Windows XP Pro işletim sistemini kullanıyorum yükleyip kaldırdığım herhangi bir program yüzünden System32 klasöründe bulunan AUTOEXEC.NT dosyası silindi bu dosyayı başka bir bilgisayardan alarak System32 klasörüne kopyaladım bilgisayarı açıp kapatmadığım sürece bu dosyaya ihtiyaç duyan programlar çalışıyor ( Örneğin sözlük programı MTU gibi ) fakat bilgisayarın kapatıp tekrar açtığım zaman bu dosya tekrar siliniyor her seferinde kopyala yapıştır yapmak zorunda kalıyorum bu dosyanın her açılışta silinme nedenini birtürlü bulamadım konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum teşekkürler.
silinmesini bir çok sebebi olabilir ama sana istersen bir dosya yazim onu başlangıç a kaydet her seferinde o dosyayı yerine otomatik yapıştırsın ;)
başka bir bilgisayardan almana gerek yok yedeği zaten olması lazım c:\windows\repair içinde aynı dosya var al oradan at system32 ye ama neden durmadan silindiğini anlmış değilim
batch yazabilirsim her boot da otomatik kopyalanır
bende onu diyom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme