Şimdi Ara

system volume information meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdi ben geçenlerde bir arkadaşıma hddden dosya verirken dosyalar birden silik çıktı sonra da bilgisayarıma baktığımda recycler bin,system volume information klasörlerini gördüm. neyse şimdi bu klasörler iki hdd de ve iki bilgisayarımda mevcut :D napmalıyım bir yardımcı olursanız mutlu olurum

• Birşey yapmana gerek yok, ikiside sistem dosyası.
  • sistem geri yükleme ve çeşitli yapılandırma ayarları o klasörlerde saklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicikim

merhaba arkadaşlar

şimdi ben geçenlerde bir arkadaşıma hddden dosya verirken dosyalar birden silik çıktı sonra da bilgisayarıma baktığımda recycler bin,system volume information klasörlerini gördüm. neyse şimdi bu klasörler iki hdd de ve iki bilgisayarımda mevcut :D napmalıyım bir yardımcı olursanız mutlu olurum

bilgisayarında vırus var ve onları çook zor etkısız hale getırmek son derece sınır bozucu normalde c: de olur sıstem dosyaları olur ama d:den sılsen bıle cıkıp gırınce o klasor yıne olusuyordur senın basına gelen bır vırusten dolayı ben cok arastırdım cozumu varda zor ben yapamadım komple format attım c:ye format atınca d: dekı de sılındı
  • recycler bin ==> çöp kutusudur.
    system volume information ==> sistem geri yükleme dosyaları tutulur.
  • normal şartlarda bu iki klasör de mevcuttur ama gözükmezler..

klasör seçeneklerinde gizli dosyaları göster/gösterme diye bi seçenek olduğu gibi
    korunan sistem klasör ve dosyalarını gizle diye bir seçenek daha mevcuttur.

bu iki klasör sistem klasörü olduğundan normalde gizli dosyaları göster dediğinde bile gözükmez ama her zaman mevcuttur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.