Şimdi Ara

SX1 FW15 UK-EL-TR KURULUM VE FULL TEMA MODIFIKASYONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
36.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dellino>

bu firmware update i için mmc kartınızı formatlamanıza gerek yok.mmc kart içindeki programlarının çalışması ise c sürüsünde dosya barındırıp barındırmamalarıyla doğru orantılı.sonuçta c sürücüsü update işlemi sırasında silinecektir.örenek vermak gerekirse update de sonra eğer kuruluysa
    profi mail,smartmovie programlartı çalışmayacaktır.bir kez daha kurmanız gerekebilir.c yi backup aldığınızı düşünürsek ve updateten sonra bu backup ı yeniden kurduğunuzda çok sorun çıkacağını düşünmüyorum.ancak ben tecrube etmedim.siz yinede firmware updatei yapmadan önce c nin yedeğini alın ve updateden sonra backup ı açın.eğer sorun çıkarsa telefonun c sürücüsünü formatlarsınız.sorun ortadan kalkar.tekrar belirteyim mmc kartla ilgili bir formatlama zorunluluğu yoktur.

dj_shady>
    ne yazıkki alman sitesindeki temalara şifre konmuş.özür dilerim benden kaynaklanan bir durum söz konusu değil.benim elimde fazla tema yok ama tema yapmak için bütün programlar mevcut.sanatsal olarak pek kabiliyetim olduğu söylenemez fakat elimden gelen yardımı gösteririm.özellikle dosyaların upload edilmesi konusunda zira yer konusunda büyük sorunlar var ve dosyaları yousendit gibi geçici çözümlerler göndermek zorunda kalıyorum.Ayrıca elimde kanlı haşin birşeyler yok fakat resim olarak desktek sağlarsanız bende size onun tema halini yapıp verebilirim...

NOT: ARKADAŞLAR BİR ŞEYE AÇIKLIK GETİRMEK İSTİYORUM.NE YAZIKKI NETTE BULDUĞUMUZ BIRÇOK LINK SUREKLI OLARAK ONLINE KALAMIYOR VE BIZDE BURAYA YAZDIKTAN SONRA MAHÇUP OLABILIYORUZ.ELIMDEN GELDIĞINCE KALICI GIBI GÖZUKEN VE UZUN SURE HIZMET VEREBILECEK LINKLER KOYMAYA ÇALIŞIYORUM.YINEDE ARADA SIRADA ÇIKAN AKSAKLIKLARDAN VE VERILEN LINKLERINDEN OLMUŞ OLMASINDAN DOLAYI ELİMDEN BİRŞEY GELMESEDE ÖZUR DİLERİM.

SAYGILAR...

• dostum bende upload yapalım deyom 50 gb alan war yaws daha ne olsun sx1 cilere hizmet olsun
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dj_shady>

benim önerim bu forumda temelarla ilgili bir topic açalım ve bulduğumuz temaları o topic altında toplayıp sizin ftp ye upload edip topicde link verelim.zira burada bu konuyla ilgilenen birçok arkadaşı başka foruma çekmek zor olucaktır diye düşünüyorum.maksat yardım etmekse sonuçta, herkesin hergün girdiği yerde devam edelim derim.öneriniz çok ilgi çekici ve 50gb alan çook çok çok iyi.

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 13 Mart 2005, 15:57:46 >
  • ya şu dosya işine bi çözüm bulun yoksa kafayı yicem ben Gmail adresi aldık bişie yaramadı ama ben yarrattırıcam onu merak etmeyin. siz..
  • selamlar,
    çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için,
    telefon çok problem çıkarmaya başlamıştı durduk yere kapanıyordu, az önce sorunsuzca kurdum 15 versiyonu, inşallah problem çıkarmaz
    yardımlar ve bilgiler için çok çok teşekkürler, kolay gelsin
  • bu arada durduk yere menü tuşuyla gezinirken kilitlenme devam ediyor

(ek not: şu an hiç açılmıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dIoricInIL -- 13 Mart 2005, 18:22:54 >
  • Hey PROTOCHIP....

dostum bu ogg player tr dil desteği var mı??Çok teşekkür ederim yükleyip deneyeyim bi..Çok yararlı işler yapıyorsun seni kutlarım...Çalışmalarının devamını dilerim...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

crime> oggplayer da zannediyorum türkçe desteği yok.en son versiyon linkini veriyorum: oggplayerV104 (link interwap arkadaşımız tarafından sağlanmıştır)

http://prdownloads.sourceforge.net/symbianoggplay/OggPlay-s60-1.0.4.zip?download

dIoricInIL> sizin telefonunuzda firmware yüklemeden de bu tip sorunlar olduğunu söylüyorsunuz sanki bana problem telefıondaki kalıcı bir
    arızadan kaynaklanmış gibi geldi.tekrardan firmware i patch siz kurmayı deneyin.ayrıca telefon update modunda açılıyormu? yani jostick tuşu baılı sakilde açtığınızda gri renkli ekran gelip update moduna geçiyormu?

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 13 Mart 2005, 18:53:50 >

• thanks... ben phonix,AZ yi seçtim siteden ülkeler ne fark var aralarında dil dışında????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F09FA262 -- 13 Mart 2005, 19:00:59 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

crime>

oradaki ulkeler oggplayerV104.zip dossyasının tutulduğu serverlarıın bulunduğu yerler.programla bir ilgisi yok.

SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

dj_shady>

benim önerim bu forumda temelarla ilgili bir topic açalım ve bulduğumuz temaları o topic altında toplayıp sizin ftp ye upload edip topicde link verelim.zira burada bu konuyla ilgilenen birçok arkadaşı başka foruma çekmek zor olucaktır diye düşünüyorum.maksat yardım etmekse sonuçta, herkesin hergün girdiği yerde devam edelim derim.öneriniz çok ilgi çekici ve 50gb alan çook çok çok iyi.

SAYGILAR

olur dostum bence daha iyi bende iki saat forumla uğraşmam hem
    resim filam koyar link veririz oke ?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dj_shady>

önerimi uyugun bulduğunuz için teşekkür ederim.ben biraz aceleci davranıp SX1 FUL LTEMA DOWNLOAD MERKEZI adlı bir topic açtım.düzen oluşturmak istedim.eğer sizin içinde uygun olursa çalışmaları ordan yürütelim.şimdili sitenini zor upload koşullarına rağmen 20 tane tema yükledim.
    ayrıntıları pmden konuşursak sevinirim.ilginiz için tekrar teşekkürler..bu arada darkchild arkadaşımızda upload sıkıntısından bahsetmekteydi sx1 ciler için.zannediyorum sizin kullanıma açtığınız ftp birçok sorunu gidericektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_2270118/tm.htm

SAYGILAR
  • dostum eline koluna emeğine sağlık. çok güzel ve sağlam bir çalışma tebrik ederim.
  • ya ben biraz geç baktım foruma glb çünkü fw15 linkleri çalışmıyor. aradım bulamadım fw15tr dosyasını. çalışan link verirseniz çok yardımcı olursunuz...
  • kardeş çalışan linkwww.kadinet.com da vardı bildiğim kadarıyla

olmazsa ordakide git başarıda yüklet

quote:

Orjinalden alıntı: wertalemon

ya ben biraz geç baktım foruma glb çünkü fw15 linkleri çalışmıyor. aradım bulamadım fw15tr dosyasını. çalışan link verirseniz çok yardımcı olursunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

kardeş çalışan link www.kadinet.com da vardı bildiğim kadarıyla

kedinet.com olmasın ama oda çalışmıyor.
  • kardeş adamlara sordmuştum sonra bana mail attılar fw 15 tr problemsiz şekilde yükleyin ve çalıştırın diye.

ama sen bak yinede.

olmazsa sende tr yükleme fw 15 int yükle

pacth falanda yaparsın tam ekran wallpaper falanda olur

quote:

quote:

• eywallah
    quote:

kardeş adamlara sordmuştum sonra bana mail attılar fw 15 tr problemsiz şekilde yükleyin ve çalıştırın diye.

ama sen bak yinede.

olmazsa sende tr yükleme fw 15 int yükle

pacth falanda yaparsın tam ekran wallpaper falanda olur

quote:

quote:

• arkadaşlar burdaki hiç bir link çalışmıyor
  • @PROTOCHIP kutluyorum seni!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.