Şimdi Ara

System halt...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde 3 tane anakart var üçüne birden bire birşeyler oldu ne oldugunu anlamadim.. System halt diyoo. Hata mesaj aynen şöyle pc yi açıyoruz ..cdrom ve hdd okumaya çalışıyor sonra İDE DRİVERS İNSTALLATİON ERROR diyor.. Bios yazmadan hiç bir yolu yokmu kurtaracak..

• Kullandığın harddiskte bir sorun olmasın?
  • 3 tane makina ayrı ayrı.. birinin parçalarini başka bir makinede kulandim bir sorun vermedi
  • neden bios update yapmıyorsun bios yazılımın bozulmuş olabilir ve ya taktığüın parçaları anakart desteklemiyorda olabilir bios update sorununu çözecektir
  • Üçündede aynı sorunun olması ilginç.Harddisklerin büyüklüğü nedir?anakartlarda 30gb sınırı olabilrimi?veya bağlantıda bi sorun olabilirmi?
  • -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    merk Tarih 13 Nisan 2006; 10:45:51
    Üçündede aynı sorunun olması ilginç.Harddisklerin büyüklüğü nedir?anakartlarda 30gb sınırı olabilrimi?veya bağlantıda bi sorun olabilirmi?
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hdd küçük 1 tane 1 ikisi 20 gb.. baglanti derken ide kalbolarini degiştirdim.. yemedi..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    neden bios update yapmıyorsun bios yazılımın bozulmuş olabilir ve ya taktığüın parçaları anakart desteklemiyorda olabilir bios update sorununu çözecektir
    Bir tanesinde denedim Uçtu amaaa.. aynı ürünün bios olduguna eminim inteL anakarti kendi sitesinden orjinal bios du update yaptim makine 1 kez açıldı bir daha açılmadi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.