Şimdi Ara

SXG75 Oyunlar Bu başlık Altında Toplansın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
14.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir şey soracağım bazı dosyaları(yukardaki direk download olanları) jad dosyası haline getiremiyorum nasıl yapacağım lütfen yardım eder misiniz
  • Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
    Telefonu daha almadım ama sayenizde 3-4 güne kadar alacağım .
    Bu oyunlar kablo dışında Bluetooth ile yüklenebilirmi acaba ?
    Birde kablonun orjinal olduğunu fiyatı dışında nasıl anlayabiliriz ?
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar ben toshiba ts608,siemens sxg75,benqsiemens s88 veya nokia 5200 almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım
    ama geçek cewap werin sizde sxg75 war diye onu övmeyin...
    özellikleri en iyi olan hangisi ise onu söleyin lütfen...
    şimdiden teşekkürler
    eger sxg75 alırsam bende yüklerim bu oyunları...
  • bu oyunları el71 lede oynayabiliomuyuz...jar yada jad
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeGU

arkadaşlar ben toshiba ts608,siemens sxg75,benqsiemens s88 veya nokia 5200 almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım
    ama geçek cewap werin sizde sxg75 war diye onu övmeyin...
    özellikleri en iyi olan hangisi ise onu söleyin lütfen...
    şimdiden teşekkürler
    eger sxg75 alırsam bende yüklerim bu oyunları...

vallahi sxg 75'im olduğu için söylemiyorum ama içlerinde ekran çözünürlüğü,pil ömrü, telefon hafızası, gps ve diğer birçok özelliği bakımından sxf 75'in saydığın diğer telefonlardan bir adım önde olduğunu söyleyebilirim. zaten sen de özelliklerini karşılaştırırsan bunu göreceksin..aralarında almak için bir tercih yapacaksan en isabetlisi sxg 75 olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kurtuluş -- 7 Nisan 2007; 15:39:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WORLDMEN

arkadaslar burdan dca-540 data kablosu ile 1 tane oyun yukliyebildim digerlerinide indiriyorum ama telefonumda oyunlar kısmında bulamıyorum acaba yuklenmiyormu yoksa telefondamı bir problem vardır degerli yorumlarınızı bekliyorum tesekkurler.

Aynı durum benim için de geçerli. Bazı oyunlar gayet güzel çalışıyor ama bir kaç tane oyun yükledim ve telefonu reset ettikten sonra bunlardan hiçbiri oyunlar bölümünde gözükmedi. İşin kötüsü gözükmemeleriyle birlikte hafızada da yer kaplıyorlar ve yine gözükmedikleri için de silemiyorum, acaba sorun ne olabilir?
  • peki bu oyunları nasıl kaldırıyoruz?
  • Ü
    quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

peki bu oyunları nasıl kaldırıyoruz?

üzerine gelip sil diyerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoenix1

quote:

arkadaslar burdan dca-540 data kablosu ile 1 tane oyun yukliyebildim digerlerinide indiriyorum ama telefonumda oyunlar kısmında bulamıyorum acaba yuklenmiyormu yoksa telefondamı bir problem vardır degerli yorumlarınızı bekliyorum tesekkurler.

Aynı durum benim için de geçerli. Bazı oyunlar gayet güzel çalışıyor ama bir kaç tane oyun yükledim ve telefonu reset ettikten sonra bunlardan hiçbiri oyunlar bölümünde gözükmedi. İşin kötüsü gözükmemeleriyle birlikte hafızada da yer kaplıyorlar ve yine gözükmedikleri için de silemiyorum, acaba sorun ne olabilir?

+1

görünmüolar
    silinmiolar

vede mmcye diil tel hafızasna yüklüo

biz bu mmcye sadece mp3 ve filmmi atabilcez yani?

• Yüklendikten sonra görünmeyen oyunların nasıl silineceğini diğer sxg75 başlığından buldum.

quote:

Orjinalden alıntı: hakanyilmaz90

...
    attığınız ama yüklenmeyen oyunları brew/mod/java_ams/config/games klasöründe bulabilir ve silebilirsiniz hem
    yer kaplamaz hemde sorun yaratmaz böylece
  • http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=36101&start=75

burda 6. ve 7. sayfalarda yeni oyunlar var buyrun arkadaşlar.

ayrıca oyunların silinmemesi görünmemesi v.b. sorunlar fw 22 den kaynaklanıyo fw 26 da böyle bir sorun yok eğer kullanabileceğinizi düşünüyosanız fw 26 yükleyin
  • bende merak ettim EL71 de oynayabilioz mu ?

quote:

Orjinalden alıntı: iso31185

bu oyunları el71 lede oynayabiliomuyuz...jar yada jad
  • quote:

aynı sorun bende de var neden kaynaklanıyor acaba ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordobeyaz -- 1 Mayıs 2007; 21:30:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bordobeyaz
    quote:

uygulamalar kısmında var mı ona dikkat edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneryolal

quote:

quote:

uygulamalarda da yok :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kabloyu takınca JMI nin sağ tarafında phone connected diyor muydu peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kabloyu takınca JMI nin sağ tarafında phone connected diyor muydu peki?

telefon bağlanıyor dosyaları telefona atıyor ama kurulum gerçekleşmiyor..

• arkadaşlar fw 22 kullanıyosanız bu sorunu sürekli yaşamanız mümkün. o yüzden iyisiyle kötüsüyle fw 26 ya geçin bence ayarlarını manuel yapmak zorunda kalsanızda fw 22 ye göre bu konuda çok iyi şuana kadar çalıştırmadığı görmediği oyun veya uygulama yok.
  • arkadaşlar bunu toshiba ts608 e nasıl kurarız yardımcı olabilecek arkadaş var mı bütün forumu taradım bulamadım veya atladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver surfer -- 12 Mayıs 2007; 20:33:47 >
  • bence en iyisi (fifa 2007 oyunu) olsaydı süper olurdu...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.