Şimdi Ara

SX1 FW15 UK-EL-TR KURULUM VE FULL TEMA MODIFIKASYONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
36.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çalışmaların çok iyi ve gayet ciddi
    tebrik ederim smart launcher programını kurduktan sonra ne yaopmam gerekiyo....
  • Takıldın mı naptn? Önceki sayfanın son mesajına bak...

quote:

Orjinalden alıntı: smooge

çalışmaların çok iyi ve gayet ciddi
    tebrik ederim smart launcher programını kurduktan sonra ne yaopmam gerekiyo....
  • bu patch olayını tek dosyaya indirgenmis hali yok mu yani bir tane firmware olsun direk yükleyelim telefona ve patch derdi olmadan hazır patchli olsun yani ugrasmadan bütün özellikleri içeren bir firmware kurmak hayal mi ?
  • ya arkadaşlar ben yazılanlardan birşey anlamıyorum. SX1 telefon aldım. hiç birşey bilmiyom. nasıl sizin anlattıklrnızı yükleyecem ben ya. mesala otomatik tuş kilidi istiyorum yazılı mesajı blututla atmak istiyorum yapamıyorum arkadaşlar biraz daha basit konuşamazmısınız.
  • Bana yardım ederseniz çok sevinicem bu ikinci kez size yazışım olucak:
    Ben sx1imi fw13'den fw15'e yükselttim daha sonra onun üzerine bir tema yükledim ama install dosyasındaki tema dosyasını silmedim ve telefonumu açıp kapadığımda şimdi ekranda koca bir X işareti var ve USB ile telefona bağlanamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinicem
  • millet ben telefonuma fw15tr patchli kurdum ve pisman oldum simdi telefonu eskı patch siz haline nasıl cevirebilirim lutfen acil yardım telefonum can çekişiyor

• gecmis olsun :)
    quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

millet ben telefonuma fw15tr patchli kurdum ve pisman oldum simdi telefonu eskı patch siz haline nasıl cevirebilirim lutfen acil yardım telefonum can çekişiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

millet ben telefonuma fw15tr patchli kurdum ve pisman oldum simdi telefonu eskı patch siz haline nasıl cevirebilirim lutfen acil yardım telefonum can çekişiyor

http://communications.siemens.com/com.aperto/MySiemens/Files/Specials/hq/SX1_Firmware/main.html

Buraya gir offical firmware i indir (galiba 12 yada 13) telefona kur.

• PACTH BASTIĞIMDA N/A İS NOT A VALİD İNTEGER VALVE DİYE HATA VERİYOR SEBEP NEDİR.
  • FW15TR.EXE yi indiremiyorum link çalışmıyor
  • google da arama yap bulursun cok rahat bir de cepkolik.net te var yanılmıyorsan ben 2 gun once oradan indirdim
    quote:

Orjinalden alıntı: meteceri

FW15TR.EXE yi indiremiyorum link çalışmıyor
  • Beyler sx1 e tema patchli fw15 i kurdum
    fakat soft format atmayi dusunuyorum patchliyken herhangi bir sorun yaratirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir -- 25 Nisan 2005, 17:46:02 >
  • hayrı tabiki yaratmaz ben attım bir sey olmuyor
  • ok... hani manuel bazi dosyalar ekliyoz ya onlar gidip de alet acilmamazlik edermi dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir -- 25 Nisan 2005, 17:45:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sx1muj

ya arkadaşlar ben yazılanlardan birşey anlamıyorum. SX1 telefon aldım. hiç birşey bilmiyom. nasıl sizin anlattıklrnızı yükleyecem ben ya. mesala otomatik tuş kilidi istiyorum yazılı mesajı blututla atmak istiyorum yapamıyorum arkadaşlar biraz daha basit konuşamazmısınız.

hocam bende anlamiyorum ama biz telefonu almakla biraz gec kalmisiz.mesela ben yeni aldim Fw yuklemeye korkukyorum

• hayır ekledigimiz dosyaları e ye ekliyoruz sen format attıgında ise c ye atıyorsun yanı bundan dolayı bir sey olmaz sen c ye ekledigin dosyalar muhtemelen backround felandır onlarda arka plan resmi zaten bir sey olmaz yani yapabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: Mir

ok... hani manuel bazi dosyalar ekliyoz ya onlar gidip de alet acilmamazlik edermi dedim...

• sLm SX1ime fw15 yüklüyecektim 1. i$LeMi yaPTım, gri zemin fLn geLDi aMa biLGisayaR teLefonu taNıMadı. TeLefon daHa açıLMadı da . napmaLıyım? buNunLa iLGili topiC de aÇTım ama fayDası oLMadı
  • 1. islem dedigin nedir nasıl birs islem yaptın telefonunu joistikine basılı tutarak acıp baslatacaksın pach olayını
    quote:

Orjinalden alıntı: Buq-[RA]

sLm SX1ime fw15 yüklüyecektim 1. i$LeMi yaPTım, gri zemin fLn geLDi aMa biLGisayaR teLefonu taNıMadı. TeLefon daHa açıLMadı da . napmaLıyım? buNunLa iLGili topiC de aÇTım ama fayDası oLMadı
  • beNde öyLe yaPTım i$Te baŞKa bi biLGisayarDA da deNedim yiNe oLMadı Garanti KabuL EDer mi Ki? etMezSe teLefonCuLar yaPAr mı ? ? Bu soRULAra bi ceWap pLS
  • buyuk ihtimalle garanti kabul olmaz cunku patch leme islemine baslamıssın anladıgım kadarıyla adımları iyi oku mutlaka olur diye dusunuyorum. joistik tusuna basarak actıgında pc software falan ibaresi gozukmuyormu yoksa gozukup hemen kayıpmı oluyor bunları bir belirt istersen birde sx1 ciler forumuna yazarsan daha cok yardımcı olacak arkadaslar cıkacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: Buq-[RA]

beNde öyLe yaPTım i$Te baŞKa bi biLGisayarDA da deNedim yiNe oLMadı Garanti KabuL EDer mi Ki? etMezSe teLefonCuLar yaPAr mı ? ? Bu soRULAra bi ceWap pLS

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.