sx1 sahibi olmaya bu akşam karar verdim hatta hepsi burada dan siparişimi bile verdim ancak sx1 kardeşligine önceden katılan arkadaşlardan hafıza kartı olarak nasıl birşey alayım diye tavsiyeye ihtiyacım var
kinston256 mb 40 lira gold dan yeni aldım
quote:
Orijinalden alıntı: header
kinston256 mb 40 lira gold dan yeni aldım
yaw ben de hafıza kartı almak istiyorum 128 veya 256lık mmclerden en düşük fiyatlı nereden bulabilirim? birde markanın önemi var mıdır sizce? daha önce twinmos kullandım. şu anda önemli olan fiyat ama tabi kaliteli birşey olsun... ınternetten alıcam lınk gonderırsenız sevınrm
quote:
Orijinalden alıntı: nino
yaw ben de hafıza kartı almak istiyorum 128 veya 256lık mmclerden en düşük fiyatlı nereden bulabilirim? birde markanın önemi var mıdır sizce? daha önce twinmos kullandım. şu anda önemli olan fiyat ama tabi kaliteli birşey olsun... ınternetten alıcam lınk gonderırsenız sevınrm
Alıntıları Göster
arkadaşım bunlarda markaya asla bakma fiyat ve garanti... zaten bu tür çihazları alıp ortadan ikiye bölmedikçe yani fiziksel bi müdehalede bulunmadıkça bir şey olmaz onun için en önemli şey fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul
arkadaşım bunlarda markaya asla bakma fiyat ve garanti... zaten bu tür çihazları alıp ortadan ikiye bölmedikçe yani fiziksel bi müdehalede bulunmadıkça bir şey olmaz onun için en önemli şey fiyat
Alıntıları Göster
ama rs mmc alırsan ileriye yönelik olur...
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul
ama rs mmc alırsan ileriye yönelik olur...
Alıntıları Göster
mavibilgisayardan geçen hfta adlm a-daat 512mb 70ytl'ye kdv filan herşey dahil
quote:
Orijinalden alıntı: CoMiSeR
Alıntıları Göster
evet rs mmc al ben yeni sipariş verdim estore den.52 milyon twinmos 256 rs mmc walla rsler hızlı diyolar daha az pil tükeitiyo diyolar.ama sen bak. rs mmc ve mmc arasında 5 lira var
evet rs mmc al ben yeni sipariş verdim estore den.52 milyon twinmos 256 rs mmc walla rsler hızlı diyolar daha az pil tükeitiyo diyolar.ama sen bak. rs mmc ve mmc arasında 5 lira var
Alıntıları Göster
o zaman markaya hiç bakmadan direk en ucuzuna atlıyacam ok? :)
quote:
Orijinalden alıntı: nino
o zaman markaya hiç bakmadan direk en ucuzuna atlıyacam ok? :)
Alıntıları Göster
yessssssssssssssssssssssssssssssssssss
quote:
Orijinalden alıntı: CoMiSeR
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLaNGeL
quote:
Orijinalden alıntı: kan34
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLaNGeL
Alıntıları Göster
verdiginiz bilgiler için çok teşekkür arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: elvan10200
verdiginiz bilgiler için çok teşekkür arkadaşlar.
Alıntıları Göster
kart önemli değil ama sen birtane kart okuyucusu al karta süper hızlı yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: solidvinly
kart önemli değil ama sen birtane kart okuyucusu al karta süper hızlı yazıyor
Alıntıları Göster
256 mb rs mmc twinmos 50 lira estore. aldım ordan. şimdi kargodaymış.sabaha gelir elime
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
256 mb rs mmc twinmos 50 lira estore. aldım ordan. şimdi kargodaymış.sabaha gelir elime
Alıntıları Göster
almişken samsung yada kingston al
quote:
Orijinalden alıntı: tasdemir84
almişken samsung yada kingston al
Alıntıları Göster
256mb rs mmc twinmos veribilişimden al 34 dolar
quote:
Orijinalden alıntı: sinansiemens
256mb rs mmc twinmos veribilişimden al 34 dolar
Alıntıları Göster
512 lik sstormax aldim simdilik bi sorun yok telefonun 512 degilde 500 mb görmesi disinda ....
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomman
512 lik sstormax aldim simdilik bi sorun yok telefonun 512 degilde 500 mb görmesi disinda ....
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cimbomman
nasıl hızlımı peki?
quote:
Orijinalden alıntı: dellibey
quote:
Orjinalden alıntı: cimbomman
nasıl hızlımı peki?
Alıntıları Göster
valla telin hizinda bi fark olmadi gibi yani hatta bana hizli gelio ilk halinden cünkü kendi hafizasini bombos tutuyorum artik kartin hafizasina gelince mp3 var 210 tane hic sorun cikarmiyo 2 tane ngage oyunu var cillop gibi dosyalari aktarirken digital cameraya takiyorum karta cardreader gibi hizlica yüklüyorum güzel yani tabi diger kartlara göre nasil bilnmiyorum onlarla karşılaştırmam oyüzden..
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomman
valla telin hizinda bi fark olmadi gibi yani hatta bana hizli gelio ilk halinden cünkü kendi hafizasini bombos tutuyorum artik kartin hafizasina gelince mp3 var 210 tane hic sorun cikarmiyo 2 tane ngage oyunu var cillop gibi dosyalari aktarirken digital cameraya takiyorum karta cardreader gibi hizlica yüklüyorum güzel yani tabi diger kartlara göre nasil bilnmiyorum onlarla karşılaştırmam oyüzden..
Alıntıları Göster
ben 512 a-data aldım 65 ytl ye hiçbir sorun olmadı tel sx1 ve acılısında sadece 1 saniye kadar yavaslama oldu ve dehset hız lı 50-60 mp3 10-15 tane oyun 60 kadar melodi var içinde telefon hiç kasılmıyo bile
arkadaşlar bende sx1 kullanıcısıyım ve mmc kart aldım 2 ay önce.pek tanıdık bi marka diildi zaten sx1 e uyarmı uymazmıda bilmiodum. my flash 512mb.taktım gördü kartı fln.bilgisayardan bişe yükliince tel.i kapatınca yada şarja takınca hafıza kartı bozuk dior ve format atmak gerekiodu.tabi içindeki bütün bilgiler uçuyordu.önce tele uymadı sandım fln ama sora arkadaşım bi telefoncuya götürdü adam masanın üstüne koymuş ve yandan bakmış direk bu bozuk demiş.üstü dalgalımıymış neymiş bize böle çok geldi geri gönderdik sizin yapabilceniz bişe yok demiş.bizde aldığımız yere geri götürdük adam bize samsung verdi sorunsuz çalışıo.bunlara dikkat suç telefonda diil karttada olabilio.