Şimdi Ara

SWTOR Gelecek olan Yeniliklerin Videosu Yayınlandı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

evet senin ne şekilde anlayıp one göre cevap verdiğim için körüm ben.

sana Cevap vermenin bir anlamı bile yok, bak keyfine.
  • liseli ergenler gibi "sana cevap vermenin bir anlamı bile yok" diyosun. kıvırmaya devam et sen.
  • @D4V3

kyle bf3 u onboard ekran karti ile high da oynuyormus di mi ? sen onu sole yeter bana. dagitma beni abi nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4V3

Akıllı olduğunu zannediyorsun değilmi? Enqq gibi iki dakka senle uğraşsam darma dağın olacaksın sende, sana cevap vermemi nedenini sen zaten yazmışsın, serverlar kapalı can sıkıntısı, kişilik belli:)

Şurda gördüğüm tabiri caizze by far en boşbeleş adamsın (tam türkçe yazmadım ki belki ingilizce algın daha iyidir, otistik çocuklarda görülen birşey). Cevap vermekten sıkıldım çünkü beynin lafı almıyor, nush ile uslanmayanın hakkı tekdir. Düzgün türkçe bir cümleyi tam tersi anlayıp şurda 2 sayfa muhalefet ettin, bütün forum sana gerizekalı gözüyle bakıyor (dikkat ettiysen gerizekalı demedim yanlış anlarsın bunu da, forum sana o gözle bakıyor bilesin) Neymiş 2 dakika uğraşmış darmadağın etmiş, arkadaşım içip içip mi giriyorsun foruma anlamadım nerenin delisi çıktın sen ? yöneticiymiş yemekte tuz atanı almazlarmış, ayakkabı boyacısının bildiği hikayeleri gelmiş bize hayat dersi diye anlatmaya kalkıyorsun. Ne sandın kendini ve karşındakileri anlamadım. Her kesimden insanın olduğunu unutma burada.

• Bayılıyorum şu Türklerin her yerde birbirini yemesine.Oyunla ilgili bir videoda bile millet liseli ergenler gibi trip atma derdinde.Oyunla ilgili bikaç yeni şey öğrenirim diye girdim konuya konu meğersem arenaya dönmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bayılıyorum şu Türklerin her yerde birbirini yemesine.Oyunla ilgili bir videoda bile millet liseli ergenler gibi trip atma derdinde.Oyunla ilgili bikaç yeni şey öğrenirim diye girdim konuya konu meğersem arenaya dönmüş

Katılıyorum hocam oyun batışlarda vs gibi konular gördüm bakıyım dedim bi ne olmuş bizim türk oyuncular batıyor heralde
  • quote:

Bayılıyorum şu Türklerin her yerde birbirini yemesine.Oyunla ilgili bir videoda bile millet liseli ergenler gibi trip atma derdinde.Oyunla ilgili bikaç yeni şey öğrenirim diye girdim konuya konu meğersem arenaya dönmüş

bende bende bayılıyorum buna

bu arada "uni okuyorsun" diye birşey yoktur düzgün türkçe istiyorsan yapma böle ama oldumu hiç zanımca üni üniversite demek nokta koymadığından zor anladım sanırım ayrıca bunda üniversiteye gitmekte olan bir bireyin aldığı eğitimden bahsedeyorsun hmmmm
    " üniversiteye gidiyorsun " u ya da "üniversitede eğitim görmüşsün"ü kullan bu daha da iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: cerrjahn

quote:

bu arada "uni okuyorsun" diye birşey yoktur düzgün türkçe istiyorsan yapma böle ama oldumu hiç zanımca üni üniversite demek nokta koymadığından zor anladım sanırım ayrıca bunda üniversiteye gitmekte olan bir bireyin aldığı eğitimden bahsedeyorsun hmmmm
    " üniversiteye gidiyorsun " u ya da "üniversitede eğitim görmüşsün"ü kullan bu daha da iyi

Alıntıları Göster
    quote:

Sen hiç yazdığın mesajları okudunmu?

Yazım hatalarından bahsetmişsin, hiç kendi yazdıklarını okudunmu? ( Görünen köy klavuz istemez.)

http://forum.donanimhaber.com/m_27319494/mpage_70/f_/key_//tm.htm#58426395

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 10 Mart 2012; 8:52:33 >

• allahım gerçekten baktın mı msjlarıma takip ettin mi çok teşekkür ederim hep bunu istemiştim verdigin emeği alkışlamak istiyorum ama ellerim dolu ağlicam offf çok kasmıştım düzgün yazıcam diye bi sen farkettin saol çok yaşa emi rahatım artık koy ....ne rahmat gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.