Şimdi Ara

SWTOR Gelecek olan Yeniliklerin Videosu Yayınlandı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli birkac kalabalik yer haricinde performans sorunu yasamiyorum. En yuksek detayda ve aa acik 40 ila 60 frame aliyorum. Makinem i5 ve ati 5850 ekran karti. Yani optimizasyon sorunu herkes de yok.
  • AMD 955, Ati 5870, 8 gb ram benim sistemimin temel parçaları, artık oyunlar sadece ekran kartı iyi olsun çalışır demiyor, sistemin bütünlüğü önemlidir, Republic feet haricinde hiçbir yerde şuan donmalar olmuyor, şuan oyun oynayan bir oyuncunun Windows 7 kullanıyorsa 4gb den fazla ram’a ihtiyacı vardır, neden derseniz çok basit işletim sisteminin harcadığı ram boyutu , arka planda çalışan programlar , MSN ve buna benzer programlar kısaca saatin orda resmi olan tüm programlar bilgisayarın ramından çalıp götürür.

Bir diğer sorun HDD dir 7200rpm ile dönen mekanik bir HDD max. 100MB/s ile yazıp okurken bir SSD 500mb/s veri yazıp okur, kısaca şuan 3000 TL civarında PC niz olsa da maalesef hdd yüzünden yerlerde sürünebiliyor. HDD iyi bir bir PC de önemlidir.

SWTOR da ilk başladığımda çoğu kişinin yaşadığı grafik sorunları haricinde sorun yaşadığımı söyleyemem oyunda ciddi boyutta optimizayson sorunu var orta seviye ve üzerindeki PC kullanıcıları bunu farketmiyor ama orta seviye altı PC kullanıcıları ciddi boyutta farkediyor. Tavsiyem oyunun grafik ayarlarından bazı temel ayarları düşürmeniz.

Şuan masa üstü kullanıcıları kadar diz üstü bilgisayar kullanıcısı var onlara tavsiyem makinayı aldıklarında onla gelen hediye programlar vardır onları kurmamaları ÖRNEK: HP marka aldınız Win7 nin wireless asistanı yanında HP wireless asisnaının çalışması gibi aslında Win7 nin asıstanı o işi rahatlıkla yapabiliyor diğeri ram da gereksiz yere yer kaplıyor.

• HhAHAHAHA abi kavgaya bak d4v3 sende hede gec kyler uzatir onun hayat felsefesi o :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

HhAHAHAHA abi kavgaya bak d4v3 sende hede gec kyler uzatir onun hayat felsefesi o :D

Aradan 2 gün geçmiş tartışma bitmiş olmasına rağmen bu kadar süre sonra gelip saçma sapan sırf bir post atmak için atılmış tartışma çıkartmaya ve birine laf atmaya yönelik bir postu niye atıyorsun buraya ?Acaba kimin hayat felsefesi o ve kim gereksiz yere uzatıyor konuyu ?

HhAHAHAHA
    HhAHAHAHA
    HhAHAHAHA
    HhAHAHAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 25 Ocak 2012; 19:37:05 >
  • Oyun balon olup patlıcak diyordumda inanmıyorlardı. Şuana kadar şikayetten başka birşey duymadım.
  • keşke dinleseymişim seni .. tüh..
  • D4V3 denen arkadaş için yazıyorum. Kyle yi tanimam etmem ama herkesin türkçe öğrenmesini (okuduğunu anlamasını) canı gönülden isterim.

quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

yeni şeyler çıkaracaklarına optimizasyon sorununu çözsünler. onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartı aynı fpsi veriyor(onboardı ayarlayınca biraz daha kötü görünüyor oyun ama aynı ayarlar).

kyle burda onboard ekran kartı ile bf 3 oynadığını söylemiyor! Sölemek istediği şey bf3 ü high ayarlarda çalıştırabilen gt555m ekran kartı ile onboard ekran kartının swtor da aynı fpsi veriyor olması.

Konuyu neden hortlattim derseniz, serverlar bakimda biliyorsunuz.
    Swtor fanı değilim, oyunu bütün buglarına rağmen severek, eğlenerek oynuyorum önemli olan da bu, eldekiyle yetinebiliyoruz yani :) Acilen bütün bugların giderilmesini, optimizasyon sorunun çözülmesini, yeni content gelmesini ben herkesten çok istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nomex

D4V3 denen arkadaş için yazıyorum. Kyle yi tanimam etmem ama herkesin türkçe öğrenmesini (okuduğunu anlamasını) canı gönülden isterim.

quote:

yeni şeyler çıkaracaklarına optimizasyon sorununu çözsünler. onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartı aynı fpsi veriyor(onboardı ayarlayınca biraz daha kötü görünüyor oyun ama aynı ayarlar).

kyle burda onboard ekran kartı ile bf 3 oynadığını söylemiyor! Sölemek istediği şey bf3 ü high ayarlarda çalıştırabilen gt555m ekran kartı ile onboard ekran kartının swtor da aynı fpsi veriyor olması.

Konuyu neden hortlattim derseniz, serverlar bakimda biliyorsunuz.
    Swtor fanı değilim, oyunu bütün buglarına rağmen severek, eğlenerek oynuyorum önemli olan da bu, eldekiyle yetinebiliyoruz yani :) Acilen bütün bugların giderilmesini, optimizasyon sorunun çözülmesini, yeni content gelmesini ben herkesten çok istiyorum.

Sana Katılıyorum;

Bence sende tekrardan başlığı bir okumalısın.

• Yada şöyle anlatayım;

Karşımdaki insanın ne yazdığına ne anlatmak istediğine dikkat ederim, yazdığım yada anlattığım şeyden farklı cevaplar veriyorsa ne demek istediğimi anlatırım anlamıyorsa yapabilecek bir şeyde yoktur.

Gelelim şimdi bu başlıktaki yazışmada konuda geçen arkadaşa aslında sistemini öğer şekilde yazmıştım, yazma şeklim biraz donanımcı şivesidir, ama arkadaş onu anlamayıp savunmaya geçti, aslında savunma yapacak bir şeyde yok ortada, farkında olduğumdan anlamadığının ne yapmak istediğimi yazdım ama anlayana. Kısaca konu her forumda olduğu gibi DH anlamsız ve alakasız yerlere uzandı, işin özeti bu. Bu yazımdan sonra yazacak bir şeyde kalmadı kimseye diye düşünüyorum.

Not: Kapanmış bir konuyu açmanın ne anlamı var bilemem, ama durumu özetlediğimde karşımdaki insanın kişiliğini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 22 Şubat 2012; 14:11:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4V3

Yada şöyle anlatayım;

Karşımdaki insanın ne yazdığına ne anlatmak istediğine dikkat ederim, yazdığım yada anlattığım şeyden farklı cevaplar veriyorsa ne demek istediğimi anlatırım anlamıyorsa yapabilecek bir şeyde yoktur.

Gelelim şimdi bu başlıktaki yazışmada konuda geçen arkadaşa aslında sistemini öğer şekilde yazmıştım, yazma şeklim biraz donanımcı şivesidir, ama arkadaş onu anlamayıp savunmaya geçti, aslında savunma yapacak bir şeyde yok ortada, farkında olduğumdan anlamadığının ne yapmak istediğimi yazdım ama anlayana. Kısaca konu her forumda olduğu gibi DH anlamsız ve alakasız yerlere uzandı, işin özeti bu. Bu yazımdan sonra yazacak bir şeyde kalmadı kimseye diye düşünüyorum.

Not: Kapanmış bir konuyu açmanın ne anlamı var bilemem, ama durumu özetlediğimde karşımdaki insanın kişiliğini merak ediyorum.

Arkadaşım sen nerenin trollüsün? Git 2 Türkçe özel dersi al, oyunlara para harcayacağına paket parasına 2 ders veren tanıdığım var bak. Telefon numarasını özel mesajdan iletebilirim istiyorsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enqq

quote:

Yada şöyle anlatayım;

Arkadaşım sen nerenin trollüsün? Git 2 Türkçe özel dersi al, oyunlara para harcayacağına paket parasına 2 ders veren tanıdığım var bak. Telefon numarasını özel mesajdan iletebilirim istiyorsan.

trol ? galiba senin gibi olaya atlayana denir.

• quote:

onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartı aynı fpsi veriyor

quote:

quote:

onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartı aynı fpsi veriyor

merak ettim şu senin pc deki onboard ekran kartını modeli nedir? bf3ü bile high oynayabiliyorsun? chip üreticisi kimse saygıyla eğilmek lazım önünde.

Bence sen daha yazma bir süre. Troll'ün de anlamını tekrar bir sorgula. Ancak daha üstteki cümleyi bile anlamıyorsan trollün anlamını öğrenmeni de beklememek lazım, neyse. Bir de kendi kendine üste çıkmaya çalışıyor şark kurnazı, "ben sana onu mu sordum, ben sana şunu mu sordum, bana model söyle ben sana model sordum, neden uzatıyorsun en baştan bana model söylesene"

İnsan bazı bazı hatalı olduğunu kabul edip pardon demeyi bilmeli ama değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 23 Şubat 2012; 3:27:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

merak ettim şu senin pc deki onboard ekran kartını modeli nedir? bf3ü bile high oynayabiliyorsun? chip üreticisi kimse saygıyla eğilmek lazım önünde.

Bence sen daha yazma bir süre. Troll'ün de anlamını tekrar bir sorgula. Ancak daha üstteki cümleyi bile anlamıyorsan trollün anlamını öğrenmeni de beklememek lazım, neyse. Bir de kendi kendine üste çıkmaya çalışıyor şark kurnazı, "ben sana onu mu sordum, ben sana şunu mu sordum, bana model söyle ben sana model sordum, neden uzatıyorsun en baştan bana model söylesene"

İnsan bazı bazı hatalı olduğunu kabul edip pardon demeyi bilmeli ama değil mi ?

Hım türkçe hocasına denk gelmişiz haberim yok ama o türkçe hocasının da biraz derse ihtiyacı var. " merak ettim şu senin pc deki onboard ekran kartını modeli nedir? ( burda ne sormuşum? ) "bf3ü bile high oynayabiliyorsun?" ( aynı soruyu farklı şekilde ikinciye sormuşum )

" İnsan bazı bazı hatalı olduğunu kabul edip pardon demeyi bilmeli ama değil mi ?" sana katılıyorum, anlama özürlü olmamak gerekli.

• Merak ettiğim, konu neden tekrar farklı kişilerce açılıyor, burda DH da nasıl kişilikli insanlar olduğunu anlamak zor olmasa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 23 Şubat 2012; 9:06:37 >
  • quote:

" merak ettim şu senin pc deki onboard ekran kartını modeli nedir? ( burda ne sormuşum? ) "bf3ü bile high oynayabiliyorsun?" ( aynı soruyu farklı şekilde ikinciye sormuşum )

" İnsan bazı bazı hatalı olduğunu kabul edip pardon demeyi bilmeli ama değil mi ?" sana katılıyorum, anlama özürlü olmamak gerekli.

algısı kıt izanı yetersiz kardeşim, hala anlayamamışsın belli ki ama, adam onboard ile battlefield oynuyorum mu demiş ki 72 kere hangi onboard ile high oynadığını soruyorsun ? A benim yurdumun dışı güzel içi boş güzel insanı ? Nasıl defalarca okuyup okuyup hala anlayamıyorsun bir insan kendini nasıl bu kadar dışa kapatabilir hayret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 23 Şubat 2012; 17:48:16 >
  • quote:

quote:

" merak ettim şu senin pc deki onboard ekran kartını modeli nedir? ( burda ne sormuşum? ) "bf3ü bile high oynayabiliyorsun?" ( aynı soruyu farklı şekilde ikinciye sormuşum )

algısı kıt izanı yetersiz kardeşim, hala anlayamamışsın belli ki ama, adam onboard ile battlefield oynuyorum mu demiş ki 72 kere hangi onboard ile high oynadığını soruyorsun ? A benim yurdumun dışı güzel içi boş güzel insanı ? Nasıl defalarca okuyup okuyup hala anlayamıyorsun bir insan kendini nasıl bu kadar dışa kapatabilir hayret.

Algısı kıt?

Kimin algısı kıt belli oluyor, mesajları tamamını dikkatli oku, ayrıntıya girelim “onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim” burada yanlış anlaşılabilecek bir cümle vardır, onboard ile oyun oynadığı anlamına gelebilecek kelime vardır hali ile optimusu kapatıp BF3 oynuyorum anlamına da gelir, öylede bir kelime geçiyorsa onboard un modelini sorarım yazımın sonunda “chip üreticisi kimse saygıyla eğilmek lazım önünde” diyerek tamamlamışım.

Sen önce Optimus adlı teknelojinin ne işe yaradığını bir öğrenip gel, bilgi seviyemiz aynı olmasa da senle hala olayı anlayamamış biri olarak o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın hatta daha sonra arkadaşa ben teknolojiyi anlattım oda adına söyledi, okuduğunu anlamayı öğren. Teknolojide birçok farklı şekilde şeyleri yaparsın, Örn: Bir arkadaşın SWTOR bellekten başlatması ile oyun hızlanıyor, 17 yıldır teknoloji ile ilgilenen biri bu gibi farklı şeylere eğilimi fazladır, bu dediklerimden bir şey anlamanı bekliyormuyum? Hayır.

Olay sana dert olmuş, şunuda söylemeliyim, sonra bana verilen cvp a bakarsan yazdığım yazıyı yanlış anlayıp anlamsız cevap veren çok oldu. Önemle vurguluyorum önce anlamayı öğrenin.

• quote:

anlaşılabilecek bir cümle vardır, onboard ile oyun oynadığı anlamına gelebilecek kelime vardır hali ile optimusu kapatıp BF3 oynuyorum anlamına da gelir, öylede bir kelime geçiyorsa onboard un modelini sorarım yazımın sonunda “chip üreticisi kimse saygıyla eğilmek lazım önünde” diyerek tamamlamışım.

konu kapanmış bişey yazmıyım diyorum hala zorluyosun. senin hala anlayamadığın şey ben onboard ekran kartımla bf3 oynayıp oynamamış olmam. hayır onboard ekran kartıyla açılmıyor bile oyun. ha ben star wars oynarken nvidianın modern çekirdekli gpusundada onboard ekran kartımdada aynı fpsi alıyorum.
    ayrıca 17 yıldır ilgileniyor olabilirsin ama tamircisin yani bi yere gelememişsin.
    bide optimus optimus yazıyor ben demesem onun optimus olduğunu bile bilmeyecektin. herkes aynı şekilde anladıysa durumu sende bi problem var demektir.

• bence taş maş at uzaklaşır.
  • quote:

“onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim” burada yanlış anlaşılabilecek bir cümle vardır

Yoktur. o söylediğin şey yarım kalmış kelime öbeğidir sadece. Cümlenin tamamını okumadan ağzından salyalar akmış herhalde 17 yıldır teknolocik içindeyim böyle onbord görmedim aga diye.
    Sağ gözünde bir sorun falan olmasın doktora git istersen cümlenin sağını komple kesip atmış beynine ulaştırmamış çünkü

quote:

onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartı

gt555m ekran kartı on board mudur Mr teknolojic
    uzat uzat konuyu daha da haksız çık boş yere bir pardon demektense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 23 Şubat 2012; 19:20:37 >

• Kyle Butler

Yazdıklarımı okumadığın gayet belidir, Tamirci? o yuzden yöneticilik yapıyorum, sen önce bu başlıkta verdiğin cevapları oku istersen fazlası ile açık herşey. Ultra kelimesi geçmediği halde bahseden sensin destekleyen biri çıktı diye coşma.

Enqq
    O yazının hepsini okudum, ne yazdığınıda fazlası ile görüyorum, beynime gelince senin beyninden daha fazla iyi çalıştığı fazlası ile bellidir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.