Şimdi Ara

sxe 4.8 de kırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaşlar sxe 4.8 henüz yeni çıkmasına rağmen bugün itabiriyle kırıldı. sxe 4.8 olan bir serverda speed kullanan adam vardı.artık ne b...k yapıp kırıyolarsa

• iyi bunun devamın bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURDER4LİFE

iyi bunun devamın bitmez
    En sık güncellenen yazılımlardan heralde... :D
    Önüne geçmeleri çok zor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhande

En sık güncellenen yazılımlardan heralde... :D
    Önüne geçmeleri çok zor!

Alıntıları Göster
    Desenize SXE'de yalan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinusHuman

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

aynen öle oldu hangi sürüm çıkarsa çıksın gene kırarlar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluesun

quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

aynen öle oldu hangi sürüm çıkarsa çıksın gene kırarlar bunlar

Alıntıları Göster
    sxe hile oranını azaltır bitirmez:) iyi serverlardaki adminler de bunun farkındalardır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmaniac -- 9 Nisan 2008; 0:48:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmaniac

sxe hile oranını azaltır bitirmez:) iyi serverlardaki adminler de bunun farkındalardır zaten

Alıntıları Göster
    bu böyle uzayıp gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

bu böyle uzayıp gider

Alıntıları Göster
    osmaniac doğru söylüyor ama cfg ile hile yazarak oynayanlarında anlaşılması zor. Hilenin önüne geçmek pek mümkün değildir. Ama genede belli bir güvenlik önlemi büyük ölçüde azaltır.(belki kırmamıştır 2 el geçince kickleniyor bazı serverlardan sxe kapalı iken girenler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

osmaniac doğru söylüyor ama cfg ile hile yazarak oynayanlarında anlaşılması zor. Hilenin önüne geçmek pek mümkün değildir. Ama genede belli bir güvenlik önlemi büyük ölçüde azaltır.(belki kırmamıştır 2 el geçince kickleniyor bazı serverlardan sxe kapalı iken girenler)

Alıntıları Göster
    yaw arkadaslar ne sxe si böyle programlar hile için hiç bir zaman çözüm olamaz...hile istemiyorsanız kaliteli adminlarin olduğu bi server da oynayın zaten admin anında atıyo adamları.....hiç bir zaman bi server sxe li değil diye oynamamazlık yapmadım....son 1 yılda oynadığım 3 server var bunların dışında başka server lara pek gitmem...zaten bu 3 server da adminler tarafından tanındığım için cok rahat oluyorum...hayatımda bugüne kadar hiç hile yapmadım bırakın hile yapmayı nasıl yapıldığını yapmak için neler gerektiğini bile bilmem... hiç gerek duymadım ve hiç merak etmedim hileyle oynamayı...ancak başka yabancı tanımadığım server lara girince adamlar hile deyip atıyolar...bir kere hile denilerek atıldığım server da sxe vardı... admini düşünün sxe var ve bana hile diyo....sxe ye güvenmiyosan servera neden koyuyon....

• quote:

Orijinalden alıntı: talos

yaw arkadaslar ne sxe si böyle programlar hile için hiç bir zaman çözüm olamaz...hile istemiyorsanız kaliteli adminlarin olduğu bi server da oynayın zaten admin anında atıyo adamları.....hiç bir zaman bi server sxe li değil diye oynamamazlık yapmadım....son 1 yılda oynadığım 3 server var bunların dışında başka server lara pek gitmem...zaten bu 3 server da adminler tarafından tanındığım için cok rahat oluyorum...hayatımda bugüne kadar hiç hile yapmadım bırakın hile yapmayı nasıl yapıldığını yapmak için neler gerektiğini bile bilmem... hiç gerek duymadım ve hiç merak etmedim hileyle oynamayı...ancak başka yabancı tanımadığım server lara girince adamlar hile deyip atıyolar...bir kere hile denilerek atıldığım server da sxe vardı... admini düşünün sxe var ve bana hile diyo....sxe ye güvenmiyosan servera neden koyuyon....

Alıntıları Göster
    kendine KinG süsü vermeye çalışıyomuş gibi bi havan var talos =)

• quote:

Orijinalden alıntı: lostpath

Alıntıları Göster
    pardon quırinus.....öyle king gibi bi hava anlaşıldıysa kusura bakma....kral değilim ama kötü oynuyorum sayılmaz...orta bi oyuncuyum....hem piyasada 12-13 yasında kendisinin en iyi oyuncu olduğunu sanan dolu admin var....onların yanında ukalalık olarak algılamazsanız kral ım derim... (yanlış anlaşılmasın sadece bahsettiğim adminlerin yanında)....sxe probleminide kaliteli pro adminlerin olmasıyla çözülür...hem nasıl king süsü vermiş oldum yazımda anlayamadım...pro bi oyuncumusun bilmiyorum ama proysan dediklerimden bunu anlamazdın...

• quote:

Orijinalden alıntı: lostpath

Alıntıları Göster
    sxe 4.8 de zaten çoğu kişi problem yaşıyor benim gibi. Sxe 4.8 i açıp cs ye giriyorum oynuyorum çıkıyorum problem yok.Sonra sxe i kapatıyorum.Sxe hatası yazıyo ve Pc kendine res atıyo.Bu problemi çoğu kişi yaşıyomuş.

4.8 in kırıldığı iyi olmuş problemliydi zaten.

4.9 ne zaman çıkacak bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

sxe 4.8 de zaten çoğu kişi problem yaşıyor benim gibi. Sxe 4.8 i açıp cs ye giriyorum oynuyorum çıkıyorum problem yok.Sonra sxe i kapatıyorum.Sxe hatası yazıyo ve Pc kendine res atıyo.Bu problemi çoğu kişi yaşıyomuş.

4.8 in kırıldığı iyi olmuş problemliydi zaten.

4.9 ne zaman çıkacak bilen var mı?

Alıntıları Göster
    Cheatin Death gitti

sxe gitti

bakalım şimdi ne cıkıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: CausN*

Cheatin Death gitti

sxe gitti

bakalım şimdi ne cıkıcak

Alıntıları Göster
    Bunları yapanlar zevk alıyorlarmı ?Yükleye yükleye bi hâl olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Bunları yapanlar zevk alıyorlarmı ?Yükleye yükleye bi hâl olduk

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

Alıntıları Göster
    evet arkadasımız dogru soyluyor bende o anı yaşadım !!!_EmRe_!!!'ydi galiba speed kullananlardan bi tanesi sanki warcraft serverindeymisin gibi hani humanlar teleport oluyor ya bu da boyle anında ulasıyor biz admin zannettik ama deilmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: DidierDrogba

evet arkadasımız dogru soyluyor bende o anı yaşadım !!!_EmRe_!!!'ydi galiba speed kullananlardan bi tanesi sanki warcraft serverindeymisin gibi hani humanlar teleport oluyor ya bu da boyle anında ulasıyor biz admin zannettik ama deilmis

Alıntıları Göster
    En sık güncellenen program
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

En sık güncellenen program

Alıntıları Göster
    Bu seferkinden ümitliydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk..

Bu seferkinden ümitliydim

Alıntıları Göster
    Bırakın abi şu sXe'yi tutsa cd tutardı 1.5 deyken 212.175.19.206:27015 Secure Gaming -0nLine Arena- [www.secure-gaming.com ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfk86 -- 11 Nisan 2008; 2:08:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mfk86

Bırakın abi şu sXe'yi tutsa cd tutardı 1.5 deyken 212.175.19.206:27015 Secure Gaming -0nLine Arena- [www.secure-gaming.com ]

Alıntıları Göster
    Nasıl bir haz duyuyolar bu sXe'yi kırınca bırakın Player'lar hilesiz güzel kaliteli bir oyun oynasın..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.