Şimdi Ara

SXG75 Oyunlar Bu başlık Altında Toplansın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
14.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar buyrun yeni 3d araba yarışları , 1 helikopter oyunu birde terminatör var çok süper oyunlar sizin için seçtim

özellikle 3d speed spırıt i bi deneyin süper oyun bence grafikleride çok ii

http://rapid+share.com/files/18447873/yeni_oyunlar.rar

+ yı kaldırmayı unutmayın

iyi oyunlar

• nerden buluyon kardes bu kadar oyunu ya oyunlar guzel saolasın
  • He he ordan burdan işte ruslarla japonlar saolsun
  • kardeş eline koluna sağlık oyunlar süper
  • alonewolf piysada oyun kalmadı herhalde hepsini sildin supurdun yeni oyunlar n ezaman gelio kardes
  • az kaldı şehir dışındayım şuan gelir gelmez yeni oyunlarda geliyo:D merak etmeyin piyasada oyun biterse ben yazmaya başlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonewolf85

az kaldı şehir dışındayım şuan gelir gelmez yeni oyunlarda geliyo:D merak etmeyin piyasada oyun biterse ben yazmaya başlarım

• quote:

Orjinalden alıntı: alonewolf85

az kaldı şehir dışındayım şuan gelir gelmez yeni oyunlarda geliyo:D merak etmeyin piyasada oyun biterse ben yazmaya başlarım

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt
    evdekiler soruyor atarimi aldın kendine diye
    arkadaşlar ile konuşmak için başka telefon alıcaz bu gidişle

• Arkadaşlar benimde bir kaç sitede bulduğum oyunları sizler için derledim
    (C)alıntıdır.
    Telefon Telefon deil GameBoy Mübarek

SXG75 Oyunlar Bu başlık Altında Toplansın

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

Bunun Resmi yok ama Call of Duty 3 Resme ne gerek
    TIKLA

TIKLA

TIKLA

TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_mail -- 7 Mart 2007; 20:15:49 >

• kardeş ellerine sağlık.
    Arkadaşlar rapid limitim dolduğu için rapidli dosyaları açamıyorum.
    Eminim benim gibi arkadaşlar vardır.
    Direk indireceğimiz şekilde oluşturursanız sevinirim
  • arkadsalar telefonumu yeni aldım telefonun uzerinde hangi surum oldugunu nerden ogrenebilirim ve fotograı cok kalitesiz cekiyor bu forumda arkadasın birisi fotograf cekmiş cok kaliteli cıkmıstı yuklu oldugu surumden kaynaklanıyor olabılırmı yardımlarını rica edebilirmiyim
  • arkadaslar bu oynları yuklemek icin dca-540 kablosunu nerden alabilirim ve telefonuma nasıl yukliyebilirim yardımcı olabilecek arkadaslardan rica etsem bana yardımcı olurlarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: WORLDMEN

arkadaslar bu oynları yuklemek icin dca-540 kablosunu nerden alabilirim ve telefonuma nasıl yukliyebilirim yardımcı olabilecek arkadaslardan rica etsem bana yardımcı olurlarmı

ilk mesajı okursanız nasıl yükleyeceğinizi öğrenirsiniz... dca-540 çoğu telefoncuda bulunur...
  • arkadaslar DCA-540 data kablosu sxg75 icin kullanılır yazmıyor kablo alacagım sxg75 gercek orjinal data kablosunu bilen varsa rica etsem yardımcı olabilirlermi
  • sx1 için olan kabloyuda kullanabilirsin orjinal olanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: WORLDMEN

arkadaslar DCA-540 data kablosu sxg75 icin kullanılır yazmıyor kablo alacagım sxg75 gercek orjinal data kablosunu bilen varsa rica etsem yardımcı olabilirlermi

yazmıyor olabilir... sxg'nin kablosu dca-540. orjinalide aynı adla; yan sanayiside aynı adla satılıyor. yan sanayi kablolar 10 ytl civarı ve şarj etmiyor. orjinal ise 20 ila 40 ytl arası değişiyor, şarj ediyor...
  • elinize saglik harbiden super.şu vistayı yükleyeyimde bu işlere bir el atayım....
  • arkadaşlar helal olsun ellerinize sağlık bu kadar oyunu hakikaten nerden buluyorsunuz şaşırıyorum :) ama birde ben bunların hangi birini oynayacam bilmiyorum hepsini aldım tele atıcam ...emeğinize sağlık arkadaşlar
  • arkadaslar burdan dca-540 data kablosu ile 1 tane oyun yukliyebildim digerlerinide indiriyorum ama telefonumda oyunlar kısmında bulamıyorum acaba yuklenmiyormu yoksa telefondamı bir problem vardır degerli yorumlarınızı bekliyorum tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.