Şimdi Ara

SX1 TOPICLERINDEN KUSANLAR BURAYA,LUTFEN BASKA BASLIK ACMAYIN!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi kullandiklari telefonu NASA üretimi sanan,telefon tavsiyesi isteyen arkadaslara ezik kimlikleriyle tamamen fanatiklikle,tarafsizlik ve karsi tarafi bilgilendirmekten uzak sekilde sadece ve sadece tavsiye ettikleri telefon kendi kullandigi telefon oldugu icin yorum yapanlara sesleniyorum,BU SITEDEN GIDIN,ULKENIN HER ALANINDAN,HER SEKTÖRÜNDEN KALİTESİZLİK AKARKEN BIRAKIN DA BURASI TEMIZ,TARAFSIZ VE INSANLARI BILGILENDIRME AMACI TAŞISIN.

Not:Mesajda yazilanlar kesinlikle tüm SX1 kullanicilarini hedef almamaktadir.Yaziyi okuyanlar benim ne demek istedigimi,lafimin hangi zihniyetteki insanlara gittigini zaten anlarlar.

• Arkadaşım Sen Sx1 kullandın mı? Eğer kullanmadıysan yanlış bilgi verior felan die saçmalama gecenin bu saatinde... Heralde içtin geldin sen.. Ewt telefonumuzu seviorz ama biri gelse bana deseki p910 mu sx1 mi p910derim. Biz gerçekçiyiz.. Tek yönden bakanlar Nokiacılar.. Bu topici onlar içn aç bnce...
  • ya yeter artık bıktık şu sx1 topiclerinden.her sorun yaşayan forum açıyor.adamlar sx1 ciler topici açtılar.o zaman ne işe yaradı o sayfalarca topic.açmayın sx1 topicler yeter artık.sx1 topici var zaten.yönetim buna bir çözüm getirsin.

bende forum açtım k750ciler ve w800cüler diye ve bu telefonları bekleyen arkadaşlar sürekli bizim topicde bize sorular soruyorlar bizde yanıtlarız böylece boşa forum açılmıyor forumda kirliliği olmuyor.ama sx1 ile ilgili çok fazla topic açılıyor ve artık gına geldi.yönetim buna bir çözüm bulsun şu sx1ciler topici üst konu olsun millet durup durup sx1 hakkında boş boş topicler açmasın!!!!!

bu kızgınlığım tüm sx1 kullanıcıları için değildir.boş yere topic açanlaradır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 11 Haziran 2005, 23:11:29 >
  • senin yasin kadar telefon kullandim,bunlardan bir taneside sx1,sen benim ne demek istedigimi anladin mi? yada söyle söyleyeyim anlayabildin mi? Yazinin sonunda Not kismi var bak orayi oku,sonra oku sonra tekrar oku bak benim lafim kimeymis

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Arkadaşım Sen Sx1 kullandın mı? Eğer kullanmadıysan yanlış bilgi verior felan die saçmalama gecenin bu saatinde... Heralde içtin geldin sen.. Ewt telefonumuzu seviorz ama biri gelse bana deseki p910 mu sx1 mi p910derim. Biz gerçekçiyiz.. Tek yönden bakanlar Nokiacılar.. Bu topici onlar içn aç bnce...
  • Teknode : gerçi sana katıLıorm. Üsttekine katılmasam da...
  • asıl tarafsızlık fanatiklik eziklik nokia se vb en pahalı cinsten telefonları sadece markası veya fiyatı yuzunden kullanıp bunların birtek ozelligini bilmiyen aylardır kullandıgı telin video sunu sybianını kullanmamas olan kısılerdedir... ben bir sx1 kullanıcısı olarak herkesi,,, arkadaslarında veya cevrelerinde vs sx1 kullananlar varsa onlardan soyle 1-2 haftalıgına odunc isteyip kullanmalarını tavsiye ederim... o zaman anlarlar ki; gercekten sx1 fiyatıyla ozellikleriyle sınıfında 1 numara...
  • teşekkür ederim zaten kızgınlığımız tüm sx1 cilere değildir, emrahyaz arkadaşın forum açması iyi oldu anlamayan arkadaşlar anlar umarım.burda sx1 kullanıpta boş boş forum açmayan arkadaşlar var.o nadir sx1cilerden biride sensin

quote:

Teknode : gerçi sana katıLıorm. Üsttekine katılmasam da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 11 Haziran 2005, 23:14:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sx1 i aldim,sx1 bilmem kac sürümü,ne telefonmus sx1 ve bunun gibi yüzlercesi.Ya ben mecburmuyum bu kadar SX1 topigi görmeye,orda acilan bi tane var 200 küsür sayfalik yazin oraya ne derdiniz varsa,cani sikilan SX1 topigi aciyor ben istedigim,ilgilendigim konulari bulamiyorum sirf bu yüzden.Yönetimin bi el atmasi sart bu ise.
  • bakin arkadaslar SX1 in avantajlarini falan bana anlatmayin,ben ilk ciktigi zaman yaklasik 1 sene zaten kullandim,su anda özelliklerine görede fiyat avantaji oldugunu biliyorum ama bu forumda öyle topicler gördüm ki 6630 la kiyaslayani gördüm,s700 le gördüm benim kizdigim seyler bunlar,kendi telefonunu EVEREST e cikaranlara benim lafim.
  • Bazı genel topicler gerekior.. Mesela Version topicleri gerekli çünkü versionlar fazla çıkmıor ve o konuda tartışılcak ve alınıp verilecek bilgi çok oLuor.. Ama ne bilim bi programmı$ dandik bir sorunmu$ onların bizim topicimiz altında olması daha mantıklı.. Biz de zaten kendi topicimiz içnde gereksiz konu$mamaya çalışıorz çünkü zaten biz de aradığımızı bulamamaya ba$ladık...

teknode : saol :)
  • biri daha forum açmış. sx1 şarj sorunu diyehttp://forum.donanimhaber.com/m_3118254/tm.htm
  • Anti SX1 diye degistircem adimi böyle bir imkan varsa beni eskiden kullandigim telefona düsman ettiler.

quote:

Orjinalden alıntı: teknode

biri daha forum açmış. sx1 şarj sorunu diyehttp://forum.donanimhaber.com/m_3118254/tm.htm

• Hyr siz bizden bıktınız biz de sx1i kötüleyenlerden bıktık. Forumu bo$una kirletiorlar... Biz de onlara laf anlatmaya çalışıorz sonra oluor bi kartopu büyüyor gidior...
  • BENDE SX1İ SEVERDİM AMA SIRF BU SEVGİYİ ABARTANLAR YÜZÜNDEN NEFRET EDİYORUM.

ARKADAŞLAR BUNA GERÇEKTEN BİR ÇÖZÜM BULUNSUN GERÇEKTEN FORUM KİRLENİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 11 Haziran 2005, 23:23:11 >
  • arkadasim benim yazdiklarima cevap verme cünkü senin zihniyetindeki insanlara degil lafim,sen azinliktasin,ya git bi bak s700 vs Sx1 diye bi topic var,ac oku allah askina yazilan mesajlari ne demek istedigimi anlayacaksin.

quote:

Hyr siz bizden bıktınız biz de sx1i kötüleyenlerden bıktık. Forumu bo$una kirletiorlar... Biz de onlara laf anlatmaya çalışıorz sonra oluor bi kartopu büyüyor gidior...
  • hasanyuceer GİBİ BUNU ABARTMAYAN AKADAŞLARA KESİNLİKLE LAFIMIZ YOK BUNU TEKRAR BELİRTMEK İSTERİM
  • 128 mb hafıza ile sınırlı, symbian olmayan bir telefon almak istersen s700 al. güzel telefondur.
    Daha sınırsız birşey istiyorsan sx1 al

SX1 de olan özelliklerin çoğu S700'de yok.
    Tabi ki SX1

direkt kopyala yapistir yaptim,simdi söyleyin bana böyle mesajlar atanlarin akil sagligindan nasil emin olabilirim ben?
  • o topici bliorm aslında sx1ciler de ööle değildi de işde bu Sx1i kötüleyenler felan yüzünden biz de artık gıcıklığına yapıorz... Ne marka olursa olsn böle körü körüne saplanan adamlar war.. Gecen gün biri e398 en ii ses verir diordu hatta sx1 SE P serisine felan mono diordu o kadar ki.. Sonra 6600ı sx1 ile haala kıyaslayanlar hatta ii oldugunu iddia edenler war... hatta sx1in p910dan ii oLdugunu söleyenler war... Nese konumuz bu değil bence de o kadar topic açılmamalı..
  • Teknode un o forumda yaptigi bi aciklama var,SUPER. O TARZ ARKADASLARA YAZILABILECEK EN IYI MESAJI YAZMIS.

çok doğru açıklamışsın.

s700 ele avuca sığmıyor.bu benim hoşuma gidiyor.

sx1 zaten ufacık minnacık çok riskli kaybedebilirsiniz.hiç geniş değil.o ekranın etrafına sıralanmış tuşlarda acayip kullanışlı.çok hızlı mesaj yazabilirsin.

hiç sorun çıkarmaz, ekranı o kadar kalitelidirki sanki 65k değil de 262k dır.ekranı çok berraktır hiç dalgalanma olmaz. hatta piyasanın en iyi telidir.nokıanın symbian 8.0 tellerinden bile iyidir performansı.hatta en iyi s60 sx1 diyebiliriz.rakipleri 6630 6681 vs nedir ki sx1 in yanında.onlarda radyo mu var.yok.o zaman onlar dandik.işlemciside diğer s60lardan iyidir.aslında sx1 tel değildir pc dir.

sx1 e laf yok.aman ha.onun kamerası vga çözünürlükte ama megapiksel gibi fotoğraf çeker.aman sx1 e laf yok çünkü onda radyo var.

• Ayrıca bu çok doğru bi yorumdur.. S700 128den fazla kaldırmaz. Eqer sınrılı sayıda mp3 ve program ile dewam etmek istiorsa iidir.. bir de insanların istediği özellikler farklıdır. Mesela ben telefonumun yerine S700 + 500 milyon verseler almam dicem de alırım satar iki tane Sx1 aLırım :p yani eğer kamera istiorsa alır kardeşim S700ü ama diorsa ki ben film izlicem müzik dinlicem pda gibi kullancam o zaman sx1 alır..

örn : ben. 220+ tane mp3 war telefonumda film war office war.. Ben napcam S700ü.

quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

128 mb hafıza ile sınırlı, symbian olmayan bir telefon almak istersen s700 al. güzel telefondur.
    Daha sınırsız birşey istiyorsan sx1 al

SX1 de olan özelliklerin çoğu S700'de yok.
    Tabi ki SX1

direkt kopyala yapistir yaptim,simdi söyleyin bana böyle mesajlar atanlarin akil sagligindan nasil emin olabilirim ben?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.