Şimdi Ara

SYM ORBİT 2 (125cc) HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, boyum 187 kilom 84. şehir içi kullanmak için scooter almaya karar verdim ve bu modeli düşünüyorum. sizce bu model nasıl ? benle birlikte 2 kişi rahat bir şekilde taşır mı yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.. birde şimdi gördüğüm kymco agility city 125 var onun hakkındada bilgi verirmisiniz

araç bilgileri için http://www.sym-tr.com/motorsikletdetay.asp?id=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusmuyu -- 16 Temmuz 2012; 11:29:09 >

• Agility city 125 al bence herkes övüyor. :D Zaten övülecek motorda güzel motor teker çapıda büyük kullanımı daha rahattır.
  • Kymco Agility 125 / City

oldukça atak ve rahat motorlardır SYM güzel motordur ancak durumunuz müsait ise KYMCO'yada bir göz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

Kymco Agility 125 / City

oldukça atak ve rahat motorlardır SYM güzel motordur ancak durumunuz müsait ise KYMCO'yada bir göz atabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

Agility city 125 al bence herkes övüyor. :D Zaten övülecek motorda güzel motor teker çapıda büyük kullanımı daha rahattır.

dediğiniz gibi agility city 125 i araştırdım daha cazip geldi memnun kalmayan yok orbitle arasında pek fiyat farkıda yok, artık kararımı verdim en kısa zamanda agility alıyorum inşallah...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.