Ben bunları yükledim ama,bana hiç sormadı telefona mı yoksa hafıza kartına mı yükleyeceğini.Hepsini doğruca telefona yükledi.Ondan mıdır bilinmez telefon yavaşladı.Bi yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada eline sağlık,gerçekten süper oyunlar.
quote:
Orjinalden alıntı: afsindalgic
Ben bunları yükledim ama,bana hiç sormadı telefona mı yoksa hafıza kartına mı yükleyeceğini.Hepsini doğruca telefona yükledi.Ondan mıdır bilinmez telefon yavaşladı.Bi yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada eline sağlık,gerçekten süper oyunlar.
sxg75 de malesef oyunlar ve temalar direk telefon hafızasına yükleniyor hafıza kartına yükleme şansımız yok malesef.Telefonun yavaşlama olayına gelince hafıza çok dolduysa belki olabilir ama bende 50 tane oyun yüklü herhangi bir syavaşlama dikkatimi çekmedi belkide sebebi başkabirşeydir...
Oyunlar güzel yenilerini merakla bekliyoruz...
en kısa zamanda toparlayıp paylaşıcam arkadaşlar çok fazla vaktim olmuyor inşallah kısa zamanda hallederim
sagolasın.eline saglık tekrar.
YENİ OYUNLARRRRRRRRRR
İŞTE ARKADAŞLAR YENİ 22 OYUN DAHA SİZLERE
İÇİNDE HEPİNİZİN ÇOK SEVDİĞİ STREET FİGHTER VE NFS MOST WANTED DA VAR VE DENENDİLER ÇALIŞIYO HEPSİ(YANLIZ MOSTWANTED DA ÇIKIŞ TUŞU ÇALIŞMIYO AMA OYNANABİLİRLİKTE SORUN YOK)
RESİM KOYAMIYORUM AMA İDARE EDİN HEPSİ GÜZEL OYUNLAR
sxg75 oyun konsoluna döndü valla 65 tane oyun yüklü beniim beğendiğim %90 ı 3d şöyle bişey dikkatimi çekti 3d oyunlarda oyundan çıkmadan menüye dönüp tekrar oyuna girince grafiklar kısa sürelide olsa süper bir hal alıyor acaba bunu sürekli hale getirebilirmiyiz???