Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abooo ülen ne tatlıymış bu bee..valla ben weekend bekledim gelmeyince albea aldım şimdi bu gelirse ben kafayı oynatırım..
  • yaw bu arada fiatci üstad ben üye olurken arabamın marka ve modelini belirtmeyi unutmuşum birinci sayfada benim araba bilgilerinide yazarsan sevinirim.arabam albea mjet active çelik gri.
  • güzel makineymiş valla.
  • harika araba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RomuLUSThEBiG

yaw bu arada fiatci üstad ben üye olurken arabamın marka ve modelini belirtmeyi unutmuşum birinci sayfada benim araba bilgilerinide yazarsan sevinirim.arabam albea mjet active çelik gri.

düzelttim kardeş..

bu arada yeni stilo deli olmuş bea..
  • Buda bana kafayı çizdiren makina beyler;

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Buda bana kafayı çizdiren makina beyler;

hoca bu aletin modeli ne?
    özellikleri filan var mı elinde
    otomobil genel bölümüne açsana bakalım bu yeni aracı
    bak adım gibi biliyorum
    yine çoğ kişi sallayacak fiat böyle araba yapamaz bilmem ne diye
    ama yapmış işte
    inandıramazsın

• doblo 4*4

• abi harika bi araba yapmış fiat süper
  • buda BEĞENDİĞİM DOBLO ADVENTURE

• ÇOK GÜZEL ÇALIŞMA .TEŞEKKÜRLER FİATCİ . UNOMU SEVİYORUM
  • bizim araba diyorum çünkü %20 si benim güzel araba çok memnunum öğrenci olduğum için enişte biniyor oto elektrikçi olduğu içinde arabaya ii bakıyor son hali böyleydi yayınlamak istesim herkesin yolu ve forumu açık olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssahin64 -- 26 Şubat 2007; 2:54:04 >
  • Üye adı: Cypriot4x4
    Araç: Fiat 131 Racing

merhaba arkadaşlar, toplamak için Fiat 131 Racing tek kapılı (diğer isimleri Sport veya Supermirafiori olarak da geçiyor) araç aldım.

araç komple kaporta boya istiyor, bu konuda bir sıkıntı yok ama, orjinal 2000cc motoru, 5 vites şanzımanı da komple elden geçirmek lazım, bu arada aracın arka aks/difransiyeli yok, orjinalden kilitli difransiyel varmış ama kırıldığı için satın alsdığım hurdacı difransiyeli attım diyor.

tüm fiat mirafiorici arkadşlardan aracı orjinaline uygun olarak toplayabilmek için Türkiye 'de nerde motor, şanzıman, difransiyel, fren sistemi ve süspansiyon parçalarını bulabilileceğim konusunda yardım istiyorum.

bu arada aracın manifold ve orjinalde 2 adet çift boğazlı olan weber karbüratörü de yok.

email adresim

ali@akterlaw.com

allahtan herkese kazasız belasız, benzini bol, yolu açık günler diliyorum. lütfen arkadaşlar bu efsane aracı toplayabilmem için bana yardımlarınızı esirgemeyiniz.

saygılar

Ali

• quote:

Orjinalden alıntı: cypriot4x4

Üye adı: Cypriot4x4
    Araç: Fiat 131 Racing

merhaba arkadaşlar, toplamak için Fiat 131 Racing tek kapılı (diğer isimleri Sport veya Supermirafiori olarak da geçiyor) araç aldım.

araç komple kaporta boya istiyor, bu konuda bir sıkıntı yok ama, orjinal 2000cc motoru, 5 vites şanzımanı da komple elden geçirmek lazım, bu arada aracın arka aks/difransiyeli yok, orjinalden kilitli difransiyel varmış ama kırıldığı için satın alsdığım hurdacı difransiyeli attım diyor.

tüm fiat mirafiorici arkadşlardan aracı orjinaline uygun olarak toplayabilmek için Türkiye 'de nerde motor, şanzıman, difransiyel, fren sistemi ve süspansiyon parçalarını bulabilileceğim konusunda yardım istiyorum.

bu arada aracın manifold ve orjinalde 2 adet çift boğazlı olan weber karbüratörü de yok.

email adresim

ali@akterlaw.com

allahtan herkese kazasız belasız, benzini bol, yolu açık günler diliyorum. lütfen arkadaşlar bu efsane aracı toplayabilmem için bana yardımlarınızı esirgemeyiniz.

saygılar

Ali

arkadaşım elimizden gelen yardımı yaparız.araç şu an hangi şehirde?

• selamlar Fiatcı kardeş,

Araç şu an Girne, Kıbrıs 'ta, dün kaportacıya aracı teslim ettim hafta sonu oturup değişmesi gereken kaporta parçalarının listesini yapacağız, bu parça listesine göre birkaç parçacıdan fiat alacağız, motor ve şanzımanı da allah kısmet ederse bugün makinist alıp komple bakımdan geçirmek için işlemlere başlayacak.

araca turbo uygulamayı düşünüyorum, forged piston ve performans ekzantrik mili (2 adet) Türkiye de nerden temin edebilirim.

pistonlar 84mm x 90mm

saygılar

Ali
  • quote:

Orjinalden alıntı: cypriot4x4

selamlar Fiatcı kardeş,

Araç şu an Girne, Kıbrıs 'ta, dün kaportacıya aracı teslim ettim hafta sonu oturup değişmesi gereken kaporta parçalarının listesini yapacağız, bu parça listesine göre birkaç parçacıdan fiat alacağız, motor ve şanzımanı da allah kısmet ederse bugün makinist alıp komple bakımdan geçirmek için işlemlere başlayacak.

araca turbo uygulamayı düşünüyorum, forged piston ve performans ekzantrik mili (2 adet) Türkiye de nerden temin edebilirim.

pistonlar 84mm x 90mm

saygılar

Ali

05323179170 apo ustadan temin edebilirsin.
  • merhaba arkadaşlar,

apo usta dediğiniz aposport.net web sitesindeki iş sahibi kişi mi?

bu arada krank, valant (marş motorunun dişlisinin döndürdüğü büyük dişli parça) hafifletme yani blue printing işlemini Türkiye 'de yaptırabileceğim yer var mı? (cylinder head porting) silindir kapağı üzerinde giriş manifoldunu optimize, parlatma yaptırabileceğim herhangi bir yer?

Fiat 131 Racing 2000TC aracın motoruna forged piston, H section con rod, takıldıktan sonra turbo uygulandığında motoru patlatmayacak günlük kullanıma uygun max kaç psi/bar basınç ayarlanmalıdır?

saygılar

Ali
  • işte arkadaşlar yeni fiat palio resimler

• arkadaşlar biraz uzun olucak ama sizinle paylaşmak istiyorum 3 resimden fazla koyamadığım için alt alta yazıyorum bu resimleri görmeniz lazım yeni stilo ve albea ve grande sedan

• arkadaşlar buda fiat 500 ducato karavan panda 100hp fiat coştu çok süper arabalar görücez kısmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom_oguz -- 2 Mart 2007; 22:21:57 >

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.