Şimdi Ara

sys uzantılı driver dosyalarını nasıl kullanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben drivermax diye bir program kurdum.driver dosyalarını yedekliyor fakat bu dosyalar sys uzantılı ben bu dosyaları bir dahaki format attıgımda nasıl kullanabilirim şimdiden teşekkürler

• Sys sistem dosyalarının uzantısıdır ama o yedeklediği klasörlerde sadece sys dosyaları var ise aklıma 2 şey geliyor.
    Ya programın kendisi o şekilde tanıyıp yükleyebiliyordur o zaman sorun olmaz.
    Ama aygıta sağ tıklayıp güncelleştir diyerek yükleyeceksen sadece sys uzantılı dosyalar var ise sorun çıkar.
    aygıtların driverları görmeleri için inf uzantılı dosyalara da ihtiyaç duyacaklardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

Ben drivermax diye bir program kurdum.driver dosyalarını yedekliyor fakat bu dosyalar sys uzantılı ben bu dosyaları bir dahaki format attıgımda nasıl kullanabilirim şimdiden teşekkürler

Formattan sonra sürücüleri yüklerken , konum belirterek yükleyeceksin. Sana driver'ların nerde olduğunu soracak yeni donanım bulunduğunda. Sende o driver'lar nerdeyse orayı göstererek kurabiliceksin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

quote:

Ben drivermax diye bir program kurdum.driver dosyalarını yedekliyor fakat bu dosyalar sys uzantılı ben bu dosyaları bir dahaki format attıgımda nasıl kullanabilirim şimdiden teşekkürler

Formattan sonra sürücüleri yüklerken , konum belirterek yükleyeceksin. Sana driver'ların nerde olduğunu soracak yeni donanım bulunduğunda. Sende o driver'lar nerdeyse orayı göstererek kurabiliceksin..

ben de öyle dedim ama sadece sys dosyaları ile olmaz ki!!

• quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

quote:

ben de öyle dedim ama sadece sys dosyaları ile olmaz ki!!

Cevap yaz dediğimde sizin cevabınız yoktu. Yazdığınız şeyi görmedim. Böyle bi program varsa illa ki o sorunu da düşünmüşlerdir. Arkadaş farkedememiştir belki inf uzantılı dosyaları. Yöntem bu şekilde gibi geliyo.. Saygılar.

• inf uzantılı dosyalar dedigin bu mu sadece sistem dosyası yazıyor

• quote:

inf uzantılı dosyalar dedigin bu mu sadece sistem dosyası yazıyor

nv4_disp inf dosyası oluyor işte.hmm ekran kartımı bu :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyayı USB'den silemiyorum!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

inf uzantılı dosyalar dedigin bu mu sadece sistem dosyası yazıyor

nv4_disp inf dosyası oluyor işte.hmm ekran kartımı bu :P

evet ekran kartı bu biraz dandik ama bir de bunu formattan sonra nasıl kullanacagımızı ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın ?

• hemen.aygıt yöneticisinde aygıta sağ tıklıcan.güncelleştir dicen.bu klasörü göstersen yüklücek ama şunu söylim bu yöntemi önermiyorum.
    hem driverların güncel olmaz hem de utilitylerden mahrum kalırsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.