Şimdi Ara

Synology NAS ve Download Manager

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DSM 4.1 uzerinde kurulu olan download manager da RSS ve Download filter ayarlarimi nasil export edebilirim? Sistemin icindeki configuration backup (*.dss ) ve diger back up bu bilgileri barindirmiyor. Bunlari manuel olarak export edebilmenin yolunu bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dem10com -- 14 Aralık 2012; 10:56:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahturudu

Merhaba,

DSM 4.1 uzerinde kurulu olan download manager da RSS ve Download filter ayarlarimi nasil export edebilirim? Sistemin icindeki configuration backup (*.dss ) ve diger back up bu bilgileri barindirmiyor. Bunlari manuel olarak export edebilmenin yolunu bilen var mi?

http://www.depoturk.com/index.cfm?fuseaction=objects2.add_service_help

Synology telefonla birebir destek vermektedir. Ertan veya Cüneyt beyle iletişime geçin.

• Ilginize tesekkur ederim.

Ertan beye ulasamam iki gunumu aldi. Not birakin biz sizi arayalim dediler. Geri donus yok. Tekrar telefon ve en sonunda mail atmam tavsiye edildi. Kendilerine bir kullanici adi olusturup mail attim. Sistem loglarindan olusturdugum kullanici adinin sisteme girdigini gormeme ragmen mail gelmedi dediler. Sonra telefonu gorustugum kisi aldi ben size mail attim dedi. Mailin gelmedigini ve spam klasorume baktigimi soyledim. Madem hazirda bana atilmis bir mail var tekrar ayni maili alabilirmiyim dedim. Simdi attim ama " gmail e gitmiyor heralde" gibi teknik! bir ifadeden sonra tesekkurlerimi sundum ve telefonu kapattim.

yorumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dem10com -- 21 Aralık 2012; 18:34:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.