Şimdi Ara

System Dosyaları Silindi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akşam avast kendini update ettikten sonra system32 klasoründeki bazı dosyaları virus olarak gördü. Bende dedim update oldu ya yeni virus buldu deyip sil dedim. Tabi sonra bilgisayar göçtü. Oturum açmak için şifremi girebiliyorum fakat window açılmıyor. Direk format atatam benim için önemli dosyalar var. Ne yapmam gerektiği hakkında bi fikri olan var mı?

• Xp cd si takıp onarma yapmayı dene. Güvenli modda masaüstüne kadar gelebiliyorsan xp cd sini takıp başlat-çalıştıra sfc /scannow komutunu yaz. Sistem dosyalarını yenileyecektir.
  • Ulaşabilirsen karantinasına bak tüm dosylar ordadır .
  • Arkadaşlar xp cdsini takıp onarmayı denedim fakat yönetici parolası istiyor. Daha öncesinde de system yüksetmeyi yapmayı denemiştim. Fakat tamamlanamadı her defasında baştan başlıyor. Şimdi oturum aç sayfasına bile girmiyor. Yani hepten b.k ettim. Şimdi ne yapayım.
  • o zaman harddiski başka bir bilgisayara tak, önemli bilgilerini kurtar, sonra da bas formatı gitsin.
  • Format atılan bilgisayardan dosya kurtaracağım bir program tavsiye edebilirmisiniz?
    Tak etti canıma bende format attım.
  • 1)Windows cdnizi takın.
    2)Başlat>Çalıştır'a sfc /scannow yazın. bilgisayarınızı kendi haline bırakın Windows bozuk sistem dosyalarını yenileriyle değiştirecektir. bi böyle deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows boot manager silindi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_karamsar_

1)Windows cdnizi takın.
    2)Başlat>Çalıştır'a sfc /scannow yazın. bilgisayarınızı kendi haline bırakın Windows bozuk sistem dosyalarını yenileriyle değiştirecektir. bi böyle deneyin

Denedim olmadı. Hata verdi.
    Zaten artık format attm birazdan sonlanır. Yardımlarınız için çok teşekkr ederim. .pdf ve .doc(x) uzantılı dosyaları kurtarabileceğim bir program tavsiye edermisiniz.
  • recovery programlarini dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.