeyler yapmak, bilgilendirmek veya bütünlüğü sağlamak için yapılmıyor.

Madem kişileri bilgilendirme amacı güdülüyor. Bi başlık açarsınız veya açarız deriz SWTOR'daki sorunlar. Grafik sorunları, pvp sorunları, x sorunları herkezi bilgilendirmek için birşeyler yazarız.. Bende gelir altına yazarım her türlü sorunu...

Her yeniliğin, her başlığın altına.. "bi çözemediler şu sorunu" , "x kartı ile bile oynayamıyorum" , "5bin liralık pc ile oynayamıyorum" gibi abuk şeyler yazmak düpe düz eleştirmek veya bilgilendirmek değilde ÇAMUR ATMAKTIR.

Görüldüğü üzere son patch ile birkaç düzeltme yapılmaya çalışıldı.. Hoş herkezin sorununu çözmese de ufak bir ilerleme görüldü.. (Ama bu patch ile başka sorunlarda çıktı, pvp dekiler gibi.. neyse..) Bu yüzden sorunları daha doğru başlıklarda dile getirip, oyunun ufakta olsa takdir edilesi özelliklerini öne sürmek gerekir.

görünen o ki siz kyle butler adlı kişiye çamur atıyorsunuz araştırdım ve sorunu tek yazdığı yer burası her yere yazmamış yani. oyuna çamur atmaya çalışmıyor gördüğüm kadarıyla zaten oyunu severek oynadığını belirtmiş bence ekran kartı hakkını veremediği için üzgün durumda şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowCity

quote:

@PuSaT28, Yazdıklarının bir çoğuna katılıyorum. Fakat şuda bir gerçektir ki. Her konuya SWTOR grafik sorunu var gibi şeyler veya buna paralel şeyler yapmak, bilgilendirmek veya bütünlüğü sağlamak için yapılmıyor.

görünen o ki siz kyle butler adlı kişiye çamur atıyorsunuz araştırdım ve sorunu tek yazdığı yer burası her yere yazmamış yani. oyuna çamur atmaya çalışmıyor gördüğüm kadarıyla zaten oyunu severek oynadığını belirtmiş bence ekran kartı hakkını veremediği için üzgün durumda şu an.

beni bi anlıyan yazuach bide sensin yemin ediyorum. tek yazdığım yer burası ağlamıyorum hiç bişey için çamurda atmıyorum oyuna başlayalı 9 gün oluyor zevkle oynuyorum. yanlız betasında daha kötü bilgisayarla kasılmadan oynuyordum şimdi bilgisayarımın adam gibi oynatmıyor olması üzüyor gerçekten.
    ayrıca bana çamur atmaya çalışan sensin lgreenleaf önce "Celeron islemcilerinizle swtor oynamak icin cirpinmayin artik" diyorsun i7 olduğunu söylediğimde çamur atmak için lafı kıvırıyorsun yok her konuya bilmemne yazıyormuşum falan gir profilime bak ne zaman ne yazmışım bu konuya 1 tane mesaj yazıcaktım sadece ama bi arkadaş bf3ü onboard ekran kartım ile high ayarlarda oynadığımı düşünüp onboard ekran kartı modelimi soruncaya kadar

edit: bide bioware bu sorunlardan haberdar diyorsunuz amahttp://www.eurogamer.net/articles/2012-01-10-bioware-most-people-arent-having-swtor-performance-issues burayı okumanızı tavsiye ederim(yorumlarla birlikte) konu oyunun sorunsuz olduğu yönünde ancak yorumlar öyle demiyor. bioware kendi communitysini dinlemiyor mmo dünyasına yeni olduğundan olabilir bu olay ama daha profesyonel ekip işe almaları lazım bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyle Butler -- 22 Ocak 2012; 17:56:29 >

• Benimle ilgili birşeyler yazma artık. Ben seni hedef almıyorum. Seninle de bu konuda yazışmak istemiyorum. Git bi başlık aç orada bombala bioware ea ne bulursan.
  • quote:

Benimle ilgili birşeyler yazma artık. Ben seni hedef almıyorum. Seninle de bu konuda yazışmak istemiyorum. Git bi başlık aç orada bombala bioware ea ne bulursan.

bişey bombaladığım yok severeke oynuyorum ben oyunu hala saçmalıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.