Şimdi Ara

SWTOR Gelecek olan Yeniliklerin Videosu Yayınlandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.swtor.com/media/trailers/coming-star-wars-old-republic

Bir sürü yeni özellik entegre ediliyor. Kısa zamanda bunlara kavuşacağımızın habercisi videoyu verdiğim linkten izleyebilirsiniz. (Orjinal site)

• yeni şeyler çıkaracaklarına optimizasyon sorununu çözsünler. onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartı aynı fpsi veriyor(onboardı ayarlayınca biraz daha kötü görünüyor oyun ama aynı ayarlar).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

yeni şeyler çıkaracaklarına optimizasyon sorununu çözsünler. onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartı aynı fpsi veriyor(onboardı ayarlayınca biraz daha kötü görünüyor oyun ama aynı ayarlar).

bende çözüldü sorun.gerçi hala bi saçmalık var ayrı mesele.low yapınca oyun kasılıyor high yapınca fps artıyor.halimden memnunum açıkcası lowda oynamaktan iyidir :D
  • quote:

yeni şeyler çıkaracaklarına optimizasyon sorununu çözsünler. onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartı aynı fpsi veriyor(onboardı ayarlayınca biraz daha kötü görünüyor oyun ama aynı ayarlar).

Bioware tırt bir engine kullanmasaymış bu fps sorunlarıyla karşılaşmazdı oyuncular.Bu motoru kullanmışlar oyunu yaparkenhttp://www.heroengine.com/spotlight/ .Daha önce elle tutulur hiçbir ouynda kullanılmayan Bioware'in başka hiçbir oyununda kullanmadığı ve tamamen ucuza kaçmak için satın alınmış bir motor.Paticikte filan yazılanlara göre motor güzelmiş ancak çok fazla eksikleri varmış ve oyunu tamamen instanced çalışmaya zorluyormuş.Motorun yapımcılarıda Bioware için motoru satın aldıktan sonra bizimle güncellemeler için hiç irtibata geçmediler vs demişler.Daha çok ufak çaplı oyunlar için kullanılabilecek bir grafik motoru yani.Nasıl bir mmo çıkarttıkları ise şüphe konusu.İnşallah düzeltebilirler valla Ea'nın hisseler inanılmaz çöküşte az para harcamadılar sonuçta toparladılar toparladılar oyunu 1-2 ay içinde yoksa inanılmaz şikayet var heryerde.Hala umudum var belki düzeltirler diye ama...
    Çok pis Rift haterı olsamda hiç sevmesemde o oyunu .., Trion gibi ufak çaplı bir şirket bile Rift gibi class dengeleri vs haricinde sorunsuz bir oyun çıkartmışken Bioware gibi bir şirketin bu zamanda böyle hatalar yapması gerçekten çok üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 21 Ocak 2012; 3:53:38 >

• yenilik dedikleri şeylere yenilik demeye bin şahit lazım. ui oynama birde guild bank bunların zaten release de çıkması lazımdı. bunların ilk önceliği oyunu optimize etmek olmalı millet 2000-3000$ sistemlerde bile ilum da adam gibi fps alamıyor ve ability delay dan bahsetmiyorum bile. ah bioware ah ea in gazına gelip çıkarırsan oyunu olacağı buydu keşke birkaç ay daha erteleselerdide daha düzgün birşey çıkarsalardı.
  • quote:

Konu ile alakası yok ama merak ettim şu senin pc deki onboard ekran kartını modeli nedir? bf3ü bile high oynayabiliyorsun? chip üreticisi kimse saygıyla eğilmek lazım önünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 21 Ocak 2012; 9:08:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4V3

quote:

Konu ile alakası yok ama merak ettim şu senin pc deki onboard ekran kartını modeli nedir? bf3ü bile high oynayabiliyorsun? chip üreticisi kimse saygıyla eğilmek lazım önünde.

Arkadaş onboard ekran kartıyla bf3ü full çalıştırıyorum demiyor dikkatli okuyun.Onboard ekran kartımda "ve" bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartımda aynı fpsyi alıyorum diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 21 Ocak 2012; 10:24:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

quote:

Arkadaş onboard ekran kartıyla bf3ü full çalıştırıyorum demiyor dikkatli okuyun.Onboard ekran kartımda "ve" bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartımda aynı fpsyi alıyorum diyor...

aynen 555m ile bf3 high ayarlar(ultra değil) 64 kişilik haritalarda 30 fps stabil oynanabiliyor shadow düşük sadece.
    ancak swtorda problem var low ayarlardada high ayarlardada 555m ile aynı fpsyi alıyorum aynı yerde takılıyolar aynı şekilde.
    aynı şekilde onboard ekran kartımdada lowda aynı fpsi alıyorum kaplamalar daha kötü gözüküyor sadece.

• quote:

quote:

quote:

Bence ben dikkatli okumuşum ama sen benim yazdığımı dikkatli okumamışssın gibime geldi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen 555m ile bf3 high ayarlar(ultra değil) 64 kişilik haritalarda 30 fps stabil oynanabiliyor shadow düşük sadece.
    ancak swtorda problem var low ayarlardada high ayarlardada 555m ile aynı fpsyi alıyorum aynı yerde takılıyolar aynı şekilde.
    aynı şekilde onboard ekran kartımdada lowda aynı fpsi alıyorum kaplamalar daha kötü gözüküyor sadece.

biri bana ben nerede ( ultra ) yazdığımı gösterebilirmi?

• quote:

biri bana ben nerede ( ultra ) yazdığımı gösterebilirmi?

ultra yazmamışsın ama insanlar en yüksek ayarın high olduğunu düşünmesin die yazdım onu ayrıca neden konuyu dağıtmaya çalışıyorsun oyunun optimizasyonunda bariz hatalar var offical forumları biraz takip etsen diyorum. sen stabil oynuyorsun diye optimizasyonu süper olucak diye birşey yok. ben nvidia supportunada mail attım bioware supportunada ikisinden biri yama getirmezse bu soruna malesef class questlerini bitirdikten sonra oynamayacağım.
    demem o ki insanlar bu optimizasyon nedeniyle end game yapamıyor(yapanlar var hatta düşük sistem ile rahat oynayanda var) bu sorunu çözmeden yeni içerik getirmek saçmalıktır.
  • Kyle Butler
    1. bf3ü high ayarlarda oynadığını yazdın bende merak ettim onboard ne diye sordum.

2. Benim yazdığım msj a ULTRA değil yazdığından ben nerede ultra diye bir yazı nerede yazdığımı sordum.

3. Sende bana en son cevabında anlamsız bir şekilde cevap verdin.

4. Aslında sadece benim bilgi olarak istediğim onboard modelini söyleseydin bu kadar yazmak için efor sarfetmezdik.

5. LGreenleaf kardeşim başlığını biraz parçaladım galiba ama benim istediğim sadece bir bilgi verilen cevaplar da yukarıda yazılı zaten

6. Kyle Butler bence oyunla ilgili bu kadar sorunun varsa support tan gelecek maili bekleme oyunu şuan bırak, emin ol şuan zaten adamların işi bir oyunu toparlamakla geçiyor mailine biraz geç cevap gelecek gibi görünüyor.

7. Önemle vurguluyorum, bu yazdıklarımı Kyle Butler ve anlamsız bir şekilde korumaya kalkan Yazuach yazıyorum yazdıklarınıza cevaben verilen mesajlardır.

İyi Forumlar…

• quote:

Kyle Butler
    1. bf3ü high ayarlarda oynadığını yazdın bende merak ettim onboard ne diye sordum.

2. Benim yazdığım msj a ULTRA değil yazdığından ben nerede ultra diye bir yazı nerede yazdığımı sordum.

3. Sende bana en son cevabında anlamsız bir şekilde cevap verdin.

4. Aslında sadece benim bilgi olarak istediğim onboard modelini söyleseydin bu kadar yazmak için efor sarfetmezdik.

5. LGreenleaf kardeşim başlığını biraz parçaladım galiba ama benim istediğim sadece bir bilgi verilen cevaplar da yukarıda yazılı zaten

6. Kyle Butler bence oyunla ilgili bu kadar sorunun varsa support tan gelecek maili bekleme oyunu şuan bırak, emin ol şuan zaten adamların işi bir oyunu toparlamakla geçiyor mailine biraz geç cevap gelecek gibi görünüyor.

7. Önemle vurguluyorum, bu yazdıklarımı Kyle Butler ve anlamsız bir şekilde korumaya kalkan Yazuach yazıyorum yazdıklarınıza cevaben verilen mesajlardır.

İyi Forumlar…

bende diyorumki bf3ü onboard ile oynamıyorum. niye onboard gpum ile bf3ü ilişkilendiriyorsun. intel hd graphics 3000 onboard gpu modelim hala bunu niye sorduğunu anlamış değilim.
    ayrıca saçma saçma sorular soruyorsun konuyu baltalıyorsun yok onboard ekran kartımın modeli neymiş konuyla ne alakası var bunun şimdi

• quote:

?
  • Kyle Butler kardeşim

Anlamsız şekilde konuyu uzatıyorsun "intel hd graphics 3000 onboard gpu" söyleseydin zaten ortada bu kadar yazacak birşey olmazdı.
  • quote:

quote:

?

?

edit. söyledim ne işine yaradı şimdi, yardımmı ediceksin ayarlarım konusunda yoksa laf olsun diye mi sordun? eğer laf olsun diye sorduysan burda hatalı olan sensin. şu anda ekran kartımın modeli ile ne yapacaksın çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyle Butler -- 21 Ocak 2012; 11:46:29 >
  • Konuyu kapa artık, ilk yazdıkların ile son yazdıkların arasındaki çarpıklığı farkedemedin hala "intel hd graphics 3000 onboard gpu" istediğim bilgiyi geçte olsa verdin.
  • quote:

Konuyu kapa artık, ilk yazdıkların ile son yazdıkların arasındaki çarpıklığı farkedemedin hala "intel hd graphics 3000 onboard gpu" istediğim bilgiyi geçte olsa verdin.

laf olsun diye soru soruyorsun konuyla alakası bile yok. birde saçma saçma uzatma artık tripleri ergen kızlardan farkın yok.
  • emin ol o soruyu laf olsun diye sormadım nedenmi sana biraz ben ne iş yaparım onu anlatayım.

17 yıldır pc donanım ile ilgilenirim, 6 yıldır türkiye çapında çok büyük bir teknoloji parakendecisinde göre yaparım 3 yıl oem donanım bölümünde geri kalan zamanda 2 yıl teknisyenlik, son 1 yıldırda müşteri hizmetlerinde yöneticilik, sence sana o soruyu laf olsun diyemi sordum? Senin bildin bilginin fazlasını yıllardır biliyorum.

Not: Kullandığın notebook ta masa üstü açıkken onboard ekran kartını kullanan grafik yada buna benzer işlerde devreye giren bir ek ekran kartı olan bir cihaz kullanıyorsun, bu teknolojinin amacı batarya ömrünü uzaatmak ve notebook ların daha fazla pil ömrü olması adına kullanılan bir teknoloji.

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 21 Ocak 2012; 12:07:40 >
  • quote:

emin ol o soruyu laf olsun diye sormadım nedenmi sana biraz ben ne iş yaparım onu anlatayım.

17 yıldır pc donanım ile ilgilenirim, 6 yıldır türkiye çapında çok büyük bir teknoloji parakendecisinde göre yaparım 3 yıl oem donanım bölümünde geri kalan zamanda 2 yıl teknisyenlik, son 1 yıldırda müşteri hizmetlerinde yöneticilik, sence sana o soruyu laf olsun diyemi sordum? Senin bildin bilginin fazlasını yıllardır biliyorum.

Not: Kullandığın notebook ta masa üstü açıkken onboard ekran kartını kullanan grafik yada buna benzer işlerde devreye giren bir ek ekran kartı olan bir cihaz kullanıyorsun, bu teknolojinin amacı batarya ömrünü uzaatmak ve notebook ların daha fazla pil ömrü olması adına kullanılan bir teknoloji.

Edit imla

sırf merakından sordun yani? bu arada o teknolojinin adı optimus bilgin olsun.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.