BEYLERRRRRR SX1 mclaren doğubank ta 440 450 civarında daha bu sabah baktım.Peki beyler bu mclarenin normal sx1 den bir farkı varmı çaelişkide kaldım
o gördüğün mclaren değil sadece siyah sx1 ok....
quote:
Orijinalden alıntı: Nicolas_Anelka
quote:
Orjinalden alıntı: Nicolas_Anelka
Yok normal sx1 gibi sadece arkasında mclaren logosu var ve de içinde mclaren videoları var sanırım... daha karizma;) olsaydı garantili falan alırdım emin ol:) MClaren forever
öneriye neden ihtiyaç duyuyorsunki git hoşuna giden telefonu al gitsin. millete kalsa ya sx1 diyecek yada 6600 diyecek. sanki başka tel. kalmadı. gerçi bende sx1 ile uğraşıyorum ama kimisi beğenmiyor sx1'i.
quote:
Orijinalden alıntı: ferrari_tayfur
öneriye neden ihtiyaç duyuyorsunki git hoşuna giden telefonu al gitsin. millete kalsa ya sx1 diyecek yada 6600 diyecek. sanki başka tel. kalmadı. gerçi bende sx1 ile uğraşıyorum ama kimisi beğenmiyor sx1'i.
Alıntıları Göster
ABİ SX1 ALLAH İÇİN GÜZEL TELEFON ? ONU DÜŞÜNÜYORUM AMA BİDE HAFI ZA KARTI KOMUSUNDA YARDIM EDİN
quote:
Orijinalden alıntı: C_R_U_E_L
ABİ SX1 ALLAH İÇİN GÜZEL TELEFON ? ONU DÜŞÜNÜYORUM AMA BİDE HAFI ZA KARTI KOMUSUNDA YARDIM EDİN
Alıntıları Göster
AMCAOĞLU SALI AKŞAMIWWW.HEPSİBURADA.COM dan sipariş verdi hala gelmedi nasıl bi site
quote:
Orijinalden alıntı: C_R_U_E_L
AMCAOĞLU SALI AKŞAMIWWW.HEPSİBURADA.COM dan sipariş verdi hala gelmedi nasıl bi site
Alıntıları Göster
Bende seni yönetime sipariş edeyim mi üst üste mesaj attığın için editle mesajlarını fazla attıklarınıda sil.. yoksa kirlilik yaratıyor diye yönetime pm atacam....
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
Bende seni yönetime sipariş edeyim mi üst üste mesaj attığın için editle mesajlarını fazla attıklarınıda sil.. yoksa kirlilik yaratıyor diye yönetime pm atacam....
Alıntıları Göster
SX1 Maclaren daha karizma ama.
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk