Şimdi Ara

SX1 yardım lütfenn!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar , ben sx1 telefonuma gelen mesajların hafıza kartına gitmesi için msvdrivee programını kurdum. Kurduktan sonra mesaj kutusundaki tüm mesajlar silindi.Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_karakaya -- 4 Aralık 2007; 17:35:12 >

• silinen birşey yok, mesaj hafızan mmc ye yönlendiği için silindi zannediyorsun.cihazı mmc olmadan bir defa aç eski mesajlarının silinmediğini göreceksin
  • arkadaşım banada bu program lazım ancak bulamadım buraya upload edebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

silinen birşey yok, mesaj hafızan mmc ye yönlendiği için silindi zannediyorsun.cihazı mmc olmadan bir defa aç eski mesajlarının silinmediğini göreceksin

işte yuaa telefona vefa bööle bişe işte

seviyurom bu adamı
  • eyv. eksik olma

quote:

Orjinalden alıntı: mınaaa

işte yuaa telefona vefa bööle bişe işte

seviyurom bu adamı
  • Yardımınız için çok teşeekkürler.Giden mesajlara çok üzülmüştüm.
    Bu programın bende setup'ı var.Yalnız ben upload yapmayı bilmiyorum.Bana bu konuda yardımcı olursanız programı memnuniyetle paylaşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_karakaya -- 6 Aralık 2007; 15:59:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

arkadaşım banada bu program lazım ancak bulamadım buraya upload edebilir misin?

Yardımlarınız için çok teşekkürler.Silindiğini sandığım mesajlara çok üzülmüştüm.Bu programın upload'ını isteyen arkadaş,çok özür dilerm ama ben nasıl upload edilir bilmiyorum.Bu konuda yol gösteriseniz seve seve paylaşırım.
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    msnm hacklandı lütfen yardım
    17 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.