Bildirim
sx1 kilitlendi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu kilitlenme işi nasıl oluyor?Durup durukenmi kilitleniyor?Bende almayı düşünüyorum sx1 ama bu kilitlenme çok sık gündeme gelmeye başladı.Biraz bilgi verirmisin? -
şifreyi değiştirmediysen şifre 12345'tir -
ya arkadaşım çok hoş telefon al bence ama benim hatamdı bu oto. kilitleme menüsü ile oynadım biraz onun için. birkaç kişi daha sordu o nu soran kişşiler benim gene olumlu bir cevap alamadımda onun için yani. sen al . o tamamen benim hatam kullanıcı hatası. -
olabilecek ne kadar şifre var hepsini girdim açılmıyo. -
saolasın umarım sorunu halledersin -
saolasın ama böle giderse çok başım ağrıyacak . içi açılmadan bir halledersem iyi olur. umarım başna böle bir olay gelmez. ya yeni tel 5 günlük bebek gibi. -
fw yüklemeyi dene -
Kardeş yardımcı olmak isterdim ama konu hakkında bir bilgim yok. Ama sana benden bir tavsiye:
BİR DAHA YAPMA... -
son çare de olsa sakın 80 milyon vereyim deme. Bütün teknik servisleri gez kesinlikle çok daha ucuz biyer bulabilirsin. -
format atsan düzelmezmi.telefonu açıyoken * ve # tuşlarına basılıtutarak aç.format atar ve yeni işletim sistemini kurarak açar.bide öle dene .benim telefon bikere hiç açılmadı bende öle format atarak açtım düzeldi.
KOLAY GELSİN -
N-GAGE de bile 50 milyon istediler -
SX1 de birkaç uygulamayı arka arkaya açmak isteyince Tel donup kalıyo Zorlarsan kitleniyo veeee -
quote:
Orjinalden alıntı: apollo06
arkadaşlar sx1 kilitlendi şifreyi nasıl kıracaz. servise felan götürdüğümde felan içi açılır diyorlar. garantide ise 80 ilyon istiyorlar .yaw arkadaşlar çok para yaw. içi açılmadan nasıl şifreyi çözeriz. ltf yardım.tşk ederim yardım eden arkadaşlara
senin telefon ne üretimi çin malımı yoksa alman malımı -
konu hakkında bi bilgim yok ama sakın 80 milyon vermee -
arkadaşlar bu kilitlenme daha önce birilerinin başınaa geldii forumdan takip edinn onlar ne yapmışlar bence örenin size tawsiym hatta burayada yazarsanızz ço makbulee geçrrr kly gelsn şimdiden ama bencede önce bi format at olmadıı fw yükle bence düzelirrr dostumm fazlaa tırsmaya gerk yoqq -
Eğer yanlış anlamadıysam telefon güvenlik kodu istiyor.
Bunun için hiçbiryere gitmene gerek yok. Siemens müşteri hizmetlerini ara onlar sana yol gösterecektir. 10-15 dakikalık bir telefon görüşmesine patlar. Kesinlikle telefonu dışarıda açtırma garantisini öldürürsün!!
Siemens müşteri hizmetleri
Tel: 0 216 579 71 00
Fax: 0 216 579 71 01
Önce telefon nosunu ara sonra da faturanı oraya faksla. sana açma kodunu verecekler. kendin telefona girip sorunu halledeceksin. -
müşteri hizmetlerinin teli ücretli hat mı iyi valla bide oradan geçiriyolar yani -
olsun 80 milyon nerede telefon faturası nerde?
Bu olay kendi başıma da gelmişti. Ben de 5 gün sorun aradım. Hatta telefonun garantisini de yedim.
En son aklıma müş.hizm geldi onca verdiğim para boşa gitti. ve garanti de sizlere ömür -
quote:
Orjinalden alıntı: dellino
olsun 80 milyon nerede telefon faturası nerde?
Bu olay kendi başıma da gelmişti. Ben de 5 gün sorun aradım. Hatta telefonun garantisini de yedim.
En son aklıma müş.hizm geldi onca verdiğim para boşa gitti. ve garanti de sizlere ömür
haklısın ona lafım yok ama müşteri nosu ücretli olur mu hepsi ücretsiz hat kullanıyor
Benzer içerikler
- telefondan hesap makinesi silindi
- telefonda son girilen uygulamalar
- telefon şebeke yükseltme kodu
- engellenen çağrı ne demek
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- gprs nedir
- samsung a15
- snapdragon 8 elite antutu
- turkcell t10
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X