Bildirim
sz 660 xpde drıver sorunu lutfen yardım edin
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
cevap versın bırı lutfen..yardımcı olcak kımse yokmu.. -
sz6xx kullanan kımse yokmu ya bırı yardımcı olsun lutfen -
Soruna keşke mevcut kulüp başlığında yanıt arasaydın...
Ben XP yüklemedim henüz ama bahsettiğin durum için yüklemeyi şu şekilde yapacaksın.. "Install" ya da "Setup" dosyası olmayan driverlar "inf" formatındadır.. Bunları yüklemek için Aygıt Yöneticisinden ilgili donanıma (tanınmadığı için soru işareti ya da ünlem şeklinde olan) sağ tıklayıp "sürücüyü güncelle" dedikten sonra bu driver'ın mevcut olduğu klasörü göstereceksin.. Deneme yanılma kullanarak becerebilirsin en kötü ihtimalle... -
onları yaptım ama camera drıverı tpm drıverı ve bır ıkı drıverı daha kuradamdım..donanım ekleden de denedım ama yıne olmadı
vıstaya gerı donecegım galıba yıne
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hp laptop klavye çalışmıyor
- monster güç ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- msi klavye rengi değiştirme
- tamir süresi 20 günü geçerse
- amd radeon graphics iyi mi
- asus zenbook 17 fold oled fiyat
- google öne çıkan fotoğraflar
- en iyi laptop markaları
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- samsung galaxy book 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X