Araya araya öldüm.. ama SX1 için sınırsız video kaydı bulamadım.. philips diyorlar.. onda da renkler bozuk çıkıyor.. eti camcorder derseniz o program cektigi videoları oynatacak playeri barındırmaktan aciz.. ne yapmalıyım... bu kadar üstadın arasında bi çözüm bulunsun artık! teşekkür ederim..
Sx1 kardeşiliği adına..
sx1 genelde hepsi öyle yapıyor
internetten arattır eti camcorder yada philips cam corder diye sonra onları kur keyfine bak ;)
quote:
Orjinalden alıntı: ZaymensMobayL
internetten arattır eti camcorder yada philips cam corder diye sonra onları kur keyfine bak ;)
philips cam corder çekimleri berbat ötesi bişey ben philips cam cordri 3gpleri full ekran oynatmak için kullanıyorum
yoksa girmemek zorundamıyız
eti camcorderın cekmiş oldugu programları ne oynatırki? kendi programı oynatamıyordu.. ayrıca camdorder programı da renkleri bozuk gösteriyor.. çekim yapamıyorum..
bende var ama ses 10 sn den sonra gidiyo eti player ve full crack eticamcorder yani mailine gönderirim
mailini aldım teşekkür ederim.
camcorder bende doğru düzgün çalısıyor ve oldukça iyi 10 sn sonra ses gitme olayıda yok
Ya arkadaslar Bende yeni sx1 aldim ama henüz cözemedim ya yani birkac sorun var 1 -sinirsiz ses ve video kaydi almak mümkünmü 2 -video kaydi yaparken gece modu yokmu bunlarin ya cok karanlik cekiyor foto güzel ama kamera cok karanlik 3 -sesi disari hoparlörden cok az cikiyor nasil cözeriz bunlari acaba dostlar yardim ederseniz memnun olurum selam e-mailim: agasar75@hotmail.com
sx1 kullanıcıları size bir sorum olacak telefonun mmc kartı bozma ihtimali varmıdır. birde uzun süredir ben yazılanlara bakamıyordum bu en son acılan sx1 ciler diyarı kapatıldımı cevaplarınızı bekliyorum.
ya tamam da 1 dk neyine yermiyoo off yaa arkadsalar telefona ne kadar az program yüklerseniz o kadar iyi olur yani fazla bozmayin orjinalligini bana 1 dk video yetiyoo
ewt war bnm bozdu mis gibi karti tabi etken o mu bilemiyorumm
quote:
Orjinalden alıntı: agasar
Ya arkadaslar Bende yeni sx1 aldim ama henüz cözemedim ya yani birkac sorun var 1 -sinirsiz ses ve video kaydi almak mümkünmü 2 -video kaydi yaparken gece modu yokmu bunlarin ya cok karanlik cekiyor foto güzel ama kamera cok karanlik 3 -sesi disari hoparlörden cok az cikiyor nasil cözeriz bunlari acaba dostlar yardim ederseniz memnun olurum selam e-mailim: agasar75@hotmail.com
1-) bizde şuan o programı bulmaya çalışıyoruz 2-bilmiyorum 3-Fw upgrade ile çözebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: sarman61
sx1 kullanıcıları size bir sorum olacak telefonun mmc kartı bozma ihtimali varmıdır. birde uzun süredir ben yazılanlara bakamıyordum bu en son acılan sx1 ciler diyarı kapatıldımı cevaplarınızı bekliyorum.
normalde telefonun içinde mmc bozulmaz, enazından bende herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.. ama sorun çıksa bile formatlamayarak halledebilirsin..
sx1 cilerin sorunlarını buradan çözmeye çalışalım..
quote:
Orjinalden alıntı: the_master
ya tamam da 1 dk neyine yermiyoo off yaa arkadsalar telefona ne kadar az program yüklerseniz o kadar iyi olur yani fazla bozmayin orjinalligini bana 1 dk video yetiyoo
benim telefon menesünde 55 tane program var
autoexec programı ile başlangıçta çalışacak programları belirleyebilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: Amon_21
quote:
Orjinalden alıntı: sarman61
normalde telefonun içinde mmc bozulmaz, enazından bende herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.. ama sorun çıksa bile formatlamayarak halledebilirsin..
sx1 cilerin sorunlarını buradan çözmeye çalışalım..
iyide kartine sx1 ne n-gage nede mcc reader-writer okudu nasi formatliycamm hee bide 3 tane dijital foto makinesinde de denedim hiçbiri okumadi yoksa format atmayi bizde biliyoruz heralde
senin kart mefta olmuş demekki. garanti varsa gönder..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme