Şimdi Ara

SXG75 Adres Defteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SXG75 telefonum sim kart adresler alfabetik dizili. Ancak telefon Adres defteri sırlama karmakarışık. Ada veya Soyada göre sırala diye de bir seçenek bulamadım. Aradığımı bulamıyorum. Her kaydettiğim kafasına göre bir yere gidiyor. Telefon Adres Defteri Alfabetik değil. Bunu nasıl sıralamak gerek?

• sıralama yöntemi yok. iki çözüm var. ya adı kısmına soyadı, soyadı kısmına da adı nı yazacaksın. ya da kişinin adını ve soyadını sadece adı kısmına yazacaksın
  • kahve kardes bu konu ile birsey soracaktım...harf kısıtlaması kac karaktere kadar....cok oldugunu biliyorum ama kaç karakter oldugunu belirtirmisin..ben unuttumda...simdiden ewvyallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkooklam -- 9 Ekim 2007; 1:48:09 >
  • sorun adı nereye yazarsan yaz kişileri telefona kaydettiğinde alfabetik sıralamaması. karmakarışık sıralaması. Daha açık yazmak gerekirse A harfinden sonra G, L harfinden sonra C olması gibi. Aradığımı bulmam mükün değil. Harfi yazdığınızda M harfi bir tane buluyor. Diğer M harflerini ara ki bulasın. Her yeni kişi ilave ettiğimde rastgele kafasına göre iki harfin arasına gidip yerini alıyor.
  • gruplara otomatik olarak bölüyor...sen seceneklerden sadece sim kartı secmelsin..ikisini birden secince böyle olabilir..secenekleri biraz kurcala bakalım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: M65

Arkadaşlar SXG75 telefonum sim kart adresler alfabetik dizili. Ancak telefon Adres defteri sırlama karmakarışık. Ada veya Soyada göre sırala diye de bir seçenek bulamadım. Aradığımı bulamıyorum. Her kaydettiğim kafasına göre bir yere gidiyor. Telefon Adres Defteri Alfabetik değil. Bunu nasıl sıralamak gerek?

Bak kardeş sırayla şunları uygula:
    -Adres defterine gir
    -Seçenek
    -Diğerleri
    -Ayarlar
    -Stnd.sıralama düzeni: <SOYADI> yazıyordur onu <AD> yap.
    Bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilginon

Bak kardeş sırayla şunları uygula:
    -Adres defterine gir
    -Seçenek
    -Diğerleri
    -Ayarlar
    -Stnd.sıralama düzeni: <SOYADI> yazıyordur onu <AD> yap.
    Bu kadar

ah bir olsa bu dediklerin ayarı yapacağım da yok işte. program sürümü mü farklı nedir. sayayım olanı

yeni kişi
    yeni dağıtım list.
    kartvizit oluştur
    bul (kişileri ara ve kişileri filtrele)
    senkronize et
    kapasite
    kayıt yeri (iki seçenek tel ve sim)
    çıkış

kişileri filtrele dedim gene olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    outlook ta otomatik mail adresi ??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkooklam
    kahve kardes bu konu ile birsey soracaktım...harf kısıtlaması kac karaktere kadar....cok oldugunu biliyorum ama kaç karakter oldugunu belirtirmisin..ben unuttumda...simdiden ewvyallah...

32 karakter.

quote:

Orjinalden alıntı: M65
    sorun adı nereye yazarsan yaz kişileri telefona kaydettiğinde alfabetik sıralamaması. karmakarışık sıralaması. Daha açık yazmak gerekirse A harfinden sonra G, L harfinden sonra C olması gibi. Aradığımı bulmam mükün değil. Harfi yazdığınızda M harfi bir tane buluyor. Diğer M harflerini ara ki bulasın. Her yeni kişi ilave ettiğimde rastgele kafasına göre iki harfin arasına gidip yerini alıyor.

kişilerin isimlerini telefonun içinden düzelterek tekrar yaz. yani yanlış yerde gözükenlerin isimlerini silip tekrar yaz. %99 düzelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.