Şimdi Ara

sx1 hafıza kartı tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sx1 sahibi olmaya bu akşam karar verdim hatta hepsi burada dan siparişimi bile verdim ancak sx1 kardeşligine önceden katılan arkadaşlardan hafıza kartı olarak nasıl birşey alayım diye tavsiyeye ihtiyacım var

• kinston256 mb 40 lira gold dan yeni aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: header

kinston256 mb 40 lira gold dan yeni aldım
    yaw ben de hafıza kartı almak istiyorum 128 veya 256lık mmclerden en düşük fiyatlı nereden bulabilirim? birde markanın önemi var mıdır sizce? daha önce twinmos kullandım. şu anda önemli olan fiyat ama tabi kaliteli birşey olsun... ınternetten alıcam lınk gonderırsenız sevınrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: nino

yaw ben de hafıza kartı almak istiyorum 128 veya 256lık mmclerden en düşük fiyatlı nereden bulabilirim? birde markanın önemi var mıdır sizce? daha önce twinmos kullandım. şu anda önemli olan fiyat ama tabi kaliteli birşey olsun... ınternetten alıcam lınk gonderırsenız sevınrm

Alıntıları Göster
    arkadaşım bunlarda markaya asla bakma fiyat ve garanti...
    zaten bu tür çihazları alıp ortadan ikiye bölmedikçe yani fiziksel bi müdehalede bulunmadıkça bir şey olmaz onun için en önemli şey fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

arkadaşım bunlarda markaya asla bakma fiyat ve garanti...
    zaten bu tür çihazları alıp ortadan ikiye bölmedikçe yani fiziksel bi müdehalede bulunmadıkça bir şey olmaz onun için en önemli şey fiyat

Alıntıları Göster
    ama rs mmc alırsan ileriye yönelik olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

ama rs mmc alırsan ileriye yönelik olur...

Alıntıları Göster
    mavibilgisayardan geçen hfta adlm a-daat 512mb 70ytl'ye kdv filan herşey dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

Alıntıları Göster
    evet rs mmc al ben yeni sipariş verdim estore den.52 milyon twinmos 256 rs mmc walla rsler hızlı diyolar daha az pil tükeitiyo diyolar.ama sen bak. rs mmc ve mmc arasında 5 lira var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

evet rs mmc al ben yeni sipariş verdim estore den.52 milyon twinmos 256 rs mmc walla rsler hızlı diyolar daha az pil tükeitiyo diyolar.ama sen bak. rs mmc ve mmc arasında 5 lira var

Alıntıları Göster
    o zaman markaya hiç bakmadan direk en ucuzuna atlıyacam ok? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nino

o zaman markaya hiç bakmadan direk en ucuzuna atlıyacam ok? :)

Alıntıları Göster
    yessssssssssssssssssssssssssssssssssss

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HeLLaNGeL

• quote:

Orijinalden alıntı: kan34

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLaNGeL

Alıntıları Göster
    verdiginiz bilgiler için çok teşekkür arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: elvan10200

verdiginiz bilgiler için çok teşekkür arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    kart önemli değil ama sen birtane kart okuyucusu al karta süper hızlı yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidvinly

kart önemli değil ama sen birtane kart okuyucusu al karta süper hızlı yazıyor

Alıntıları Göster
    256 mb rs mmc twinmos 50 lira estore. aldım ordan. şimdi kargodaymış.sabaha gelir elime
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

256 mb rs mmc twinmos 50 lira estore. aldım ordan. şimdi kargodaymış.sabaha gelir elime

Alıntıları Göster
    almişken samsung yada kingston al
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir84

almişken samsung yada kingston al

Alıntıları Göster
    256mb rs mmc twinmos veribilişimden al
    34 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinansiemens

256mb rs mmc twinmos veribilişimden al
    34 dolar

Alıntıları Göster
    512 lik sstormax aldim simdilik bi sorun yok telefonun 512 degilde 500 mb görmesi disinda ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomman

512 lik sstormax aldim simdilik bi sorun yok telefonun 512 degilde 500 mb görmesi disinda ....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cimbomman

nasıl hızlımı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: dellibey

quote:

Orjinalden alıntı: cimbomman

nasıl hızlımı peki?

Alıntıları Göster
    valla telin hizinda bi fark olmadi gibi yani hatta bana hizli gelio ilk halinden cünkü kendi hafizasini bombos tutuyorum artik kartin hafizasina gelince mp3 var 210 tane hic sorun cikarmiyo 2 tane ngage oyunu var cillop gibi dosyalari aktarirken digital cameraya takiyorum karta cardreader gibi hizlica yüklüyorum güzel yani
    tabi diger kartlara göre nasil bilnmiyorum onlarla karşılaştırmam oyüzden..

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomman

valla telin hizinda bi fark olmadi gibi yani hatta bana hizli gelio ilk halinden cünkü kendi hafizasini bombos tutuyorum artik kartin hafizasina gelince mp3 var 210 tane hic sorun cikarmiyo 2 tane ngage oyunu var cillop gibi dosyalari aktarirken digital cameraya takiyorum karta cardreader gibi hizlica yüklüyorum güzel yani
    tabi diger kartlara göre nasil bilnmiyorum onlarla karşılaştırmam oyüzden..

Alıntıları Göster
    ben 512 a-data aldım 65 ytl ye hiçbir sorun olmadı tel sx1 ve acılısında sadece 1 saniye kadar yavaslama oldu ve dehset hız lı 50-60 mp3 10-15 tane oyun 60 kadar melodi var içinde telefon hiç kasılmıyo bile

• arkadaşlar bende sx1 kullanıcısıyım ve mmc kart aldım 2 ay önce.pek tanıdık bi marka diildi zaten sx1 e uyarmı uymazmıda bilmiodum. my flash 512mb.taktım gördü kartı fln.bilgisayardan bişe yükliince tel.i kapatınca yada şarja takınca hafıza kartı bozuk dior ve format atmak gerekiodu.tabi içindeki bütün bilgiler uçuyordu.önce tele uymadı sandım fln ama sora arkadaşım bi telefoncuya götürdü adam masanın üstüne koymuş ve yandan bakmış direk bu bozuk demiş.üstü dalgalımıymış neymiş bize böle çok geldi geri gönderdik sizin yapabilceniz bişe yok demiş.bizde aldığımız yere geri götürdük adam bize samsung verdi sorunsuz çalışıo.bunlara dikkat suç telefonda diil karttada olabilio.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.