Şimdi Ara

SYM GTS250 ( Evo değil ) Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an YBR 125 ESD kullanıyorum fakat niyetim bir maxi scooter'a geçmek. Ve ikinci el olarak da SYM GTS 250'ye yoğunlaştım. Ancak bu motor hakkında pek yorum bulamadım. Genel özellikleri olarak da 250 cc, seramik silindir ve sıvı soğutmalı olması dikkatimi çekiyor. Ve fiyat olarak da uygun. Bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar genel olarak fikirlerini aktarırlarsa çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

SYM GTS250 Yorumları: Bilmeniz Gereken Her Şey

SYM GTS250, performanslı ve şık bir scooter arayanlar için mükemmel bir seçenektir. İşte GTS250 hakkında bilmeniz gereken her şey:

Performans ve Kullanım:

• GTS250, şehir içi kullanım için optimize edilmiş güçlü bir 249 cc motora sahiptir.
    • Hızlı ivmelenmesi ve yüksek son hızı ile şehir trafiğinde rahatlıkla hareket etmenizi sağlar.
    • Otomatik şanzımanı, sorunsuz ve kolay bir sürüş deneyimi sunar.

Tasarım ve Özellikler:

• GTS250, şık ve modern bir tasarıma sahiptir.
    • Geniş koltuk ve ayak dayanağı, rahat bir sürüş pozisyonu sağlar.
    • Büyük bagaj bölmesi, eşyalarınızı güvenli bir şekilde saklamanıza olanak tanır.
    • Dijital gösterge paneli, hız, yakıt seviyesi ve diğer önemli bilgileri net bir şekilde görüntüler.

Yakıt Verimliliği:

• GTS250, yakıt verimliliği ile bilinir.
    • Ortalama yakıt tüketimi, şehir içi kullanımda 100 kilometrede yaklaşık 3 litredir.
    • Yakıt tasarruflu motoru, daha az yakıtla daha fazla mesafe kat etmenizi sağlar.

SYM GTS250i Evo ile Karşılaştırma:

• GTS250 ile GTS250i Evo arasındaki temel fark, motordur.
    • Evo modeli, daha güçlü bir 300 cc motora sahiptir ve bu da daha yüksek performans sunar.
    • Yakıt tüketimi açısından, Evo modeli biraz daha az yakıt verimlidir, ortalama yakıt tüketimi yaklaşık 100 kilometrede 3,5 litredir.

Sonuç:

SYM GTS250, günlük işe gidip gelmek veya şehir içi gezintiler için mükemmel bir seçimdir. Performansı, yakıt verimliliği ve özellikleri ile GTS250, paranızın karşılığını veren sağlam ve güvenilir bir scooter sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu yaz bende alıcaktım denedim bi tanesini beğendim motoru herşeyi güzel özellikle ani hızlanması ve kombine firen sistemi çok iyi, elcik ısıtması telefon şarjı sis farı katlanır ayna gibi orjinal özellikleri var ama alamadım çünkü servise götürdüğümde epey bir masrafı çıktı. Diyeceğim o ki servise göstermeden SAKIN alayım deme.
  • şartları zorla evo al. eski tip motorlar daha çok arıza çıkarır başınızı ağrıtabilir. Yakıt tüketimini de unutmayın.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ve evet GTS 250 karbüratörlüymüş. Bir otomobil kadar yakar bence. Ya şartlar zorlanıp Evo alınmalı ya da GTS 250 fiyatına hem yeni model hem de enjeksiyonlu olan Joyride tercih edilmeli. PCX de güzel ama aynı paraya yüksek cc'de SYM almak daha mantıklı sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.