Şimdi Ara

SX1 FW15 UK-EL-TR KURULUM VE FULL TEMA MODIFIKASYONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
36.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @PROTOCHİP senin insanlara hitap şeklin, her soruya istisnasız ve ayrıntılı hatta bazı sorulardaki denemediğin kısımları deneyerek ve görerek cevap vermen , gösterdiğin sabır, ama herşeyden önemlisi yardımsever kişiliğin beni çok etkilediğini söylemek isterim. Bu kadar kötü hatta direk konuşma diliyle yazı yazan arkadaşların yanında üslubun inan çok hoş. Her yazına da " SEVGİLİ ARKADAŞLAR " diye hitap ederek başlıyorsun ve de " SAYGILAR " diye bitiriyorsun. Bravo gerçekten.

Ayrıca bana yazdığın cevap için de çok teşekkür ederim. Benim de sana SX1 ile ilgili herhangi bir konuda yardımım gerekirse lütfen bildirmeni rica edeceğim. İmkanım oranında ve de zevkle yardımcı olmaya çalışırım.

Ben genellikle başka yerlerde başka birisinin yazısını copy/paste yöntemi ile paylaştığımda mutlaka yazarın ismini de belirtirim. Çünkü ne olursa olsun emeğe saygı göstermek gerektiğine inanıyorum. Yine de bu konudaki olumlu tutumun sevindirdi beni, bu sitedeki senin yazdığın tüm kısımları Word Dosyası olarak Arşivime aldım. Bence Tema ve Patch ile ilgili kaçırılmaması gereken müthiş bir Kaynak. Bende de şu an O2FW15Tr için olan Patch yüklü. Yani Patch ve Tema ile ilgilenen birisiyim.

Saygılar ve Selamlar,
    Adnan ÖZÇELİK
    İnşaat Mühendisi 1988 İTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 16 Mart 2005, 18:05:41 >

• SEVGILI ARKADASLAR>

FW15 UK-EL-TUR DOWNLOAD LINKI,FW15ORGFILES.sis DONLOAD LINKI VE FULLPATCHMMC.sxp DOWNLOAD LINKELRI YENILENMİŞ VE DOSYALAR YENİDEN YOU SEND IT E UPLOAD EDILMIŞTIR.

adozcelik>

tekrar çok teşekkür ederim.elbetteki benim de bilmdeğim birçok konu var ve yardım etmek inceliğinize de çok sevindiğimi belirtmek isterim.sonuçta birimizin bittiği yerde birimiz başlıyor.herkes herşeyi biliyor diye bir kural ve ego olmadığını eğer bir gün öğrenirsek çok ama çok kalkınırız.üslubum nedenine gelince bu forumda bilgi paylaşmak ve bilmediklerimizi öğrenmek için bulunan bizlere saygıdan başka birşey değildir.ben tarzı benimseyerek büyüdüm ve cümleleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim.

SAYGILAR...
  • SEVGİLİ PROTOCHIP
    daha once bir mesaj atip sana tesekkur etmistim. benim ve arkadaslarimin da bazi calismalari oldu. bir FAQ olusturalim dedik. ama yaklasik 1,5 hafta oldu birkac kisi disinda pek bir gelisme olmadi yada daha calisiyorlar. bende winhex ile nasil patch yapilabilecegini anlatmistim. senin yaptiklarini gorunce de bazi yazilarindan da alintilar yaptim.

http://www.sx1-patch.ilkturk.org/patch_yapma.htm

ben buraya yaptigim dosyalari FAQ yapacagiz dedigimiz arkadaslarim yaptigim seyleri gorsun ve elestirsin diye ekledim. burada seninle ve diger arkadaslarla paylasmaktan gurur duyarim.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

turbilans> tekrar teşekkür ederim.verdiğin linki topiğe eklemek için izin istiyorum.her konuda yardıma hazırım.

SAYGILAR...
  • http://www.cepforumdepo.com/depo/index.php?subcat=2&ENGINEsessID=df256a821eb4a7ec55380ba1cf4424c9
    s60m series program donwnload bi deneyin baya güzel

saygılarımla
  • SEVGILI PROTOCHIP
    baba o kadar incesin ki seni bu konuda da tebrik ediyorum. izin istemene gerek bile yok. istedigin gibi kullanabilirsin. biz bilgiyi saklamak icin degil paylasmak icin buradayiz.

SAYGILAR
  • SEVGILI ARKADASLAR,

tirbulans>

güzel sözler ve güzel yorumlar için herkese tekrar tekrar teşekkürler.bir şeyi hiçbirimiz unutmayalım.içimizde sakladığımız bilgi, bir gün bizimle göçüp gidecek.ama yazarak veyahutta paylaşarak anlam kazandırdığımız bilgi ilelebet yaşayacak.ben bunun zevkini çıkarıyorum ve mutlu oluyorum.bildiğim herşeyi vermeye ve sorunu olanlara yardım etmeye devam edicem taki gözlerim ebediyen kapanana kadar.

SAYGILAR...
  • SEVGILI PROTOCHIP

bende sana katılıyorum. bu yuzden de meslek olarak öğretmenliği seçtim.

SAYGILAR

Ferit GÜRBÜZ
    DEU BEF Coğrafya Öğretmenliği 2003 Mezunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbilans -- 17 Mart 2005, 3:22:31 >
  • bende siyah sx 1 var bunda bildiniz gibi fw 15 var protochip in verdiği dosyaları direk bu fw nin üstüne kursam olurmu yoksa burdaki fw yi yüklemek zorundamıyım
  • Protochip özeline bak sana mesaj attım.
  • SEVGILI DARENDELI
    burada verilen ve internette olan patch dosyalarının özeliği fw dosyası üzerinde kurulmadan önce geçici değişiklikler yapmaktır. Eğer telefonuna yuklu olan fw aynı zamanda bilgisayarında varsa buradaki fw yi indirmene gerek yok.

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbilans -- 20 Mart 2005, 17:19:32 >
  • Arkadaş eline sağlık çok güzel olmş ama ne kedinet linkleri nede yousend it linkleri çalışmıyor
  • SEVGILI ARKADASLAR,

FBPartizans>

BUTUN YOU SEND İT LİNKLERİ ÇALIŞMAKTADIR VE BENİM TARAFIMDAN HER GÜN KONTROL EDİLMEKTEDİR.SIZIN İÇİN ŞU ANDA BİR KEZ DAAH KONTROL ETTİM VE HEPSİ OK.LÜTFEN TEKRAR DENEYİN.

SAYGILAR...
  • SEVGILI ARKADASLAR>

24.03.2005 19:00 itibariyle topicdeki linkler güncellenmiştir.

SAYGILAR.
  • protochip merhaba, bu hizmetin için teşekkürler!

benim telefonu SW15 yükledikten, bir iki kez açtıktan sonra başka bir sebepten dolayı açılmıyordu, yani SW updateden kaynaklanmıyordu zaten telefonda önceden sorun vardı, sonra servise gönderdim, bir problem çıkarmadılar yok niye SW15 kurdun filan diye, gerçi telefonu yine de tam çözememişler ama en azından açılıyor telefon

bu arada linkler çalışmıyorsa web alanı sağlayabilirim, özel mesaj atman yeterli. hız olarak 30kb ortalama makine ve 1000gb trafik limiti var (web alanı istenirse yarın kurulmuş olur.)
  • Sx1 için güvenlik kodunu nasıl kırabilirim? Firmware yuklemesini yemedi? Şimdi başarıya gidip firmwareiniz yasal diil gibi geyikler duymak istemiyorum.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dIoricInIL>

bende size teşekkür ederim.telefona üzüldüm umarım en kısa zamanda hallederler.web alanıda çok iyi olur.zira epey bir sıkıntı oluyor.ilgi ,alakanız ve nezaketiniz için sağolun

peoples>

tam olarak sorunun ne olduğunu anlayamadım.default olarak güvenlik kodu 12345 dir.bunu deneyin.ve daha ayrıntılı bilgi yazın lütfen ona göre çözüm arayalım.

SAYGILAR....
  • @PROTOCHIP merhaba,

yorumları kabaca okudum ve ciddiyetini gördüm. tşk.
    şimdi senden ve diğer ilgili arkadaşardan sıkıntılarıma çözüm arıyorum
    mümkünse,

1.telefonumun oto tuş kilidi olmasını
    2.mp3 ü melodi olarak tanımlamayı
    3.birde bekleme modunda ekran orjinalinde grafikli idi fakat resim ekledim ve aldırdım şimdi beyaz nedendir? ne yapmam lazım?

not:FW upgrade mümkünse yapmadan.

yardımlarını bekliyorum.
    teşekkürler.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

LAYFE>

bende size teşekkür ederim.

1.otomatik kilit için gerekli freeware programı aşağıdaki linke upload ettim.teelfona gönderip kurun ve süreyi belirleyin.telefon kapanıp açılsada program çalışacaktır.

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/autolock2V04.zip

2.mp3 leri zil sesi olarak kulanmak için WAV formatına çevirmek ve sıkıştıma olarak da IMA ADPCM 44 KHZ 4 BIT MONO yu seçmeniz ve dosya boyutunu 500 kb ın altında tutmanız gerekmektedir.bu işlemler içinwww.goldwaving.com adresinden goldwave programını indirip kullanabilirsiniz.

3. bekleme modunda yani screensaver modunda tekrar resim koymanız gerekmektedir.bunun için kurulum-ayarlar-telefon-BEKLEME MODU sırasını takip ederek ARKAPLAN bölümünden bir resim ekleyerek bu sorunu aşabilirsiniz.yada görüntülediğiniz bir resmi seçenekler tuşuna basıp açılan menude arkaplan olarak ayarla özelliğini kullanarak bekleme moduna arkaplan olarak atayabilirsiniz.

SAYGILAR..

• merhaba arkadaşlar.Elinize sağlık.Bir de şu sınırsız video sorununa çözüm bulursanız sevinirim..Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.