Şimdi Ara

sxg75 navigation

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • navigation beta sürümü lisans anahtarı vdodayton sitesinde ücretsiz verilmeye başlanmıştır.turkiyede bazı bölgelerde yol bilgisi verilmektedir..bilgilerinize..

• verdiğin bilgi için sağol lisans şifresini aldım fakat daha deneyemedim deneyince sonuçları yazarım
  • bendenedim güzel çalışıyor.izmir için..
  • baska hangi iller var acaba ?
  • istanbul bursa ankara izmir detaylı ama diğer illerde fazla detay varmı bilmiyorum denemek lazım.ama birçok ili kapsadığı kesin.ve ilçeleri.
  • Arkadaslar cok guzel paylasımlarınız ama. bunların nasıl yuklenecegı hakkında detaylı bılgı verebılırmısınız ?
    hangı program lazım nereden bulunur, nasıl yapılır gıbı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tomtom Navigasyon Cihazları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaslar sıteye uye oldum :) lısans anahtarıda verdıde nerden download edıcem bu programı bulamıyorum bır turlu. cok cahılım sanırım bu konularda
  • arkadaşlar bu proğram zaten sxg75 içinde mevcut..sadece gideceğiniz yerin rotasını adresi girdikten sonra gprs üzerinden telefon indiriyor sonrada size tarif ediyor.bulunduğunuz yerin bilgisi üzerinden yol tarif ediyor hareketiniz ve gideceğiniz yolu görüyosunuz..
  • surkentlı sen yaptınmu bu anlattıgın olayı ? o verıdıgın sıteye gırıp navıgatıon un beta surumunu telefonunda kullandınmı ? eger yaptıysan nasıl yaptıgını detaylı olarak anlatta bızde yapalım.
  • ben girip bu siteden ücretsiz verilen lisansı aldım..arkadaşım telefonun sxg75 ise zaten bu proğram var diyorum sadece bağlanıp rotayı indiriyosun.lisans numarasını aldıktan sonra cepte navigationu çalıştırın gps bağlantısı konumunuzu gösterdikten sonra yani koordinatlarınızı gördükten sonra.rota planlama var oraya girin kısaca 1 tuşunada basabilirsiniz.orada ülke turkiye ve şehir ve gideceğiniz yerin bellibaşlı adresini yazın.mesela turkiye şehir izmir posta kodu 35860 veya torbalı ayrıca mah.cad.ismi yazıyosunuz bağlanıp size neresi olduğunu yazıyor ve rota isteğini tamamladıktan sonra harita yol bilgisi cepte.bu kadar basit.
  • ayrıca sitede lisans numarasını almanız için mağaza kısmına tıklayın.telefon modeli sxg75 destekleyen telefon modeli.
  • Yol bilgisi olarak sitede bu açıklama mevcut...

*Yol ağı cadde seviyesinde 300.000�den fazla yerli halkıyla tüm şehirleri kapsamaktadır.
    Ankara, Adana, Antalya, Bursa, Denizli, Erzurum, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Samsun şehirleri için idari bölgeler de dahil olmak üzere %100 ayrıntılı cadde kapsamına sahiptir. Adapazarı, Diyarbakır, Eskişehir, Kayseri, Konya, Malatya, Mersin, Urfa ve Van şehirleri için ayrıntılı kapsama sahiptir.
  • http://mobilenavigation.siemensvdo.com/tr adresine navigasyon lisansı almak için giriniz.
    “Ürünler & Tarifeler” penceresinden “Tarifeler” bölümüne giriniz.
    “Tarifeler” bölümündeki TürkiyeFlat Beta tarifesini ‘ürün sepetine koy’ linkine tıklayınız.
    “Tarife 'TürkiyeFlat BETA' ürün sepetinize konuldu” uyarısını aldıktan sonra Ürün Sepeti’ne gidiniz ve daha sonra ‘Kasaya git’ linkine tıklayınız.
    Müşteri Bilgileri Oluştur penceresinde gerekli olan kişisel bilgilerinizi doldurunuz.
    Bilgilerinizi girdikten sonra Sipariş onayı vererek Lisans anahtarınızı alınız!

not:alıntıdır.tanjud arkadaşımızdan.

• dedıklerını yapmayı cok kere denedım :) ama turkıye yok programda. ya neyse sanırım ben bu ısı kendım halledemıyecegım. bayramdan sonra servıse gondereyım en ıyısı.. kolay gelsın. ıyı bayramlar...
  • Ben kodu aldım,
    ama henüz telefonu alamadım

En kısa zamanda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.