Şimdi Ara

SX1 FW15 UK-EL-TR KURULUM VE FULL TEMA MODIFIKASYONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
0
Favori
36.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • killforyou dostum ,cevabın bana ise çok iyi olur, ilgine tşkk,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocyigit -- 11 Temmuz 2005, 15:34:45 >
  • Hey PROTOCHIP,
    sizi tekrar buarada görmek çok güzel sizin gibi insanlara yaralı işler yapanların yani.Benim derdim çok büyük.

Çok ACİL yardım!!!
    Dostum sx1 imi(siyah) açamıyorum yani şarjda ve normalde. Telefonum önce "Uygulama Kapatıldı:Main" diyor.Sonra "Sistem Hatası" diyor.Nedir bu hiçbirşey anlamadım.Lütfen yardım.Ayrıca format atmam gerekirse telefonu açmadan içindekileri nasıl yedeklerim gerçi herşey kartta ama.mesajlar var.sonra simkartını ve hafızakartını çıkartırım.OK?
  • Tanrı aşkına şu Psiloc_Total_irRemote denen programı çalıştırabilen var mı? ne kodu kabul ediyor ne de işlev görüyor!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crime

Hey PROTOCHIP,
    sizi tekrar buarada görmek çok güzel sizin gibi insanlara yaralı işler yapanların yani.Benim derdim çok büyük.

Çok ACİL yardım!!!
    Dostum sx1 imi(siyah) açamıyorum yani şarjda ve normalde. Telefonum önce "Uygulama Kapatıldı:Main" diyor.Sonra "Sistem Hatası" diyor.Nedir bu hiçbirşey anlamadım.Lütfen yardım.Ayrıca format atmam gerekirse telefonu açmadan içindekileri nasıl yedeklerim gerçi herşey kartta ama.mesajlar var.sonra simkartını ve hafızakartını çıkartırım.OK?

dostum tlf deki bilgileri unut tek yol formatt,,,,,,, maaaaaleseffff, yüklediin bi prg veya yaptığın patch lardan olması muhtemel gibi,, geçmişola:')
  • ya arkadaşlar bu telefonu nereden bulabilirim bütün sitelerde tükenmiş durumda
  • arkadaslar forumdaki hic bir link calısmıyor lutfen bana calısan bir link bulun hepsini denedim ama indiremedim
  • Beyler bu topik ve topikte yer alan linklerin tamamı ölü.Lütfen SX1 ile ilgili sorunlarınızı artık DH nin offical SX1 topiği diyebileceğimiz;

http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/mpage_305//tm.htm#3640843

topiği altında sorun!!!
  • www.cepkolik.net

Forum bölümünden download edebilirsin bütün programlar mevcut
    ben 10 Ağustos 2005 'te daha yeni indirdim

Ama unutma ki ses olayını iptal et, yoksa hoparlör'ü kaybetmen kesin gibi
  • fw 15 linkine tıklıyorm sayfa görüntülenemiyor diyo beyler başka bu sorunla karşılasan vaemı
  • quote:

Orjinalden alıntı: lalatosunpasa

fw 15 linkine tıklıyorm sayfa görüntülenemiyor diyo beyler başka bu sorunla karşılasan vaemı

LA LA LA TOSUNPAŞA NERDEN BULDUN BUNU?
  • hey gidi hey ,eski günler protochip ,siemensmania vs vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehman

hey gidi hey ,eski günler protochip ,siemensmania vs vs...

• quote:

tamam onlardan çok şey öğrendik ama Killforyou! , nurani , timhat , mitra hala burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: itaLiano

quote:

tamam onlardan çok şey öğrendik ama Killforyou! , nurani , timhat , mitra hala burda

ne benim ne berkserkin adı bile anılmıyo, halbuki ne emek sarfetmiştik zamanında o telefon için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

quote:

Orjinalden alıntı: itaLiano

quote:

ne benim ne berkserkin adı bile anılmıyo, halbuki ne emek sarfetmiştik zamanında o telefon için

hacı ölesine karaladım kızma hemen

yok yane gidenleri peygamber gibi anıyolar da ona sıkılıyorum... yoksa unuttuğum insanlar tabiki vardır mesela itaLiano

• selam baba, bende bu versiyonu kullanmak istiyorumm.. bunun varlığından yeni haberim olduu ve şimdidee bu linklerin cogu acılmıyorr.. eger elinizde varsa emailime atarsanız sevinirimm
    yada bana llinkleriin alternatiflerini yazarsanızz..
  • linkler çalışmıyor banada verir misiniz?

burak_linux_os@hotmail.com
  • kardeş ben c 65 usb driver arıyom nolur nolmaz aynıdır diye indirim dedim ama olmadı inmiyor
  • PROTOCHIP
    sx1 içi fw atmaya yardımcı olacak resimler yokmu versiyon atarken neler yapıldığını gösteren,sitede vardı ama bulamadım yazıyla olmuyor resimle daha iyi anlaşılıyor resimli analatımını eklermisin acaba
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.