Şimdi Ara

SX1 FW15 UK-EL-TR KURULUM VE FULL TEMA MODIFIKASYONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
36.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

UPDATED 24.03.200 19.00

SX1 FW15 UK-EL-TR THEME PATCHED (TEMA UYGULANABILIR)FIRMWARE KURULUMU:(WINSUP-SERVIS SURUMU)

ÖNEMLİ NOT: FIRMWARE MODIFIKASYONU CIHAZLARI GARANTI DIŞI BIRAKACAĞINDAN BAŞLAMADAN ÖNCE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMENİZİ ÖNERİR DOĞABİLECEK HER TURLU ARAZIDAN DOLAYI SORUMLULUK KABUL EDEMİYECEĞİMİ BİR KEZ DAHA VE YUKSEK SESLE BELİRTMEK İSTERİM.

YAPILABILECEKLER:

FULL SCREEN TAM EKRAN ARKA PLAN RESMİ KOYABİLME(SAAT BÖLGESİ DAHİL)
    ANALOG SAAT SKINLERI DEĞİŞTİREBİLMESİ
    BATARYA GÖSTERGESİ DEĞİŞTİRİLEBİLMESİ
    SINYAL GÖSTERGESİ DEDĞİŞTİRİLEBİLMESİ
    ALARM VE TAKVIM ALARM SESLERININ DEĞİŞTİRİLEBİLMESİ
    TELEFON ARAMA KAYITLARININ MMC HAFIZA TUTULMASI (BAZI TELEFONLARDA OLMUYOR)
    ARKAFON RESMİNİN MMC KARTTA TUTULMASI (BAZI TELEFONLARDA OLMUYOR)
    AÇILIŞ EKRANININ BOOT SCREEN DEĞİŞTİRİLEBİLMESİ
    AÇILIŞ ANIMASYONUNUN DEĞİŞTİRİLEBİLMESİ UPDATE: BU PATCH BUGLI OLDUĞU İÇİN ÇALIŞMIYOR
    TELEFON GELDİĞİNDE EKRANA ÇIKAN ANIMASYONUN DEĞİŞTİRİLMESİ
    IKON VE DİZİN YERLERİNİN MMC DE SAKLANMASI
    INSTALL EDİLMİŞ PROGRAMLARIN UNINSTALLARININ YANİ C:\SYSTEM\INSTALL DİZİNİNİN MMC DE SAKLANMASI
    SESİN TELEFON ZİLİ VE MESAJ SESİ ESNASINDA FADE IN YAPMADAN (ALÇAKTAN YÜKSEK VOLUME DOĞRU ÇALMA) BAŞLAMASI

UYARILAR:

1-ONCELIKLE TELEFONUNUZ %100 ŞARJLI OLSUN.ELEKTRİK KESİNTİLERİNE KARŞI MUTLAKA UPS KULLANIN!
    2-TUM BİLGİLERİNİZİ YEDEKLEYİN.
    3-BU FIRMWARE KURULDUKTAN SONRA SX1 ARTIK MMC KARTSIZ AÇILMAYACAKTIR(BELLİ ŞARTLAR
    ALTINDA HOT SWAP YAPILABILMEKTEDIR).

4-BU FIRMWARE DEKI DILLER INGILIZCE-YUNANCA VE TURKCE DIR
    5-STANDBY EKRANINDA WALLPAPER USTUNDEKI SAAT VE TARIHIN ARKASINDA BULUNAN BOLUM,SAAT FİGURLERİ,MENUDE BULUNAN DIZINLERIN IKONLARI,SINYAL VE BATARYA GOSTERGESI,BAŞLANGIÇ EKRANI,UYGULAMALARIN KURULDUKTAN SONRA UNINSTALL ETMEK İÇİN KOYDUĞU KÜÇÜK PROGRAMCIKLARIN MMC DE SAKLANMASI,ARKAFON RESMİNİN MMC DE SAKLANMASI,FADE IN(SESIN ALÇAKTAN YUKSEĞE DOĞRU BAŞLAMASI) EFEKTININ KALDIRILMASI,MENU DİZİLİŞLERİNİ MMC DE SAKLANMASI GİBİ ÖZELLİKLER DEĞİŞTİRİLEBİLMEKTEDİR.
    6-BU FIRMWARE WINSUP SURUMU(SERVIS SURUMU) OLDUĞUNDAN CIHAZINIZDA HANGİ FİRMWARE YUKLU OLURSA OLSUN TEORİK OLARAK HER SX1 TELEFONA YUKLENEBİLİR.
    7-INTERNET BAĞLANTISINI,VİRUS PROGRAMINI VE FIREWALL PROGRAMINI BIR AKSILIK ÇIKMAMASI VE SISTEM KAYNAKLARINI BOŞALTMAK IÇIN INDIRDIĞINIZ TUM DOSYALARI VIRUS TARAMASINDAN GEÇİRDİKTEN SONRA DEVRE DIŞI BIRAKIN.(OLMASADA OLUR)
    8-HERHANGİ BİR AKSAKLIK DURUMUNDA CİHAZ GARANTİ DIŞI KALACAĞINDAN BÜTÜN SORUMLULUK SİZLERE AİTTİR.

TELEFONUN BILGISAYARA TANITILMASI:

1-AŞAĞIYA EKLEDİĞİM USB KABLOSU DRIVERINI INDIRIN.

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/USBDRV.zip UPDATE 24.03.2005 19.00

2-TELEFONU JOSYTICK TUŞU(ORTADAKİ METALİK GRİ YÖN TUŞU-NAVI KEY) BASILI TUTARAK AÇIN.

3-EKRANA GRI ZEMIN UZERINE (SX1 Software Update Connect UBS cable and start update software on PC)
    YAZISI GELICEKTIR.TUŞLARDAN ELİNİZİ ÇEKİN.

4-SIEMENS USB KABLOSUNU TELEFONA VE BILGISAYARA TAKIN.

5-WINDOWS 5 SANIYE IÇINDE Kİ BU SURE DEĞİŞEBİLİR YENI DONANIM BULDUĞUNU BELİRTİP DRIVERLARIN YERINI GÖSTERMENIZI ISTEYECEK.AZ ONCE INDIRIP AÇMIŞ OLDUĞUNUZ USBDRV ARŞİVINDEKİ DOSYALARIN YERİNİ BELİRTEREK İLE DRIVERI KURUN.
    -------------------------------------------------------------------------------------

FW15 UK-GRE-TUR VARYANT IN YUKLENMESI(TURKCE LISAN):

1-DOWNLAOD EDILMESI ZORUNLU PROGRAMLAR:

A-AŞAĞIDAKİ LİNKTEN FIRMWARE15 İ İNDİRİN.

http://www.metalternatif.com/FW15tr.zip UPDATE 24.03.2005 19.00

B-AŞAĞIDAKİ ADRESDEN WINSUP MEMORY PATCHER PROGRAMINI INDIRMEMIZ GEREKİYOR.
    YAKLAŞIK OLARAK 444KB BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR ARŞİV DOSYASI.

http://sx1.oslik.ru/Z/wsmp243pack.rar

C-SIRADA DOWNLOAD IŞLEMİ OLARAK UPLOAD ETTİĞİM FW15ORGFILES.sis ISIMLI DOSYAYI INDIRELIM. UPDATED 16.03.2005 18.00

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILES.zip UPDATE 24.03.2005 19.00

FW15ORGFILES TUM DOSYALAR AÇIK HALİ DOWNLOAD:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILESNOSIS.zip UPDATE 24.03.2005 19.00

D-SON OLARAK DA WINSUPMEMORY PACHTER PROGRAMI IÇIN GEREKLI OLAN FULLPATCHMMC.SXP DOSYASINI AŞAĞIDAKİ LİNKDEN İNDİRELİM. UPDATED 16.03.2005 18.00

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FULLPATCHMMCE.zip UPDATE 24.03.2005 19.00

ŞİMDİ BUTUN PROGRAMLARI INDIRDIĞIMIZE GÖRE ELİMİZDEKİLE BİR BAKALIM.ARŞİV OLANLARIN AÇILDIĞINI VARSAYIYORUM:

FW15 TR KURULUM PROGRAMI (FW15TR.EXE)
    WINSUPMEMORYPATCHERv243 PROGRAMI (wsmp243.exe)
    FW15 ORIJINAL SYSTEM DOSYALARI (FW15ORGFILES.sis)
    WINSUPMEMORYPATCHER ILE KULLANACAĞIMIZ PACTH DOSYASI (FULLPATCHMMC.sxp)

2-ONCELİKLE FW15ORGFILES.zip İSİMLİ ARŞİVİN İÇİNDEN ÇIKAN FW15ORGFILES.sis ADLI DOSYAYI TELEFONA GONDERIYORUZ.FWORGFILES.sis ISIMLI DOSYAYI TELEFONA KURUYORUZ.BU COK ONEMLI AKSI HALDE TELeFON ACILMAYACAKTIR.KURDUKTAN SONRA C:\SYSTEM\INSTALL VEYA E:\SYSTEM\INSTALL ALTINDA BULANAn FW15ORGFILES.sis ISIMLI UNINSTALL DOSYASINI MUTLAKA SILIYORUZ.BU İŞLEMİ İLERİDE HER TEMA KURULUMUNDAN SONRA KURDUĞUNUZ TEMAYLA AYNI İSMİ TAŞIYAN UNINSTALL DOSYASINI SILEREK TEKRAR EDIYORUZ.AKSI HALDE TEKRAR AYNI TEMALARI KURMAYA ÇALIŞTIĞIMIZDA SYSTEM ERROR OLUŞACAK VE TEL AÇILMAYACAKTIR.

BU DOSYANIN GOREVI ROM DRIVE YANI Z DE BULUNAN (AvkonEx.mbm,Avkon.mbm,
    Eidpic.mbm,menu_folders.mbm,callstatus.mbm,bmimage.mbm,eikctl.rsc,clock.mbm,clockmasks.mbm,aplications.dat,backgroundimage.mbm,
    splashscreen.mbm,startup.mbm.) ISIMLI DOSYALARI E:\SYSTEM\DATA NIN ALTINA KOPYALAMAKTIR.BIZDE ARTIK FIRMWARE UPGRADEINI YAPTIKTAN SONRA BU DOSYALARI KOLAYLIKLA BIR FILE MANAGER YAPDIMIYLA DEĞİŞTİREBİLİCEZ.

AvkonEx.mbm,Avkon.mbm: SINYAL VE PIL GOSTERGESI DOSYALARI
    menu_folders.mbm: MENUDE BULUNAN DIZINLERIN (CAMERA,SETUP vs:) IKON DOSYASI.
    Eidpic.mbm:WALLPAPER ALANININ USTUNDE BULANA VE SAATIN,TARIHIN YERALDIĞI,OPERATORUN ISMININ YAZILDIĞI BOLUMUN ARKAFON DOSYASI.
    Callstatus.mbm,bmimage.mbm,: BUNLARLA BIR ARAMA GELDIĞINDE EKRANDA ÇIKAN ANIMASYONU DEĞİŞTİREBİLİYORUZ.
    Eikctl.rsc,clock.mbm,clockmasks.mbm : ANALOG SAAT SKINLERI IÇIN
    Aplications.dat:MENUDE BULUNAN IKONLARIN YERLERININ KAYDEDILDIĞI DOSYA
    Backgroundimage.mbm : ARKAFON DOSYASI
    splashscreen.mbm: BOOT AÇILIŞ EKRANI RESMI
    startup.mbm: AÇILIŞ ANİMASYONU UPDATE: BU PATCH BUGLI OLDUĞU İÇİN ÇALIŞMIYOR

Not: mbm DOSYALARI BIRLEŞTİRİLMİŞ BİTMAP DOSYALARIDIR.

4-A-ŞİMDİ BİRAZ DAHA DIKKAT LUTFEN. FW15TR.exeISIMLI DOSYAYI ÇALIŞTIRIYORUZ.EKRANA UÇ PENCEREDEN OLUŞAN BIR PROGRAM AÇILACAKTIR.BIZI ILGILENDIREN ORTA BOLUM.BURADA (SERIAL CONFIG) YAZAN BUTONU BULUP BASALIM.GELEN PENCEREDE (USB 0) VE (USB ONLY) SEÇENEKLERİNİ İŞARETLİYELİM.EĞER BAŞKA BİR SEÇENEK İŞARETLİYSE ONUN İŞARETİNİ KALDIRALIM.UNUTMAYIN SADECE IKI SEÇENEK AÇIK KALICAK.OK DEYIP ÇIKIYORUZ.FIRMWARE PROGRAMINI KAPATMAYIN.ARKADA ÇALIŞIR VAZİYETTE BEKLESİN.

B-ŞİMDİ WİNSUPMEMORYPATCHER (wsmp243.exe) PROGRAMINI ÇALIŞTIRIYORUZ.PROGRAMIN KULLANIMI ÇOK BASİT.SAĞ TARAFTA BULUNAN
    LOAD TUŞUNA BASARAK INDIRDIĞIMIZ FULLPATCHMMC.sxp DOSYASINI AÇIYORUZ.PROGRAMIN ORTA PENCERESİNE BU PATCH
    DOSYASININ İÇERİĞİ YAZI OLARAK GELDİYSE Kİ BU PENCERE İLK ÇALIŞTIĞINDA BOŞTUR DOĞRU YOLDAYIZ DEMEKTIR.ŞİMDİ APPLY PATCH TUŞUNA BASIYORUZ.SİSTEMDEM SİSTEME FARKLI OLMAK ŞARTI İLE 1-2 DAKİKA KADAR PATCH İŞLEMİ SÜRECEKTİR.SONA ERDİĞİNDE ORTA
    PENCERENIN USTUNDE BULUNAN DAR BOLUMDE SIRASIYLA Replacing 23 strings,Found 204 patches, VE AŞAĞI OKA BAŞMAK SURETİYLE GÖREBİLECEĞİNİZ Patching ok 204 YAZILARININ GÖZÜKMESİ GEREKMEKTEDİR Kİ BU PATCHLEME İŞLEMİNİ BAŞARIYA ULAŞTIĞINI GÖSTERİR.

5-İŞİN EN HEYECANLI VE RİSKLİ KISMINA GELDİK.TELEFONUMUZU JOSYTICK TUŞU(ORTADAKİ METALİK GRİ YÖN TUŞU-NAVI KEY) BASILI TUTARAK AÇIN.EKRANA GRI ZEMIN UZERINE (SX1 Software Update Connect UBS cable and start update software on PC) YAZISI GELICEKTIR.TUŞLARDAN ELİNİZİ ÇEKİN.TELEFON EKRANINDA YAZININ KAYBOLMAMASI VE BIZIM İŞLEMİMİZİ BEKLİYOR OLMASI LAZIM.
    AKSI TAKDİRDE BU İŞLEMİ TEKRARLAYIN.

6-SIEMENS USB KABLOSUNU TELEFONA VE BILGISAYARA TAKIN.FIRMWARE PROGRAMINDA BULUNAN (START) TUŞUNA BASIN.(TELEFON KESINLIKLE YÜZDE YÜZ ŞARLI OLSUN VE ELEKTRİK KESİNTİLERİNE KARŞI MUTLAKA UPS KULLANIN.)EKRANA GELEN ILK SORUYA TAMAM VE IKINCI SORUYA (YAKLAŞIK OLARAK; SİZDEKİ FİRMWARE ŞU VERSIYON BEN ONU BU VERSİYON FIRMWARELE DEĞİŞTİRİCEM.ONAYLIYORMUSUNUZ GIBI BIR IBARE) EVET DİYEREK İŞLEMİ BAŞLATIN.

7-İŞLEM YAKLAŞIK OLARAK 15 DAKIKA KADAR SURUYOR.FIRMWARE PROGRAMI HER YENİ İŞLEME BAŞLADIĞINDA RENK DEĞİŞTİREREK SİZİ UYARIYOR.İŞLEM SIRASINDA TELEFON KENDİLİĞİNDEN AÇILIP KAPANABİLİR.BU DURUM NORMALDİR.UPDATE IŞLEMİ SONA ERDİĞİNDE TELEFON KENDİNİ KAPATIR VE PROGRAM YEŞİL RENK ALARAK DURUMU ONAYLAR..USB KABLOSUNU ÇIKARIP TELEFONU AÇIN.EĞER HERŞEY BAŞARILI OLDUYSA TELEFON NORMAL OLARAK AÇILACAK.ILK AÇILIŞ NORMALE GÖRE BİRAZ UZUN OLABİLİR.

TURBILANS ARKADAŞIMIZIN FIRMWARE MODIFIYE KONUSUNDA YAPTIĞI GUZEL VE FAYDALI BIR DERLEME:
    http://www.sx1-patch.ilkturk.org/patch_yapma.htm (linki koymaya izin verdiği için kendisine saygılar sunuyorum)

UPLOAD ALANI SAĞLAYAN tehlike ve dj_shady ARKADAŞLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
    --------------------------------------------------------------------------------------

TEMALAR HAKKINDAKI DIĞER TUM BILGILER SX1 FUL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ISIMLI TOPICE TAŞINMIŞTIR!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_2270118/mpage_1/key_//tm.htm#2270118

ÖNEMLİ NOT: FIRMWARE MODIFIKASYONU CIHAZLARI GARANTI DIŞI BIRAKACAĞINDAN BAŞLAMADAN ÖNCE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMENİZİ ÖNERİR DOĞABİLECEK HER TURLU ARAZIDAN DOLAYI SORUMLULUK KABUL EDEMİYECEĞİMİ BİR KEZ DAHA VE YUKSEK SESLE BELİRTMEK İSTERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 4 Nisan 2005, 3:40:00 >

• iyi bir yazi sx1 kullanicilari icin tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolatA

iyi bir yazi sx1 kullanicilari icin tebrikler
    dostum sağolasın uğrasmısn ama işte biz bunları bulanı 1.5 ay oldu ama sorun yaşanıyo tel habira kafayı blıo yani uyumsuz gibi bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

dostum sağolasın uğrasmısn ama işte biz bunları bulanı 1.5 ay oldu ama sorun yaşanıyo tel habira kafayı blıo yani uyumsuz gibi bişi

Alıntıları Göster
    SEVGILI ARKADAŞLAR,

serkan1216>

bu firmwarei 1 gündür kullanıyorum ve test etmek için mmcyi full doldurdum.hafızada 1-2mb boş yer kalıcak şekilde
    programlar açıyorum kapatıyorum.telefona acayip derecede yüklendim ve stabiliteden emin olduktan sonra bu topiği açmaya karar verdim.Herhangi aşırı bir sorunla karşılaşmadım.Yalnız symbian işletim sistemlerinin çoğunda olduğu gibi arada sırada yüklenen programlardan kaynaklanan kitlenme yapabiliyor.sonuçta bu firmware kurup kurmamak sizlerin tercihine kalmış bir durum.ben kurdum memnunum umarım sizlerde memnun kalırsınız.Ayrıca uyarın için teşekkür ederim serkan.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 9 Mart 2005, 7:44:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADAŞLAR,

serkan1216>

bu firmwarei 1 gündür kullanıyorum ve test etmek için mmcyi full doldurdum.hafızada 1-2mb boş yer kalıcak şekilde
    programlar açıyorum kapatıyorum.telefona acayip derecede yüklendim ve stabiliteden emin olduktan sonra bu topiği açmaya karar verdim.Herhangi aşırı bir sorunla karşılaşmadım.Yalnız symbian işletim sistemlerinin çoğunda olduğu gibi arada sırada yüklenen programlardan kaynaklanan kitlenme yapabiliyor.sonuçta bu firmware kurup kurmamak sizlerin tercihine kalmış bir durum.ben kurdum memnunum umarım sizlerde memnun kalırsınız.Ayrıca uyarın için teşekkür ederim serkan.

SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    peki bu menudeki arka plandaki beyazlık nasıl gidecek nasıl gidecek hocam

• quote:

peki bu menudeki arka plandaki beyazlık nasıl gidecek nasıl gidecek hocam

Alıntıları Göster
    SEVGILI ARKADAŞLAR,

serkan1216>

yabancı forumlar ve özellikle rus sitelerinden takip ettiğim kadarıyla henüz menu arkasındaki beyazlığı giderecek bir çözüm bulanabilmiş değil ve onlarda bu durmdan yakınıyor.bu yüzden tavsiyem ki biliyorsunuzdur smartlauncher kullanmak.Ben bu şekilde menu arkasına istediğim rengi veriyorum.Ayrıca ikonlar 4 sıra oluyor,içiçe dizin açabilmek,program isim ve ikonlarını değiştirmek mümkün oluyor.

SAYGILAR...

• quote:

SEVGILI ARKADAŞLAR,

serkan1216>

yabancı forumlar ve özellikle rus sitelerinden takip ettiğim kadarıyla henüz menu arkasındaki beyazlığı giderecek bir çözüm bulanabilmiş değil ve onlarda bu durmdan yakınıyor.bu yüzden tavsiyem ki biliyorsunuzdur smartlauncher kullanmak.Ben bu şekilde menu arkasına istediğim rengi veriyorum.Ayrıca ikonlar 4 sıra oluyor,içiçe dizin açabilmek,program isim ve ikonlarını değiştirmek mümkün oluyor.

SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    TAMAMDA AMA NEDEN YA BEN O BEYAZKIĞI İSTEMİYOM AMA SMART LUNCHERDE GÜZEL DEİL BEN SEVMEDİM HATTA COK AZ KİŞİ MEMNUN O PROGRAMDAN AMA YA İŞTE SEN DE RUSCA VAR MI PEKİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

TAMAMDA AMA NEDEN YA BEN O BEYAZKIĞI İSTEMİYOM AMA SMART LUNCHERDE GÜZEL DEİL BEN SEVMEDİM HATTA COK AZ KİŞİ MEMNUN O PROGRAMDAN AMA YA İŞTE SEN DE RUSCA VAR MI PEKİ

Alıntıları Göster
    YA O ELINIZDEKI MMC KARTA HERHANGI BISEY OLURSA NE OLACAK?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedo

YA O ELINIZDEKI MMC KARTA HERHANGI BISEY OLURSA NE OLACAK?

Alıntıları Göster
    hımmmm bu link benim SX1ciler buraya topiğine eklenmeye değer..

Elleerine sağlık.. süpersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

hımmmm bu link benim SX1ciler buraya topiğine eklenmeye değer..

Elleerine sağlık.. süpersin..

Alıntıları Göster
    SEVGILI ARKADASLAR,

serkan1216>

menudeki arka fon rengini değiştiren hex source u henüz bulunamadı bu yüzden ne yazıkki smart launcher ile yetinmemiz gerekiyor.en azından şimdilik.Keşke benim elimden birşey gelseydi de daha fazla yardımım dokunsaydı serkan arkadaşım.üzgünüm.ayrıca rusça bilmiyorum.ama surf tecrubeleriyle ve nette bulunan tercume siteleriyle birşeyler yapmaya çalışıyorum.

speedo>

diyelim ki mmc bozuldu.başka bir mmc alıp buna herhangi bir symbian telefonda yukarıda belittiğim sx1_standart_theme.sis isimli dosyayı kurarak
    sx1 inizi kullanmaya devam edebilirsiniz.ayrıca fw15tr wınsup servıce surumunuwww.kedinet.com a üye olarak indirebilir(ne yazıkki direk link verilemiyor) ve sx1 i satmanız durumunda yada orijinal firmware e dönmek istemeniz durumunda kullanabilirsiniz.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 9 Mart 2005, 20:55:10 >

• quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

serkan1216>

menudeki arka fon rengini değiştiren hex source u henüz bulunamadı bu yüzden ne yazıkki smart launcher ile yetinmemiz gerekiyor.en azından şimdilik.Keşke benim elimden birşey gelseydi de daha fazla yardımım dokunsaydı serkan arkadaşım.üzgünüm.ayrıca rusça bilmiyorum.ama surf tecrubeleriyle ve nette bulunan tercume siteleriyle birşeyler yapmaya çalışıyorum.

speedo>

diyelim ki mmc bozuldu.başka bir mmc alıp buna herhangi bir symbian telefonda yukarıda belittiğim sx1_standart_theme.sis isimli dosyayı kurarak
    sx1 inizi kullanmaya devam edebilirsiniz.ayrıca fw15tr wınsup servıce surumunuwww.kedinet.com a üye olarak indirebilir(ne yazıkki direk link verilemiyor) ve sx1 i satmanız durumunda yada orijinal firmware e dönmek istemeniz durumunda kullanabilirsiniz.

SAYGILAR.

Alıntıları Göster
    AMA BENDE RUSCA VAR AMA İŞTE LİNK FAZLA BİLMİOM BİDE OSİLİKTE DE OLE ARKA FON U DEİŞTERECEK Bİ BİLGİ YOK AMA RUSLARDA BU KONUDAN YAKINIP DURUYO + WİLD SİKİNSİN MANTIĞIINI İSE HALA ÇÖZEBİLMİŞ DEİLİM ÇÖZEBİLEN VARMI ACABA YA CUNKU WİLD SİKİNS SB 7 PROSU SX1 LE FAZLA RANDUMAN STABİLE CALIŞAMIO BU WİLD SİKİNS HANG DOSYALARI DEİŞTİRİYO ACABA YA Bİ BİLEN VARMI YA BEN UZUN ZAMANDIR ARASTIRIOM AMA HALLA Bİ ÇÖZEN YOK

• quote:

AMA BENDE RUSCA VAR AMA İŞTE LİNK FAZLA BİLMİOM BİDE OSİLİKTE DE OLE ARKA FON U DEİŞTERECEK Bİ BİLGİ YOK AMA RUSLARDA BU KONUDAN YAKINIP DURUYO + WİLD SİKİNSİN MANTIĞIINI İSE HALA ÇÖZEBİLMİŞ DEİLİM ÇÖZEBİLEN VARMI ACABA YA CUNKU WİLD SİKİNS SB 7 PROSU SX1 LE FAZLA RANDUMAN STABİLE CALIŞAMIO BU WİLD SİKİNS HANG DOSYALARI DEİŞTİRİYO ACABA YA Bİ BİLEN VARMI YA BEN UZUN ZAMANDIR ARASTIRIOM AMA HALLA Bİ ÇÖZEN YOK

Alıntıları Göster
    çok tskler temalar icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

çok tskler temalar icin.

Alıntıları Göster
    bilgiler çok güzel, ama ben telefonun garanti kapsamı dışı kalmasını göze alamam,
    çalışma çok ii eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeymisozi

bilgiler çok güzel, ama ben telefonun garanti kapsamı dışı kalmasını göze alamam,
    çalışma çok ii eline sağlık

Alıntıları Göster
    SEVGILI ARKADASLAR,

serkan1216>

wildskinz programı kendi directorysi altında bulunan skin dosyaları yardımıyla hafıza bölgesindeki bitmapleri değiştirmektedir.aslında bu skin
    dosyaları birer mbm dosyadır ve her skin 5 adet bmp den oluşmaktadır.bir mbm converter programı olan bmpconv ile kendi skinlerinizi
    oluşturabilirsiniz.ayrıca wild skinz programının sx1le uyumsuzluğunu gidermek için her telefonu kapatmadan önce wildskinzi off durumuna getirmeniz ve her telefonu açışınızda on duruma getirmeniz gerekmektedir.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 11 Mart 2005, 4:09:39 >

• quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

serkan1216>

wildskinz programı kendi directorysi altında bulunan skin dosyaları yardımıyla hafıza bölgesindeki bitmapleri değiştirmektedir.aslında bu skin
    dosyaları birer mbm dosyadır ve her skin 5 adet bmp den oluşmaktadır.bir mbm converter programı olan bmpconv ile kendi skinlerinizi
    oluşturabilirsiniz.ayrıca wild skinz programının sx1le uyumsuzluğunu gidermek için her telefonu kapatmadan önce wildskinzi off durumuna getirmeniz ve her telefonu açışınızda on duruma getirmeniz gerekmektedir.

SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    http://forum.oslik.ru/viewtopic.php?t=6959 ben bu arkadaşın siteye girdim ama download için şifre soruyor ne yapacam ?

• quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

serkan1216>

SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    BEN KAZMAYIM YAPAMAM. BU FW Yİ CD YE ÇEKİP SERVİSE GÖTÜRÜP ADAMA VERSEM ABİ BUNU YÜKLERMİSİN DESEM PARA ÖNEMLİ DEĞİL DESEM YAPAR MI???

• quote:

Orijinalden alıntı: Sou1KeepeR

http://forum.oslik.ru/viewtopic.php?t=6959 ben bu arkadaşın siteye girdim ama download için şifre soruyor ne yapacam ?

Alıntıları Göster
    SEVGILI ARKADASLAR,

dj_shady@>

ekrana gelen sifre penceresini cancel deyip geçebilirsiniz.herhangi bir şey yazmanıza gerek yok.en azından bende öyle oluyor.hala aynı sorun devam ediyorsa başka bir çözüm bulmaya çalışırım.

farukkarakaya>

ne yazikki bu anlatılan işlemler cihazı garanti dışı bıraktığından servislerin bu gibi istekleri kabul etmeleri imkansızdır.ayrica kendinizi kazma diye nitelendirmenizi yadırgadım.hepimiz herşeyi biliyor olamayız zaten.bu forumlarda herkes bilmediği birçok şeyi öğreniyor ve bilenlerde paylaşıyor.ben size elimden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışırım.firmware modifikasyonu cesaret gerektiren ve bir okadar da riskli ancak sonuçları gözönüne alındığında belkide bazılarımız için çekinmeden uygulanabilecek bir durum.fazla laf ebeliği yapmadan şöyle özetlemek isterim gerçekten çok üst düzey bilginiz yoksa bu işe hiç girmemenizi tavsiye ederim.ben her ne kadar herkesin yapabileceği şekilde anlatmaya çalıştıysamda her pc de ve her sx1 de farklı ve değişik sorunlar hatalar ortaya çıkabilir.tercih sizlerin!

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 12 Mart 2005, 10:04:41 >

• quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

dj_shady@>

ekrana gelen sifre penceresini cancel deyip geçebilirsiniz.herhangi bir şey yazmanıza gerek yok.en azından bende öyle oluyor.hala aynı sorun devam ediyorsa başka bir çözüm bulmaya çalışırım.

farukkarakaya>

ne yazikki bu anlatılan işlemler cihazı garanti dışı bıraktığından servislerin bu gibi istekleri kabul etmeleri imkansızdır.ayrica kendinizi kazma diye nitelendirmenizi yadırgadım.hepimiz herşeyi biliyor olamayız zaten.bu forumlarda herkes bilmediği birçok şeyi öğreniyor ve bilenlerde paylaşıyor.ben size elimden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışırım.firmware modifikasyonu cesaret gerektiren ve bir okadar da riskli ancak sonuçları gözönüne alındığında belkide bazılarımız için çekinmeden uygulanabilecek bir durum.fazla laf ebeliği yapmadan şöyle özetlemek isterim gerçekten çok üst düzey bilginiz yoksa bu işe hiç girmemenizi tavsiye ederim.ben her ne kadar herkesin yapabileceği şekilde anlatmaya çalıştıysamda her pc de ve her sx1 de farklı ve değişik sorunlar hatalar ortaya çıkabilir.tercih sizlerin!

SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    ARkadaşım öncelikle tebrik ederim.Çok güsel bir çalışma hazırlamışsın.Bravo
    Sırf üşendiğimden yapmıyorum şimdi.Ama ilerde yapacağım hep bundan yakınılıyordu çok iyi oldu.sx1 cilere bundan güsel bi hediye olamaz.

• quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

serkan1216>

SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

serkan1216>

SAYGILAR...

dostum peki biz wild sikins olamdan alt tema yapamazmıyız kopyala yapıştır yolu ile yaani

• quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

dj_shady@>

farukkarakaya>

SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

dj_shady@>

SAYGILAR...

oke dostum ama bikaç harika tema war webhost.ru adrresine bağlı bu şifreyi çözersen sevinirim ben çok uğraştım ama olmadı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.