Şimdi Ara

SX1 FW15 UK-EL-TR KURULUM VE FULL TEMA MODIFIKASYONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
36.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

az önce kontrol ettim ve bütün gerekli dosyaların linkleri çalışıyor.ayrıca yousentit e upload ettiklerimde çalışıyor.fakat söylediğim gibi linklerin ölmesinden ne yazıkki ben sorumlu değilim e elimden bir şey gelmiyorancak kendi upload ettiğim dosyaların süreli bitince tekrar upload edicem.bir daha belirtiyorum linkler ÇALIŞIYOR!

SAYGILAR...
  • dostum az önce denedim bu fw15 in olduğu link çalışmıyor incorrect link diyor you send it de. Benden kayanklanan birşey olduğunu znnetmiyorum yrdm edersen sewinirim...

Çalışmanı kutluyorum, denemek içinde sabırsızlanıyorum walla...

www.kedinet.com hiç açılmıyor...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

wertalemon>

sizin için tekrar denedim yousend it linki çalışıyor.kedinet ise elektrik arızasından dolayı kapalı akşam saatlerinde açılacak.yousend itden dosyayı indirmek için 20 saniyeniz var.

yani linke tıklayıp sayfa açıldığındsa 1.click here to download the file now linkine basmanız için 20 saniye aksi takdirde download yapılamıyor.olmazsa tekrar deneyin.
    ben aynı dosyanın hepsini şimdi indirdim denemek için ve geliyor.olmazsa başka bir şeklilde gönderelim...

SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

wertalemon>

sizin için tekrar denedim yousend it linki çalışıyor.kedinet ise elektrik arızasından dolayı kapalı akşam saatlerinde açılacak.yousend itden dosyayı indirmek için 20 saniyeniz var.

yani linke tıklayıp sayfa açıldığındsa 1.click here to download the file now linkine basmanız için 20 saniye aksi takdirde download yapılamıyor.olmazsa tekrar deneyin.
    ben aynı dosyanın hepsini şimdi indirdim denemek için ve geliyor.olmazsa başka bir şeklilde gönderelim...

SAYGILAR...

abi deniyodum sürekli hata veriyodu saniyesinde basıyodum gende incorrect link diyoru cookileri fln silip denedim şimdi OK eywallah. Bu akşam uğraşçam firmware ile bizzat. Temalar içinde elinde sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wertalemon -- 14 Mart 2005, 16:23:04 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

wertalemon>

bende sevindim.umarim bir sorun çıkmadan halledersiniz.lütfen bütün açıklamaları dikkatli takip edin.

SAYGILAR...
  • akşam bende deniycem hocam,peki arada takıldımı yada bişey oldumu başka hiçbir türlü açma şansımız yokmu teli,tekrar yükleme falan?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

apocal>

normal şartlarda yukarıda kurmayı anlattığım firmware servis sürümü olduğundan her türlü fw yüklü sx1 üzerine kurulması gerekmekte.ancak elektrik kesintisi,bilgisayrdan kaynaklana iletişim kopukluğu gibi durumlar oluşmasıda söz konusu.fw update işlemi bazı bölümleri bitirip core1 yüklemesine gelirse bundan sonra kesilsede açılmaması için bir sebep yok.ancak yinede bu olayın riskli olduğunu belirtmek isterim.ben her türlü yardıma hazırım.fw updatei bir şekilde kesilse bile eğer telefon update moduna geçebiliyorsa yani josytick tuşu basılı iken açılıyor ve ekran gri zemin üstünde update moduna girdiğini belirten yazılar sabit kalıyorsa ellerini tuşlardan çektiğinizde yeniden yükleme yapabilirsiniz.diğer durumlarda seri bir kablo bulup ddiriltme yöntemleri var telefonu fakat daha bunu tam olarak araştırmadım.onula ilgili tecrubeleride yazabilirim ileride...

SAYGILAR...

• eyvallah abicim sağolasın,yok ben bahtsız bedevi gibiyimdirde şimdi elektrik kesilir falan şaşırıp kalmıyım diye öğreneyim dedim :) birazdan deniycem
  • Sadece FW 15 kurmak içinde MMC ye ihtiyaçımız warmı ??? Eğer warsa biraz ertelicez bu işi glba...
  • fw 15 i cardsiz kurabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: wertalemon

Sadece FW 15 kurmak içinde MMC ye ihtiyaçımız warmı ??? Eğer warsa biraz ertelicez bu işi glba...
  • www.yousendit.com a atılan dosyalarda 15 gün ve 25 donwload sınırlaması vardır. bununiçin süreleri dolan linkleri buraya yazalım ve güncelleyelim.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dellino>

teşekkür ederim.bende hergün linkleri kontrol etmekteyim ve ölen olursa upload etmeye çalışıcam.tabi yardımlarınızda olursa pekala çok daha güzel olur..

wertalemon>
    evet mehman arkadaşımızın bahsettiği gibi fw15 patchlemeden kurmak isterseniz mmc karta ihtiyacınız yoktur.

apocal>
    iyi şanşlar...

SAYGILAR..
  • sorunsuz kurdum ya 10 dkmı aldı oh be en sonunda tam ekran walpaper
    sağol protochip
  • SEVGILI ARKADASLAR,

apocal>

ne demek her zaman herkese bilgim dahilinde yardıma hazırım.neyseki ilk kez birisi sorunsuz kurduğunu yazdı da bende rahat ettim.çok teşekkür ederim deneyimi paylaştığın için...

SAYGILAR...
  • sorun yaşayan olursa birde senin verdiğin şu linkteki temaları denesinler ve background olan dosyayı hem c'ye hem e'ye atsınlar
    (tekrardan sağolasın dostum telefona renk geldi :)
  • WİNSUPMEMORYPATCHER (wsmp243.exe) PROGRAMINI ÇALIŞTIRDIM
    LOAD TUŞUNA BASARAK INDIRDIĞIMIZ FULLPATCHMMC.sxp DOSYASINI AÇITIM .PROGRAMIN ORTA PENCERESİNE BU PATCH
    DOSYASININ İÇERİĞİ YAZI OLARAK GELDİ APPLY PATCH TUŞUNA BASIYORUM AMA Bİ YERDEN SONRA HATA VERİYOR DOSYANIN HATALI OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK TEKRAR İNDİRDİM AMA YİNE AYNI HATAYI VERİYOR
    HATA ÜST TARAFTA
    ERROR. SEARCH STRİNG NUMBER 1 NOT FOUND .[5A003A005C005COO5300790...]
    PROCESS STOPED
    DİYE YAZIYOR..
    YAZDIKLARINI AYNEN UYGULUYORUM AMA BURAYI Bİ TÜRLÜ GEÇEMEDİM DEVAMLI HATA VERİYOR

• SEVGILI ARKADASLAR,

daol>

antivirus ve firewall kapalı olarak temiz bir windows da denermisin lütfen.sanki başka bir program firmwarein hafıza bölgesini işgal ediyor gibi.yada başka müsait bir bilgisayarda..

SAYGILAR...
  • @PROTOCHIP sana Gönülden teşekkürler. Muhteşem güzel ve de çok ciddi bir çalışma yapmışsın, ayrıca verdiğin cevapların ayrıntısı ve ciddiyeti de gerçekten harika. Ellerine kollarına sağlık.Özellikle de ayırdığın değerli vaktin ve emeğin için çok teşekkür ederiz. Senin gibi paylaşmayı candan yapan arkadaşları görmek bizleri çok mutlu ediyor. Tebrikler. Başka ne denebilir ki. Müsaade edersen yazdıklarını kendi SX1 arşivime eklemek isterim.

Çalışmalarında başarılar dilerim.
  • abicim işi yapacam da yousendit lere giremiyorum boyutu küçükse onların benim maile atarmısın flondro@hotmail.com
  • SEVGILI ARKADASLAR>

adozcelik>

düşüncelerin ve nezaket içeren cümlelerin için teşekkür ederim.yazıları istediğiniz şekilde kullananbilir ve içeriğinde bile değişiklik yapabilirsiniz.tekrar teşekkür ederim.

flondro>

you send it linklerinin kullanım hakkı dolmuş.o yüzden dosyaalrı birazdan yeniden upload edicem.1 saat içinde yeniden deneyiniz lütfen.ayrıca hotmailın kabul edemeyeceği kadar büyük dosyalar...

SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.