Şimdi Ara

SX1 CİLER BURDA TOPLANIYOR?? sayfasına ne oldu girilemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    [Sayfa: 2 3 4 ... 29 30 31 ] da bir sorun var 30 uncu sayfa kendisini kapamış 31 sayfa açmıyor bu sayfa kapanırsa çok etkileniriz

• konu kilitlenmiş acaba niye belki sayfa syısı çok fazla olduğu içindir
  • evet bende giremedim durdurululamaz sx1 gücü ve kardeşliği

• evet bende giremedim sanırım mak30 sayfa olabilir yoksa sizlere sormak istediğim bişeler vardı
  • yeni bitane açalım "SX1'ciler buraya" diye negativeden de kitleme sebebini öğrenelim ilk önce..

31. sayfanın açılmamasıda msj yazılmadığı için arkadaşlar..

SX1 kardeşliğimizi canlı tutalım OK?
  • bu ne sevdadır.
  • sevgili sx1 ci arkadaşlar öbür topicte yazdım ama cevap gelmedi ve topic kitlendi zaten.
    sx1in mp3 player ı stereo mu?
    motorola e398e türkiyenin ilk stereo mp3 lü telefonu diyorlar da onun için sordum.
  • e398 in hoparlorleri stereo..

sx1 in degil. ama kulaklık cıkıs tabi ki stereo ikisinin de
  • Konuyu Negative bildirdim szilerde irtibat kurarsanız mutlaka bir sonuç alırız
  • Birisi hangi sebeple olduğunu bilmiyorum ama Kilitlemiş bu Topic'i. Yanında kilit işareti var. Bu forumda 29500 kişinin okuduğu bir Topic olunca herhalde önüne geçmek istediler. Çünkü bu topic kendi başına bir forum haline gelmişti. Belki de Siteye aşırı yoğunluktan dolayı kapasite zorlaması mı yaptı? Neyse yakında sebebi ortaya çıkar.
    İnşallah kötü niyetli kendini bilmez çocuk ruhlu biri yapmamıştır.

Olmazsa yeni bir topic açmak gerekir. Müthiş bir dayanışma sağlanmıştı SX1'ciler arasında. Herkes yaşadığı sorunları paylaştı ve bunlara cevap buldu. Bu dayanışma bozulmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 25 Ekim 2004, 17:36:32 >
  • tamam herkes buraya zıplasın şimdi bidaha kilit vurdurucaz hadin..

SX1 ciler buraya..

http://forum.donanimhaber.com/m_1237346/tm.htm
  • arkadaşlar @xcientist yeni bir "SX1'ciler burada toplanıyor" Topici açtı. Lütfen herkes orada toplansın. Herkes yeni bir Topic açarsa bu muhteşem ve SX1 ile birbirine sıkı sıkı bağlanmış Topluluk dağılır. Dayanışamamız da ortadan kalkar. Adresi yukarıda @Darkchild'in yazısında mevcut, tıklayın ve girin.

@Darkchild bravo sana. Benden önce o topicin adresini vermişsin. Ya bu dayanışma hiçbir yerde yok inanın bana. Ben onlarca foruma üyeyim. Ama burası bir başka oldu.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 26 Ekim 2004, 9:27:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.