Şimdi Ara

SXG75 Oyunlar Bu başlık Altında Toplansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunlar sxg75 ile tam uyumludur.Yani hepsi tam ekran. Bu oyunları yüklemek için:

1. Öncelikle bir dca-540 data kablonuz olmalı
    2. Atacağınız oyunun hem jar hemde jad uzantılı iki dosyası olmalı.
    3. Eğer jad dosyası yoksa jadmaker programı ile jad dosyasını oluşturmalsınız:http://rapid+share.com/files/6937824/JADMaker.zip.html
    jadmaker programını açın ve jar dosyasını sürükleyip programın üzerine bırakın jad dosyasınında oluştuğunu göreceksiniz.
    4. JMI(Java Midlet Installer) programının yüklü olması gerekmektedir. bu linkten yükleyebilirsiniz:http://rapid+share.com/files/15548504/JMI.zip
    5. JMI programını açın jar ve jad dosyalarının aynı dizinde olduğuna emin olduktan sonra birini seçin sağtaraftaki seçeneklerden java game seçeneği seçili olduğundan emin olun ve install 'a basın.yükleme bittikten sonra telefonunuzu yeniden başlatmalısınız.çoklu yüklemelere yeniden başlatmayabilirsiniz ancak en fazla 3 oyun atıp telefonunuzu yeniden başlatın yoksa oyunlar yüklenemiyebiliyor.telefonunuz yeniden başlarken paketleri otomatik yükleyecektir.

(linklerdeki (+) işaretini kaldırınız)

• sağol alonewolf... güzel oyunlar...
  • alonewolf... eline sağlık güzel oyunlar devamını bekliyoruz
  • Alonewolf emeğine teşekkürler...telefonlar şenlendi sayende:-)
  • dostum "alonewolf85" emeğine göz nuruna eline sağlık verdiklerinin hepsini tek tek yükledim denedim (zevkler ve renkler tartışılmaz) bana göre olmayanları sildim geriye kaldı 64 yazıyla altmışdört oyun zaten gözlük var bu gidişle dürbün kullanıcaz yawww
    hayır bi şey değil vadiye bile bakamadım şarj bittide reklamda bunu yazıp seyredecem yawww
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun arkadaşlar yorumlarınız için ozibozi dostum daha çok oyun var eminim daha çok eleme yapıcaksın buarada almışken eniyisinden bi dürbün al bu oyunları oynıycam die bende gözleri bozdum ara sıra senden dürbünü isterim Vadide reklam arası vadiden sonra biraz daha oyun ekliycem bekleyiniz

• alonewolf85 allah razı olsun kardes son eklediğin oyunların upload larınıda yazmıssın rapidden bu cok ııı oldu benim için senden ricam oyun eklediğin zaman bunların linklerinide eklersen cok sevininrim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfex

alonewolf85 allah razı olsun kardes son eklediğin oyunların upload larınıda yazmıssın rapidden bu cok ııı oldu benim için senden ricam oyun eklediğin zaman bunların linklerinide eklersen cok sevininrim..

dostum bunadan sonraki oyunlarda rapidden olcak hepsini tek tek upload ediyorum biraz uzun sürüyo ama bundan sonrakiler jad+jar olcağından rapide olcak
  • Evet arkadaşlar tam 143 adet oyun başka yerde arama sadece burdaaaaaa bu oyunlar sadece SXG75 de

http://rapid+share.com/files/8419511/240x320_java_games.rar

rar şifresi:softpedia

Arkadaşlar oyunların hepsini deneyemdim denememde mümkün değil içlerinde çalışmayanlar olabilir.İçinde daha önce verdiğim oyunlarda var hepsi jar dosyası artık jad dosyasını yapmak yine size kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonewolf85 -- 9 Şubat 2007; 17:59:05 >

• ben indiriyim bak nasıl deniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonewolf85

Evet arkadaşlar tam 143 adet oyun başka yerde arama sadece burdaaaaaa bu oyunlar sadece SXG75 de

şifre diyor ya
    şifre şifre şifre
    bide şifreyi bilsek "tam süper olacak"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozibozi -- 11 Şubat 2007; 23:11:47 >

• pardon unutmuşum şifre:softpedia
  • TAM SÜPER OLDU
  • emeğine ve ellerine sağlık Alonewolf...

quote:

pardon unutmuşum şifre:softpedia
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB2006

emeğine ve ellerine sağlık Alonewolf...

quote:

Eyvallah bitmedi daha çok yakında yeni oyunlarla geliyorumm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MB2006

emeğine ve ellerine sağlık Alonewolf...

quote:

Eyvallah bitmedi daha çok yakında yeni oyunlarla geliyorumm

sabırsızlıkla bekliyoruz eline saglık

• Kardeş ellerine sağlık oyunlar bayağı sardı molalarda hangisini oynasam diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.