Bildirim
sx1 den kızılötesi ile foto vesaire başka telefona yollama..?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonların irda bağlantı noktalarını birbirine çok yakın tut. Adeta yapışsın. İrda bt gibi değil en ufak bişeyde direk bağlantıyı kesiyor. -
resim buyuk mu? resmi c ye atiosa belki yer kalmadigindan yapio olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkserk -- 9 Aralık 2004, 13:21:59 > -
yok yer olayından değilde..abi yapıştırıorum..resmen deyiyo işte..birbirine o derece denemediğim şey kalmadı..neyse..saolun genede..yok hiç yollamasa..ırda da problem var dicemde öyle bişeyde yok -
sorun belkide karşıdaki telefondadır. Başka telefonlarla dene.
Birde gönderme işlemi sırasında, telefonun irda çıkışına başka bir telefonun kamerasıyla bak. Kırmızı ışık görünmesi lazım. Bu ışığın kesilmeden yanmaya devam etmesi gerek... -
eywallah beyler bidaha denedim oldu..tam yapıştırdım iice..yolladı..
bugün arkadaşın 6600 ısına baktım..ekranı sx1 den çok daha net ve parlak..çok hoşuma gitti..ve..bu tema olayı menuler falan..çok canlı ve hoş..tema harbiden lazım bişey..6600 da güzel telefonmuş..ama mp3 radio falan stereo olsa daha da güzel olurmuş yazık olmuş.. -
gönderdiğin telefon 6610,7210,6100,7250 ise gönderemezsin. eski s40lara direkt dosya gönderilmez. -
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
gönderdiğin telefon 6610,7210,6100,7250 ise gönderemezsin. eski s40lara direkt dosya gönderilmez.
6220,6230 filan alıp gonderiyor ama... -
ımm oke..eski s40 ve yeni s40 var yani..
evet dediğin telefonlarda denemiştim sanırım problem onda..saol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X